Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Acid curd cheese
Blue cheese
Blue-veined cheese
Bresse blue
Cheese
Cheese aging
Choice of cheese
Collection of cheese
Complete curd processing of cheese
Cottage cheese
Cream cheese
Curd
Curd cheese
Danish blue
Diversity of cheese
Fresh cheese
Lemon curd
Making of fresh pulled-curd cheese
Maturing of cheese
Operate curd processing of cheese
Perform curd processing of cheese
Perform curd processing of cheeses
Ripening of cheese
Ripening of cheeses
Roquefort
Stilton
Variety of cheese

Vertaling van "Curd cheese " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE




making of fresh pulled-curd cheese

kaasmaken met verse geknede wrongel


complete curd processing of cheese | perform curd processing of cheeses | operate curd processing of cheese | perform curd processing of cheese

stremproces van kaas uitvoeren




fresh cheese [ cottage cheese | cream cheese ]

verse kaas [ Petit Suisse ]


maturing of cheese | ripening of cheeses | cheese aging | ripening of cheese

rijpproces van kaas


collection of cheese | diversity of cheese | choice of cheese | variety of cheese

kaassoorten


blue-veined cheese [ blue cheese | Bresse blue | Danish blue | Roquefort | Stilton ]

schimmelkaas [ blauwschimmelkaas | Bleu d'Auvergne | Bleu de Bresse | kruidkaas | Roquefort ]


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(iii) cheese and curd falling within CN code 0406;

(iii) kaas en wrongel die onder GN-code 0406 vallen;


(iii) cheese and curd falling within CN code 0406;

(iii) kaas en wrongel die onder GN-code 0406 vallen;


Wielkopolska fried cheese owes its characteristic taste and smell to the ripened and fried curd cheese and to the caraway (in the case of fried cheese with caraway).

„Wielkopolski ser smażony” dankt zijn kenmerkende smaak en geur aan de gerijpte en gebakken kwark en aan de komijn (in het geval van gebakken kaas met komijn).


The use of fresh raw materials, i.e. milk and the curd cheese produced from it, is extremely important for the production of Wielkopolska fried cheese. This is linked to the necessity of ensuring the specific quality of the final product and finishing the whole production cycle of the fried cheese within 6-7 days.

Het is van het grootste belang dat er voor de productie van „Wielkopolski ser smażony” verse grondstoffen, dat wil zeggen melk en de daaruit bereide kwark, worden gebruikt, zodat de specifieke kwaliteit van het eindproduct kan worden gegarandeerd en de volledige productiecyclus van de gebakken kaas binnen zes à zeven dagen kan worden voltooid.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Mixing with fat and frying — The matured curd cheese is mixed with milk fat (butter) with the addition of salt, and also caraway in the case of Wielkopolska fried cheese with caraway.

mengen met vet en bakken — de gerijpte kwark wordt met melkvet (boter) gemengd met toevoeging van zout en eventueel komijn (voor de „Wielkopolski ser smażony” met komijn).


One such method was the production of fried cheese following the natural ripening of curd cheese (the natural decomposition of albumen which takes 2-3 days).

Een van die methoden was de productie van gebakken kaas na een natuurlijk rijpingsproces van de kwark (de natuurlijke ontbinding van de albumine die twee tot drie dagen duurt).


Ripening — The ripening process (maturation of the curd cheese) takes place on metal sheets at a temperature of 16-27 °C.

rijpen — het rijpingsproces (rijping van de kwark) vindt plaats op metalen platen bij een temperatuur van 16-27 °C.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Curd cheese' ->

Date index: 2022-03-31
w