Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Cheese ladle
Complete curd processing of cheese
Cottage cheese
Curd
Curd cheese
Curd ladle
Curd scoop
Curds
Home-made lemon curd
Lemon curd
Operate curd processing of cheese
Perform curd processing of cheese
Perform curd processing of cheeses
Whey cheese
White cheese

Traduction de «Curd » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
complete curd processing of cheese | perform curd processing of cheeses | operate curd processing of cheese | perform curd processing of cheese

stremproces van kaas uitvoeren










cottage cheese | curd | curds | whey cheese | white cheese

platte kaas | wrongel


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(c) ‘edible caseinate’ means a milk product obtained by action of edible casein or edible casein curd coagulum with neutralizing agents, followed by drying .

(c) "voor menselijke voeding bestemde caseïnaat": een melkproduct dat wordt verkregen door het drogen van met neutraliserende middelen behandelde voor menselijke voeding bestemde caseïne of van de wrongel daarvan .


(c) ‘edible caseinate’ means a milk product obtained by action of edible casein or edible casein curd coagulum with neutralizing agents, followed by drying .

(c) "voor menselijke voeding bestemde caseïnaat": een melkproduct dat wordt verkregen door het drogen van met neutraliserende middelen behandelde voor menselijke voeding bestemde caseïne of van de wrongel daarvan .


(iii) cheese and curd falling within CN code 0406;

(iii) kaas en wrongel die onder GN-code 0406 vallen;


(iii) cheese and curd falling within CN code 0406;

(iii) kaas en wrongel die onder GN-code 0406 vallen;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Experience and data collected in recent years show that the setting time is sometimes less than 30 minutes and that, in order to obtain the desired consistency of the curd, it is not always necessary to heat the curd and/or reach the specified minimum temperature.

Op grond van de in de laatste jaren opgedane ervaring en verzamelde gegevens kan worden geconcludeerd dat de stremmingstijd soms korter is dan 30 minuten en dat om de juiste wrongelconsistentie te verkrijgen, het niet altijd nodig is te verwarmen en/of de gespecificeerde minimale temperatuur af te wachten.


Draining the cheese curd until the appropriate humidity is achieved and then mixing the drained curd with salt until it is spread uniformly and the cheese mass is homogeneous play a significant role, creating the conditions for directed microbial growth.

Een cruciale rol spelen het laten uitlekken van de wrongel totdat de geschikte vochtigheid wordt bereikt en het vervolgens mengen van de uitgelekte wrongel met zout waardoor dit zout gelijkmatig wordt verdeeld, een homogene kaasmassa wordt verkregen en de voorwaarden worden gecreëerd voor gecontroleerde microbiële groei.


Article 4 of the notified Decree provides that the labels of cheeses obtained from curd must indicate the place of origin of the milk used in the curd.

Artikel 4 van het decreet waarvan kennisgeving is gedaan, bepaalt dat op het etiket van kazen, verkregen van wrongel, de plaats van oorsprong van de in de wrongel gebruikte melk moet worden vermeld.


Draining — The whey separated from the curds is drained off and the curds are then pressed and drained at a temperature of 20 °C until a water content of about 64 % is obtained.

uitlekken — de wei die zich van de wrongel afscheidt, lekt uit, waarbij de wrongel wordt geperst en van de wei wordt ontdaan bij een temperatuur van 20 °C totdat een watergehalte van ongeveer 64 % is verkregen.


Heating and turning the curds — When the curds have reached an acidity of about 31 °SH, they are slowly heated (for about 2 hours) to a temperature of 32-33 °C.

verwarmen en omdraaien van de wrongel — wanneer de wrongel een zuurtegraad van ongeveer 31 °SH heeft bereikt, wordt hij traag (gedurende ongeveer twee uur) tot een temperatuur van 32-33 °C verwarmd.


raw milk as defined in Article 2 of Directive 92/46/EEC(1), milk powder, skimmed milk, skimmed-milk powder, buttermilk, buttermilk powder, whey, whey powder, whey powder low in sugar, whey protein powder (extracted by physical treatment), casein powder, lactose powder, curd and sour milk.

Rauwe melk zoals omschreven in artikel 2 van Richtlijn 92/46/EEG van de Raad(1), melkpoeder, magere melk, mageremelkpoeder, karnemelk, karnemelkpoeder, wei, weipoeder, suikerarme weipoeder, eiwithoudende weipoeder (geëxtraheerd door fysische behandeling), caseïnepoeder, lactosepoeder, wrongel en zure melk.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Curd' ->

Date index: 2022-10-03
w