Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Advise a sportsperson on diet
Advise how to create diet food
Advise on preparation of diet food
Advise sportspersons on diet
Chlorine-restricted diet
Codify diets with the feeds to animals
Counsel on creation of diet plan
Counsel on preparation of diet food
Define diets with the feeds to animals
Diet food
Diet poor in chlorine
Dietary food
Dietary product
Dietetic food
Drugs and medicaments
Due to diet
Energy restricted diet
Erosion of teeth NOS
Foods for particular nutritional uses
Formulate diet with the feeds to an animal
Formulate diets with the feeds to animals
Idiopathic
Inform sportspersons on optimising their diets
Inform sportspersons on optimizing their diets
Low-chlorine diet
Low-protein diet
Occupational
Parnuts
Persistent vomiting
Protein deficient diet
Slimming diet
Weight-reducing diet

Vertaling van "Due to diet " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
Erosion of teeth:NOS | due to:diet | drugs and medicaments | persistent vomiting | idiopathic | occupational

erosie van tanden | NNO | erosie van tanden | door | beroep | erosie van tanden | door | dieet | erosie van tanden | door | gebruik van geneesmiddelen | erosie van tanden | door | persisterend braken | erosie van tanden | idiopathisch


advise a sportsperson on diet | inform sportspersons on optimizing their diets | advise sportspersons on diet | inform sportspersons on optimising their diets

atleten adviseren over diëten | atleten advies geven over diëten | atleten raad geven over diëten


codify diets with the feeds to animals | formulate diet with the feeds to an animal | define diets with the feeds to animals | formulate diets with the feeds to animals

diëten bij het voederen van dieren opstellen


advise how to create diet food | counsel on creation of diet plan | advise on preparation of diet food | counsel on preparation of diet food

adviseren over de bereiding van dieetvoeding | advies geven over de bereiding van dieetvoeding | raad geven over de bereiding van dieetvoeding


energy restricted diet | slimming diet | weight-reducing diet

calorie-arm dieet | vermageringsdieet


chlorine-restricted diet | diet poor in chlorine | low-chlorine diet

chloorarm dieet


low-protein diet | protein deficient diet

proteinearm dieet


dietary product [ dietary food | dietetic food | diet food | foods for particular nutritional uses | Parnuts ]

dieetproduct [ dieet | dieetprodukt | dieetvoeding ]


Angiostrongyliasis due to Angiostrongylus costaricensis Angiostrongyliasis due to Parastrongylus costaricensis

angiostrongyliasis door | Angiostrongylus costaricensis | angiostrongyliasis door | Parastrongylus costaricensis


Conjunctivitis due to Acanthamoeba+ (H13.1*) Keratoconjunctivitis due to Acanthamoeba+ (H19.2*)

conjunctivitis door Acanthamoeba (H13.1) | keratoconjunctivitis door Acanthamoeba (H19.2)
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Nutritional needs, a balanced diet and the impact of food on physiological functions and on physical and mental performance will be addressed as well as the links between diet, demographic trends (such as ageing) and chronic diseases and disorders.

Er zal aandacht worden besteed aan voedingsbehoeften, een evenwichtig dieet en het effect van voedsel op fysiologische functies en op fysieke en mentale prestaties en aan de verbanden tussen voedingsgewoonten, demografische tendensen (zoals vergrijzing) en chronische ziekten en stoornissen.


This approach will contribute to achieving food safety and security for all Europeans and eradication of hunger in the world; decreasing the burden of food- and diet-related diseases by promoting the shift towards healthy and sustainable diets, via consumer education and innovations in agriculture and the food industry; reducing water and energy consumption in food processing, transport and distribution; reducing food waste by 50 % by 2030; and achieving a broad diversity of healthy, high quality and safe food for all.

Deze aanpak zal bijdragen tot het waarborgen van de voedselveiligheid en -zekerheid voor alle Europeanen en de uitbanning van honger in de hele wereld; het verminderen van voedings- en voedingsgewoontegerelateerde ziekten door bevordering van het overstappen op gezonde en duurzame voedingsgewoonten via voorlichting van de consument en innovaties in de landbouw en de voedingsindustrie; het verminderen van het water- en energieverbruik bij de verwerking, het vervoer en de distributie van voedingsmiddelen; het verminderen van de hoeveelheid voedselafval met 50 % tegen 2030; en het bewerkstelligen van een grote verscheidenheid aan gezond ...[+++]


Promote healthy eating, emphasising health promoting diets, such as the Mediterranean diet or any other diet following relevant national dietary guidelines/nutrition recommendations;

Gezond eten te propageren, met nadruk op gezondheid bevorderende voeding, zoals de mediterrane keuken of andere keukens in navolging van relevante nationale richtsnoeren voor gezonde voeding/voedingsaanbevelingen;


That overall dietary patterns may be more relevant than specific foods in the etiology of diet-related diseases; healthy dietary patterns are characterised by high consumption of fruits and vegetables, consumption of fish and by giving preference to low-fat dairy, whole grains, lean meat and poultry and using vegetable oils as replacement of solid fats where possible, as in the Mediterranean diet or any other diets, following relevant national dietary guidelines/nutrition recommendations;

Algemene voedingspatronen kunnen in de etiologie van voedingsgerelateerde ziekten van meer betekenis zijn dan specifieke levensmiddelen, gezonde voedingspatronen worden gekenmerkt door een hoge consumptie van groenten en fruit, het eten van vis en een voorkeur voor zuivel met een laag vetgehalte, hele graankorrels, mager vlees en gevogelte en het gebruik van plantaardige oliën als vervanging van vaste vetten waar mogelijk, zoals in de mediterrane keuken of andere keukens, in navolging van relevante nationale richtsnoeren voor voeding/voedingsaanbevelingen;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Promote healthy eating, emphasising health promoting diets, such as the Mediterranean diet or any other diet following relevant national dietary guidelines/nutrition recommendations.

Gezond eten te propageren, met nadruk op gezondheid bevorderende voeding, zoals de mediterrane keuken of andere keukens in navolging van relevante nationale richtsnoeren voor gezonde voeding/voedingsaanbevelingen.


That overall dietary patterns may be more relevant than specific foods in the etiology of diet-related diseases; healthy dietary patterns are characterised by high consumption of fruits and vegetables, consumption of fish and by giving preference to low-fat dairy, whole grains, lean meat and poultry and using vegetable oils as replacement of solid fats where possible, as in the Mediterranean diet or any other diets, following relevant national dietary guidelines/nutrition recommendations.

Algemene voedingspatronen kunnen in de etiologie van voedingsgerelateerde ziekten van meer betekenis zijn dan specifieke levensmiddelen, gezonde voedingspatronen worden gekenmerkt door een hoge consumptie van groenten en fruit, het eten van vis en een voorkeur voor zuivel met een laag vetgehalte, hele graankorrels, mager vlees en gevogelte en het gebruik van plantaardige oliën als vervanging van vaste vetten waar mogelijk, zoals in de mediterrane keuken of andere keukens, in navolging van relevante nationale richtsnoeren voor voeding/voedingsaanbevelingen.


total diet replacement for weight control’ means food specially formulated for use in energy restricted diets for weight reduction which, when used as instructed by the food business operator, replaces the whole daily diet.

h) „de dagelijkse voeding volledig vervangende producten voor gewichtsbeheersing”: levensmiddelen die speciaal zijn samengesteld voor gebruik in energiebeperkte diëten voor gewichtsvermindering en die indien genuttigd volgens de aanwijzingen van de exploitant van het levensmiddelenbedrijf de dagelijkse voeding volledig vervangen.


The Panel recognised that there are occasional circumstances (e.g. unfavourable local/home production conditions) for vegetables which constitute a large part of the diet, or individuals with a diet high in vegetables such as rucola which need to be assessed on a case-by-case basis.

Het panel erkende dat zich occasionele omstandigheden (bv. ongunstige plaatselijke/interne productievoorwaarden) kunnen voordoen voor groenten die een groot gedeelte van de dagelijkse voeding vormen of voor personen wier voeding in hoge mate uit groenten zoals rucola bestaat, die van geval tot geval moeten worden beoordeeld.


Joint programming of research in the field of food and health would provide for coordination of research on the impact of lifestyles and diet on health, contributing significantly to construction of a fully operational European Research Area on prevention of diet-related diseases and strengthening leadership and competitiveness of the research activities in this field.

De gezamenlijke programmering van onderzoek inzake voeding en gezondheid zou zorgen voor de coördinatie van het onderzoek naar het effect van de levenswijze en de voeding op de gezondheid, wat aanzienlijk zou bijdragen tot de uitbouw van een volledig functionerende Europese onderzoeksruimte inzake de preventie van voedingsgerelateerde ziekten en het leiderschap en concurrentievermogen van onderzoek binnen dit gebied zou versterken.


At its meeting on 3 December 2009, the Competitiveness Council recognised ‘Health, food and prevention of diet-related diseases’ (the title was later changed to ‘A healthy diet for a healthy life’) as an area where joint programming would provide a major added value to the current, fragmented research efforts by Member States.

De Raad Concurrentievermogen heeft tijdens zijn vergadering van 3 december 2009„Gezondheid, voeding en het voorkomen van voedingsgerelateerde ziekten” (de titel werd later gewijzigd in „Een gezonde voeding voor een gezond leven”) erkend als een belangrijk gebied waarop gezamenlijke programmering een grote meerwaarde zou hebben voor de huidige, gefragmenteerde onderzoeksinspanningen door de lidstaten.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Due to diet' ->

Date index: 2023-07-10
w