Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Assemble barrels
Assembling barrels
Barrel
Barrel casing pump
Barrel insert pump
Barrel pump can pump
Construct barrels
D-model carburettor
Double barrel carburetor
Double-barrel carburettor
Double-barrelled colostomy
Fabricate barrel heads
Fermentation in barrels
Fermentation in cask
Fermentation in casks
Make barrel head
Make barrel heads
Making barrel heads
Persisting fifth aortic arch with double barrell arch
Pintle pump
Put barrels together
Tend tumbling barrels
Tending tumbling barrels
Tumbling barrel tending
Tumbling barrels operating
Twin-barrel carburetor
Two-barrel carburetor

Traduction de «Fermentation in barrels » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
fermentation in barrels | fermentation in cask | fermentation in casks

gisting op fust


assembling barrels | construct barrels | assemble barrels | put barrels together

vaten assembleren


make barrel head | making barrel heads | fabricate barrel heads | make barrel heads

vatdeksels maken


tending tumbling barrels | tumbling barrels operating | tend tumbling barrels | tumbling barrel tending

draaitrommels bedienen


D-model carburettor | double barrel carburetor | double-barrel carburettor | twin-barrel carburetor | two-barrel carburetor

dubbele carburator


barrel casing pump | barrel insert pump | barrel pump can pump | pintle pump

barrelpomp




Persisting fifth aortic arch with double barrell arch

persisterende arteria quinti arcus pharyngei met 'double barrel'-boog


Double barrel dual coronary artery orifices within aortic sinus

dubbel dubbelloops coronair ostium in sinus aortae


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Wine with an acquired alcoholic strength minimum of 9,5 % vol (11 % vol. for the white fermented in barrel), maximum of 0,8 mg/l of volatile acidity and maximum of 180 mg/l of total sulphurs (140 mg/l for the red ones)

Wijn met een effectief alcoholgehalte van minstens 9,5 % vol (11 % vol voor witte wijn die in het vat is gegist) die hoogstens 0,8 mg/l vluchtige zuren bevat en een totaal maximumgehalte aan zwavel bezit van 180 mg/l (140 mg/l voor rode wijn).


PDO ‘Arbois’, ‘Côtes du Jura’, ‘L’Etoile’, ‘Château-Châlon’: wine product exclusively made with grape varieties layed down in the national regulation: slow fermentation, aging in oak barrel without topping up for a minimum duration of six years.

BOB „Arbois”, „Côtes du Jura”, „L'Etoile”, „Château-Châlon”: wijnen die uitsluitend zijn gemaakt van wijndruivenrassen die in de nationale regelgeving zijn vastgesteld. trage gisting, rijping in eiken vaten gedurende minstens zes jaar, zonder dat de vaten worden bijgevuld.


Wine made by pouring new wine, must or new wine in fermentation onto botritysed (aszú) berries, aged for at least three years (two year in barrel).

Wijn die is gemaakt door nieuwe wijn, most of jonge, nog gistende wijn te gieten op door edelrot aangetaste druiven (aszú) en die gedurende minstens drie jaar is gerijpt (waarvan twee jaar in een vat).


- at least six months if the fermentation process designed to produce carbon dioxide takes place in the cuvée barrel

– ten minste zes maanden bedragen wanneer de gisting die voor de ontwikkeling van koolzuur moet zorgen in het cuvéerecipiënt plaatsvindt, en moet




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Fermentation in barrels' ->

Date index: 2023-03-02
w