Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
A combination of flavours
AFC
Any
Asphyxia by
Aspiration and inhalation of food
By food in oesophagus
Chemical flavouring
Choked on
Combination of flavours
Consolidation of flavours
Describe the flavour of different beers
Detail the flavour of different beers
Express the flavour of different beers
Flavorings for food
Flavouring
Flavouring for food
Flavourings for food
Food
Food flavouring
Food flavourings
Food hygiene
Food product safety
Food quality safety
Food safety
Foodstuff with a flavouring effect
Including bone or seed
Interruption of respiration
Mixture of flavours
Nutrition
Obstruction of pharynx by food
Obstruction of respiration
Safety of food
Seasoning
Specify the flavour of different beers
Suffocation by

Vertaling van "Food flavouring " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
chemical flavouring | flavorings for food | flavourings for food | food flavourings

voedingsaroma’s | levensmiddelenaroma's | smaakstoffen




Panel on food additives, flavourings, processing aids and materials in contact with food | AFC [Abbr.]

Panel voor levensmiddelenadditieven, aroma's, technische hulpstoffen en materialen die met levensmiddelen in aanraking komen


flavouring | flavouring for food | seasoning

het kruiden van spijzen


consolidation of flavours | mixture of flavours | a combination of flavours | combination of flavours

smaakcombinaties


detail the flavour of different beers | express the flavour of different beers | describe the flavour of different beers | specify the flavour of different beers

smaak van verschillende bieren beschrijven


flavouring [ foodstuff with a flavouring effect ]

smaakstof [ aromastof ]


food safety [ food product safety | food quality safety | safety of food | food hygiene(UNBIS) ]

voedselveiligheid [ veiligheid van levensmiddelen | veiligheid van voeding | veiligheid van voedingsmiddelen | veiligheid van voedsel ]




asphyxia by | choked on | suffocation by | food [including bone or seed] | aspiration and inhalation of food [any] (into respiratory tract) NOS compression of trachea | interruption of respiration | obstruction of respiration | by food in oesophagus | obstruction of pharynx by food (bolus)

asfyxiedoor voedsel [inclusief bot of pit] | verslikkingdoor voedsel [inclusief bot of pit] | verstikkingdoor voedsel [inclusief bot of pit] | aspiratie en inhalatie van voedsel [elk] (in luchtwegen) NNO | compressie van tracheadoor voedsel in oesofagus | obstructie van ademhalingdoor voedsel in oesofagus | onderbreking van ademhalingdoor voedsel in oesofagus | obstructie van farynx door voedsel (bolus)
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Used to alter the taste and/or odour of food, flavourings substances have a long history of safe use in a wide variety of foods, such as soft drinks, confectionery, cereals, cakes and yoghurts, and have now been evaluated at EU level.

Aromastoffen worden gebruikt om de smaak en/of de geur van levensmiddelen te veranderen en worden al lang op een veilige manier toegepast bij een uitgebreid gamma levensmiddelen, zoals frisdranken, suikerwerk, ontbijtgranen, gebak en yoghurt. Nu zijn ze ook beoordeeldop EU-niveau.


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - sa0006 - EN - Food flavourings

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - sa0006 - EN - Levensmiddelenaroma’s


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - sa0006 - EN - Food flavourings

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - sa0006 - EN - Levensmiddelenaroma’s


aid the manufacture, processing, preparation, treatment, packing, transport or storage of food, including food additives, food enzymes and food flavourings, provided that the food additive is not used to disguise faulty raw materials or cover up unhygienic practices.

vergemakkelijking van het vervaardigen, verwerken, bereiden, behandelen, verpakken, vervoeren of opslaan van levensmiddelen, met inbegrip van levensmiddelenadditieven, voedingsenzymen en levensmiddelenaroma's, mits het levensmiddelenadditief niet wordt gebruikt om ondeugdelijke grondstoffen of onhygiënische methoden te maskeren.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
conditions of use of food additives in foods, including in food additives and in food enzymes as covered by Regulation (EC) No 1332/2008 [on food enzymes], and in food flavourings as covered by Regulation (EC) No 1334/2008 of the European Parliament and of the Council of 16 December 2008 on flavourings and certain food ingredients with flavouring properties for use in and on foods

de gebruiksvoorwaarden voor levensmiddelenadditieven in levensmiddelen, waaronder in levensmiddelenadditieven, en in voedingsenzymen zoals bepaald in Verordening (EG) nr. 1332/2008 [inzake voedingsenzymen] en voor voedingssmaakstoffen die vallen onder Verordening (EG) nr. 1334/2008 van het Europees Parlement en de Raad van 16 december 2008 inzake aroma’s en bepaalde voedselingrediënten met aromatiserende eigenschappen voor gebruik in levensmiddelen


In order to ensure harmonisation, the risk assessment and approval of flavourings and source materials that need to undergo an evaluation should be carried out in accordance with the procedure laid down in Regulation (EC) No 1331/2008 of the European Parliament and of the Council of 16 December 2008 establishing a common authorisation procedure for food additives, food enzymes and food flavourings

Met het oog op harmonisering dienen de risicobeoordeling en de goedkeuring van aroma’s en uitgangsmaterialen die een evaluatie moeten ondergaan, plaats te vinden volgens de procedure van Verordening (EG) nr. 1331/2008 van het Europees Parlement en de Raad van 16 december 2008 tot vaststelling van een uniforme goedkeuringsprocedure voor levensmiddelenadditieven, voedingsenzymen en levensmiddelenaroma’s


3. Where a food additive in a food flavouring, food additive or food enzyme is added to a food and has a technological function in that food, it shall be considered a food additive of that food and not a food additive of the added flavouring, food additive or food enzyme, and must then comply with the conditions of use for that food as provided for.

3. Indien een levensmiddelenadditief in een levensmiddelenaroma, levensmiddelenadditief of voedingsenzym wordt toegevoegd aan een levensmiddel en een technologische functie in dat levensmiddel heeft, wordt het beschouwd als een levensmiddelenadditief van dat levensmiddel, en niet als een levensmiddelenadditief van het toegevoegde aroma, levensmiddelenadditief of voedingsenzym, en moet het derhalve voldoen aan de voorwaarden voor het gebruik van dat levensmiddel.


– Common authorisation procedure for food additives, food enzymes and food flavourings.

– Uniforme goedkeuringsprocedure voor levensmiddelenadditieven, voedingsenzymen en levensmiddelenaroma's 30


Common authorisation procedure for food additives, food enzymes and food flavourings

Uniforme goedkeuringsprocedure voor levensmiddelenadditieven, voedingsenzymen en levensmiddelenaroma's


Commission fines Ajinomoto, Cheil and Daesang in food flavour enhancers (nucleotides) cartel

Commissie legt geldboetes op aan Ajinomoto, Cheil en Daesang wegens kartel voor smaakversterkers in voeding (nucleotiden)




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Food flavouring' ->

Date index: 2021-12-26
w