Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Baby milk
Blending in food
Dehydrated milk
Dried milk
Food homogenisation
Freeze-dried milk
HTL
Homogenisation of food
Homogenised milk
Homogenised tobacco
Homogenised tobacco leaf
Homogenized milk
Intermixing food
Milk
Milk powder
Milk quality control tests performing
Operate equipment for food homogenisation
Operate the equipment for food homogenisation
Perform milk control tests
Perform milk quality control tests
Performing milk quality control tests
Powdered milk
Reconstituted tobacco
Run equipment for food homogenisation
Use equipment for food homogenisation

Vertaling van "Homogenised milk " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
homogenised milk [ homogenized milk ]

gehomogeniseerde melk


homogenised milk | homogenized milk

gehomogeniseerde melk




operate the equipment for food homogenisation | use equipment for food homogenisation | operate equipment for food homogenisation | run equipment for food homogenisation

apparatuur voor voedselhomogenisering bedienen | apparatuur voor voedselhomogenisering gebruiken




homogenised tobacco | homogenised tobacco leaf | reconstituted tobacco | HTL [Abbr.]

bandtabak | gehomogeneiseerde tabak | gehomogeniseerde tabak | gereconstitueerde tabak


homogenisation of food | intermixing food | blending in food | food homogenisation

homogenisering van voedingsmiddelen


powdered milk [ dehydrated milk | dried milk | freeze-dried milk | milk powder ]

melkpoeder [ gedroogde melk | gevriesdroogde melk | poedermelk ]


milk quality control tests performing | performing milk quality control tests | perform milk control tests | perform milk quality control tests

controletesten van melk uitvoeren


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Coconut milk, which is a fruit preparation made of the internal layer below the peel of coconut together with water via homogenisation, cannot remain in the form of an emulsion without the use of an emulsifier.

Kokosmelk, een fruitpreparaat, dat wordt gemaakt door de laag aan de binnenkant van de schil van de kokosnoot met water te vermengen en te homogeniseren, kan niet als emulsie blijven bestaan zonder emulgator.


Coconut milk, which is a fruit preparation made of the internal layer below the peel of coconut together with water via homogenisation, cannot remain in the form of an emulsion without the use of an emulsifier.

Kokosmelk, een fruitpreparaat, dat wordt gemaakt door de laag aan de binnenkant van de schil van de kokosnoot met water te vermengen en te homogeniseren, kan niet als emulsie blijven bestaan zonder emulgator.


5. 2 raw milk: milk which has not been heated beyond 40°C; treatments such as homogenisation and standardisation which have an effect on the quality of the milk may be carried out;

5. 2 rauwe melk: melk die niet is verhit tot boven 40°C; bepaalde behandelingen, b.v. homogenisatie en standaardisatie, die gevolgen hebben voor de kwaliteit van de melk, zijn wel toegestaan;


w