Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Ayres Sensory Integration
Blending of cheese
Blue cheese
Blue-veined cheese
Bresse blue
Cheese
Cheese aging
Cheese head screw
Cheese headed screw
Cheese screw
Cheese that is curdling
Choice of cheese
Collection of cheese
Cottage cheese
Cream cheese
Curd
Curdling of cheese
Curds
Danish blue
Diversity of cheese
Fillister head screw
Flat fillister screw
Fresh cheese
Integration of cheese
Lactic cheese
Maturing of cheese
Ripening of cheese
Ripening of cheeses
Roquefort
Slotted cheese headscrew
Soft cheese
Stilton
Variety of cheese
Whey cheese
White cheese

Vertaling van "Integration cheese " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
blending of cheese | cheese that is curdling | curdling of cheese | integration of cheese

kaas stremmen




cheese head screw | cheese headed screw | cheese screw | fillister head screw | flat fillister screw | slotted cheese headscrew

cilinderkopschroef | schroef met cilindrische kop


fresh cheese [ cottage cheese | cream cheese ]

verse kaas [ Petit Suisse ]


maturing of cheese | ripening of cheeses | cheese aging | ripening of cheese

rijpproces van kaas


collection of cheese | diversity of cheese | choice of cheese | variety of cheese

kaassoorten


cream cheese | fresh cheese | lactic cheese | soft cheese

kwark | platte kaas | verse kaas


cottage cheese | curd | curds | whey cheese | white cheese

platte kaas | wrongel


blue-veined cheese [ blue cheese | Bresse blue | Danish blue | Roquefort | Stilton ]

schimmelkaas [ blauwschimmelkaas | Bleu d'Auvergne | Bleu de Bresse | kruidkaas | Roquefort ]


Ayres Sensory Integration

sensorische integratie van Ayres
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The real or presumed existence of European legislation banning the small scale manufacturing of traditional products such as cheese, sausages and all of oil, or imposing a compulsory ban on wooden spoons or cruet stands in restaurants, has raised enormous uproar and turned into one of the most significant factors in grass-roots unhappiness with regard to the reality of European integration.

Het feitelijke of veronderstelde bestaan van Europese wetgeving waarin de ambachtelijke vervaardiging van traditionele producten, zoals kaas, worst en olijfolie wordt verboden, of een verbod wordt uitgevaardigd op het gebruik van houten lepels of houten olie- en azijnstellen in restaurants, heeft tot grote protesten geleid en is een van de belangrijkste factoren voor het algemeen onbehagen met betrekking tot de realiteit van de Europese integratie.


4.2. Description: This is a small goats cheese made of raw, whole goat's milk. It is very soft, with a natural rind made up of an integral, ridged and slightly velvety skin, from white, cream to dark beige in colour and in the form of a small, flat cylinder weighing about 35 g. It contains a minimum level of 45 g of fat per 100 g of cheese after total desiccation and the dry matter weighs no less than 14 g per cheese.

4.2. Beschrijving: Klein, zacht geitenkaasje van rauwe, volle melk met een natuurlijke korst die bestaat uit een gestreept, licht fluwelig vel met een kleur die varieert van wit tot crème tot donkerbeige, in de vorm van een kleine afgeplatte cilinder met een gewicht van ongeveer 35 gram. Dit bevat ten minste 45 gram vet per 100 gram kaas na volledige droging en het totale gewicht aan droge stof mag niet lager zijn dan 14 gram per kaasje.


4.8 Labelling: PDO ‘Asiago’ cheeses are identified by means of numbered casein plates and stamped with special bands owned by the protection body (Consorzio di Tutela) which may be used by all those entitled. The stamping bands contain the designation logo which is an integral part of the product specifications, the producer's alphanumerical identification, the ‘Asiago’ designation repeated several times. The size of the latter is 25 mm for pressed cheese and 20 mm for the ripened version.

4.8 Etikettering: Alle types „Asiago”-kaas met B.O.B. zijn identificeerbaar door middel van een genummerd label en een oorsprongsmerk, die door de bevoegde toezichthoudende autoriteit worden afgegeven aan alle rechthebbenden; elke kaas draagt derhalve een logo met de benaming — het logo maakt integrerend deel uit van het productdossier –alfanumerieke label van het producerende bedrijf, en de naam Asiago, die meerdere malen wordt vermeld met een letterhoogte van 25 mm voor Asiago pressato en 20 mm voor Asiago d'allevo.


In the first case, this involved a partial assumption of the cost (30% of the effective cost of schemes in general; 50% for certain types of test) of chemical analyses, training and audits in milk production and the manufacture and refining of cheeses, under integrated programmes to control certain harmful organisms in cheeses, up to a ceiling of FF 10 million (approximately ECU 1.55 million).

Met het oog op de verbetering van de kwaliteit wordt ten hoogste 10 miljoen Franse frank (ongeveer 1,55 miljoen ecu) bijgedragen in de kosten van analyses, opleiding en audits (30 % van de werkelijke kosten in het algemeen, 50 % voor bepaalde analyses) die bij de melkproduktie, de kaasaanmaak en het rijpingsproces worden gemaakt in het kader van geïntegreerde programma's voor de bestrijding van bepaalde kaaskiemen.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Integration cheese' ->

Date index: 2021-01-08
w