Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Lampante virgin olive oil
Ordinary virgin olive oil
Semi-fine virgin olive oil
Virgin lampante olive oil
Virgin olive oil ordinary

Vertaling van "Lampante virgin olive oil " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
lampante virgin olive oil | virgin lampante olive oil

lampolie


lampante virgin olive oil

olijfolie verkregen bij de eerste persing voor verlichting


ordinary virgin olive oil | semi-fine virgin olive oil | virgin olive oil ordinary

courante olijfolie van eerste persing | halffijne olijfolie van eerste persing
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
In category 02.1: ‘Fats and oils essentially free from water (excluding anhydrous milkfat)’, certain additives should not be used in virgin oils and olive oil.

In categorie 02.1 „Vrijwel watervrije oliën en vetten (met uitzondering van watervrij melkvet)” mogen bepaalde additieven niet in oliën van eerste persing en olijfolie worden gebruikt.


The group of 115 growers produces around 500,000 litres of extra virgin olive oil per year.

De groep van 115 telers produceert ongeveer 500 000 liter extra olijfolie van eerste persing per jaar.


(b) virgin olive oil not fit for consumption as it is lampante virgin olive oil : virgin olive oil which has a free acidity, expressed as oleic acid, of more than 3,3 grams per 100 grams and/or the organoleptic characteristics and other characteristics of which correspond to those laid down for this category.

b) olijfolie van eerste persing, niet als zodanig voor consumptie geschikt olijfolie van eerste persing voor verlichting : olijfolie van eerste persing met een gehalte aan vrije vetzuren, uitgedrukt in oliezuur, van meer dan 3,3 g per 100 g en/of waarvan de organoleptische en andere kenmerken overeenkomen met die welke voor deze categorie zijn vastgesteld.


On the redefining of the distinction between crude olive-pomace oil and lampante virgin olive oil, it was agreed that new limits should be fixed urgently under Commission competence (Regulation (EEC) No 2568/91) in conjunction with IOOC, once the chemical analytical methods are available.

€? wat het herdefiniëren van het verschil tussen ruwe olie uit afvallen van olijven en olie van eerste persing voor verlichting betreft, werd overeengekomen dat, zodra de methodes voor chemische analyse beschikbaar zijn, onder de bevoegdheid van de Commissie (Verordening (EEG) nr. 2568/91) en in overleg met de IOR dringend nieuwe grenswaarden moeten worden vastgesteld;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
1. With regard to lampante virgin olive oil, tenders shall be submitted for an oil of 3° acidity.

1. De biedingen voor als lampolie te gebruiken olijfolie van eerste persing, betreffen olie met een zuurgehalte van 3°.


The mandatory use of the designation "olive oil" for blends of refined olive oil and virgin olive oil has proved to be a problem, because it both misleads consumers to the detriment of oils coming directly from olives and alleviates the efforts by the producers to offer the highest quality.

Het verplichte gebruik van de benaming "olijfolie" voor mengsels van geraffineerde olijfolie en olijfolie van de eerste persing is een probleem gebleken, omdat daardoor enerzijds bij de verbruikers verwarring gesticht wordt ten nadele van de rechstreeks uit olijven verkregen olie en anderzijds de pogingen van de producenten om een zo hoog mogelijke kwaliteit aan te bieden, doorkruist worden.


- ECU 156,08/100 kg for lampante virgin olive oil having 1 degree of free acidity, this amount being reduced by ECU 3,67/100 kg for each additional degree of acidity.

- 156,08 ECU/100 kg voor olijfolie verkregen bij de eerste persing, voor verlichting, bij een vrijzuurgehalte van 1 graad, welk bedrag 3,67 ECU/100 kg lager is voor elke graad vrij zuur meer.


The denomination "extra virgin" shall be reserved to the best of the olive oils.

De benaming "extra olijfolie van de eerste persing" mag alleen nog voor de beste olijfolie worden gebruikt.


2. Oil, the characteristics of which comply with those set out in point 4 of Annex I to this Regulation, shall be deemed to be lampante virgin olive oil within the meaning of point 1 (d) of the Annex to Regulation N° 136/66/EEC.

2. Als "bij de eerste persing verkregen olijfolie voor verlichting" in de zin van punt 1, onder d), van de bijlage bij Verordening nr. 136/66/EEG wordt aangemerkt de olie waarvan de kenmerken overeenkomen met die welke in bijlage I, punt 4, van de onderhavige verordening zijn vermeld.


1.2 // - Edible virgin olive oil: // 10, // - Lampante virgin olive oil: // 20, // - Olive residue oil: // 20.

1.2 // // (in ton) // - Bij de eerste persing verkregen olijfolie (spijsolie): // 10, // - Bij de eerste persing verkregen olijfolie, voor verlichting (lampolie): // 20, // - Olie uit afvallen van olijven: // 20.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Lampante virgin olive oil' ->

Date index: 2024-02-11
w