Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Blending of cheese
Blue cheese
Blue-veined cheese
Bresse blue
Cheese
Cheese aging
Cheese that is curdling
Choice of cheese
Collection of cheese
Cottage cheese
Cream cheese
Curdling of cheese
Danish blue
Diversity of cheese
Fresh cheese
Integration of cheese
Lactic cheese
Mature cheese
Matured cheese
Maturing of cheese
Ripened cheese
Ripening of cheese
Ripening of cheeses
Roquefort
Soft cheese
Stilton
Variety of cheese

Vertaling van "Maturing cheese " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE




maturing of cheese | ripening of cheeses | cheese aging | ripening of cheese

rijpproces van kaas




fresh cheese [ cottage cheese | cream cheese ]

verse kaas [ Petit Suisse ]


blending of cheese | cheese that is curdling | curdling of cheese | integration of cheese

kaas stremmen


collection of cheese | diversity of cheese | choice of cheese | variety of cheese

kaassoorten


cream cheese | fresh cheese | lactic cheese | soft cheese

kwark | platte kaas | verse kaas


blue-veined cheese [ blue cheese | Bresse blue | Danish blue | Roquefort | Stilton ]

schimmelkaas [ blauwschimmelkaas | Bleu d'Auvergne | Bleu de Bresse | kruidkaas | Roquefort ]


Accelerated skeletal maturation, facial dysmorphism, failure to thrive syndrome

versnelde skeletale maturatie, faciale dysmorfie, groeiachterstandsyndroom
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
It is mild in flavour, without bitterness, while very mature cheeses have full-bodied, strong notes.

De kaas heeft een zachte smaak, zonder enige bitterheid, die sterker en/of scherper wordt naarmate hij langer rijpt.


When cut, the colour ranges from white for the ‘fresh’ cheese to more or less intense straw yellow for the ‘semi-mature’, ‘mature’ and ‘extra-mature’ versions; Aroma: persistent reminiscent of milk and wild cardoon, with scents of aromatic plants and yellow flowers; Taste: initially mild, with scents of milk and flowers and a note of cardoon; an aftertaste that is long and persistent with fresh green echoes; a slightly spicy end note, a characteristic which becomes more intense the longer the cheese has been matured, accompanied by tas ...[+++]

Gesneden varieert de kleur van wit bij de „verse” kaas tot min of meer strogeel bij de „semi-gerijpte”, „gerijpte” en „oude” soorten. Geur: aanhoudend, met de sensatie van melk en wilde kardoen en een bouquet van aromatische kruiden en gele bloemen. Smaak: in eerste instantie een zachte smaak met aroma’s van melk en bloemen en een vleugje kardoen; een lange, aanhoudende nasmaak, met vleugjes van verse planten; een licht pikante, karakteristieke eindsmaak, die intenser wordt naarmate de kaas langer heeft gerijpt, gecombineerd met een specifiek aroma en een lichte bitterheid bij de „gerijpte” en „oude” soorten.


Weight: from 600 g to 2 Kg, for ‘fresh’, ‘semi-mature’ and ‘mature’ cheese, and up to 7 Kg for ‘extra-mature’ cheese.

Gewicht: 600 g tot 2 kg voor de „verse”, „semi-gerijpte” en „gerijpte” pecorino en maximaal 7 kg voor de „oude” pecorino.


Edam Holland is a naturally matured cheese.

„Edam Holland” is een natuurgerijpte kaas.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Gouda Holland is a naturally matured cheese.

Gouda Holland is een natuurgerijpte kaas.


B. whereas the proposed intervention measures for the butter and skimmed milk powder sectors are not sufficient to meet the needs of the entire dairy production sector, which includes matured cheeses,

B. overwegende dat de interventiemaatregelen die voor de sector boter en mageremelkpoeder worden voorgesteld, niet volstaan om te voorzien in de behoeften van de hele zuivelproductie, die ook de productie van belegen kazen omvat,


The European Commissioner has excluded cheese with a long maturation period from the provisions; powdered-milk producers are the only ones it safeguards.

De Europese commissaris heeft kaas met een lange rijpingsperiode uitgesloten van de beschermingsbepalingen en beschermt alleen de producenten van poedermelk.


In an effort to make the market measures more balanced, where benefits are not given solely to those Member States involved in butter and skimmed milk powder production, I call for the reintroduction of Community aid for private storage of cheese with a long maturation period.

Om de marktregulerende maatregelen meer in evenwicht te brengen zonder alleen de lidstaten te bevoordelen waar de productie van boter en mageremelkpoeder een rol speelt, vraag ik om de herintroductie van de communautaire steun voor particuliere opslag van kaas met een lange rijpingstijd.


for the manufacture of cheese with a maturation period of at least two months; or

voor de vervaardiging van kaas met een rijpingsperiode van ten minste twee maanden, of


only for the manufacture of cheese with a maturation period of at least two months, or

voor de vervaardiging van kaas met een rijpingsperiode van ten minste twee maanden, of




Anderen hebben gezocht naar : bresse blue     danish blue     roquefort     stilton     blending of cheese     blue cheese     blue-veined cheese     cheese     cheese aging     cheese that is curdling     choice of cheese     collection of cheese     cottage cheese     cream cheese     curdling of cheese     diversity of cheese     fresh cheese     integration of cheese     lactic cheese     mature cheese     matured cheese     maturing of cheese     ripened cheese     ripening of cheese     ripening of cheeses     soft cheese     variety of cheese     Maturing cheese     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Maturing cheese' ->

Date index: 2024-08-26
w