Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Butter fat
Butterfat
Butyric fat
Cut out fats
Dried low fat milk
Dried partly skimmed milk
Dried semi-skimmed milk
Fat
Fat component of milk
Fat content of between 14 % and 16 %
Fats
Fatty substance
Low fat evaporated milk
Low fat milk
Milk
Milk fat
Milkfat
Partly skimmed-milk powder
Remove fats
Take away fats
Winterise fats

Traduction de «Milk fat » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




butter fat | butterfat | butyric fat | milk fat | milkfat

melkvet


dried partly skimmed milk | dried semi-skimmed milk: | fat content of between 14 % and 16 % | partly skimmed-milk powder

fat content of between 14 % and 16 % | melkpoeder van gedeeltelijk afgeroomde melk








fats [ fat | fatty substance ]

oliën en vetten [ vet | vetstof ]




cut out fats | remove fats | take away fats | winterise fats

vetten winterklaar maken
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Heat-treated milk not complying with the fat content requirements laid down in points (b), (c) and (d) of the first subparagraph shall be considered drinking milk in accordance with the definitions in Directive 2000/13/EC of the European Parliament and of the Council of 20 March 2000 on the approximation of the laws of the Member States relating to the labelling, presentation and advertising of foodstuffs provided that the fat content is clearly indicated and easily readable and directly next to the product description on the packagin ...[+++]

"Warmtebehandelde melk die niet voldoet aan de in de eerste alinea, onder b), c) en d) vastgestelde eisen ten aanzien van het vetgehalte, wordt met inachtneming van de voorschriften van Richtlijn 2000/13/EG van het Europees Parlement en de Raad van 20 maart 2000 betreffende de onderlinge aanpassing van de wetgeving der lidstaten inzake de etikettering en presentatie van levensmiddelen alsmede inzake de daarvoor gemaakte reclame als consumptiemelk beschouwd, mits het vetgehalte duidelijk en gemakkelijk leesbaar rechtstreeks samenhangend met de productaanduiding op de verpakking is aangebracht, en wel als volgt: "melk .% vet".


"Heat-treated milk not complying with the fat content requirements laid down in points (b), (c) and (d) of the first subparagraph shall be considered drinking milk in accordance with the definitions in Directive 2000/13/EC of the European Parliament and of the Council of 20 March 2000 on the approximation of the laws of the Member States relating to the labelling, presentation and advertising of foodstuffs 1 provided that the fat content is clearly indicated, easily readable and directly next to the product description on the packagin ...[+++]

"Warmtebehandelde melk die niet voldoet aan de in de eerste alinea, onder b), c) en d) vastgestelde eisen ten aanzien van het vetgehalte, wordt met inachtneming van de voorschriften van Richtlijn 2000/13/EG van het Europees Parlement en de Raad van 20 maart 2000 betreffende de onderlinge aanpassing van de wetgeving der lidstaten inzake de etikettering en presentatie van levensmiddelen alsmede inzake de daarvoor gemaakte reclame 1 als consumptiemelk beschouwd, mits het vetgehalte duidelijk en gemakkelijk leesbaar rechtstreeks samenhangend met de productaanduiding op de verpakking is aangebracht, en wel als volgt: "melk .% vet ".


"Heat-treated milk not complying with the fat content requirements laid down in points (b), (c) and (d) of the first subparagraph shall be considered drinking milk in accordance with the definitions in Directive 2000/13/EC of the European Parliament and of the Council of 20 March 2000 on the approximation of the laws of the Member States relating to the labelling, presentation and advertising of foodstuffs 1 provided that the fat content is clearly indicated, easily readable and directly next to the product description on the packagin ...[+++]

"Warmtebehandelde melk die niet voldoet aan de in de eerste alinea, onder b), c) en d) vastgestelde eisen ten aanzien van het vetgehalte, wordt met inachtneming van de voorschriften van Richtlijn 2000/13/EG van het Europees Parlement en de Raad van 20 maart 2000 betreffende de onderlinge aanpassing van de wetgeving der lidstaten inzake de etikettering en presentatie van levensmiddelen alsmede inzake de daarvoor gemaakte reclame 1 als consumptiemelk beschouwd, mits het vetgehalte duidelijk en gemakkelijk leesbaar rechtstreeks samenhangend met de productaanduiding op de verpakking is aangebracht, en wel als volgt: "melk .% vet ".


In order to respond to changing nutritional habits (tendency towards consumption of dairy products with less milk fat), and to encourage the production of agricultural products which are demanded by the market, the production and marketing in the EU of milk with fat contents outside the three abovementioned categories will be allowed.

Om in te spelen op de veranderende voedingsgewoonten (de tendens wijst op het verbruik van zuivelproducten met minder melkvet) en om een marktgerichte landbouwproductie aan te moedigen, mag dit assortiment in de toekomst worden uitgebreid met melk met een vetgehalte dat buiten de hierboven vermelde marges ligt.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(4) In order to provide clarity for the consumers, such milk should however not be called whole milk, semi-skimmed milk or skimmed milk but the milk fat content percentage should be clearly indicated on the packaging directly next to the product description.

(4) Om de consument duidelijkheid te verschaffen mogen dergelijke producten echter niet volle melk, halfvolle melk of magere melk worden genoemd, maar moet op de verpakking rechtstreeks samenhangend met de productaanduiding het melkvetgehalte duidelijk in procenten worden vermeld.


This covers the ‘butter’, ‘low-fat butter’, ‘half-butter’ and ‘spreadable milk fats’ that are everyday staple foods.

Het gaat hier om boter, light boter, halfvolle boter en smeerbare melkvetproducten die tot ons dagelijks voedselpakket behoren.


The existing categories (whole fat, semi-skimmed and skimmed milk) will continue to exist. But it will be possible in future to market milk with other fat contents as long as the fat content is clearly marked on the packaging.

De huidige categorieën (vol, halfvol en mager) blijven weliswaar bestaan, maar daarbovenop zal melk op de markt kunnen worden gebracht met een vetgehalte dat buiten deze categorieën valt, op voorwaarde dat dit gehalte duidelijk op de verpakking is aangegeven.


The Council adopted a legislative package for the reform of the market in milk products, concerning respectively the introduction of flat-rate aid for the school milk scheme, whatever the fat content of the milk (EUR 16,11/100 kg), the alignment of the protein content of European milk with the international standard set at 34% (standardisation) and indication of the exact fat content, the latter measure being intended to improve consumer information (12750/07, 13004/07, 13006/07 and 12790 ADD1).

De Raad heeft een wetgevingspakket tot hervorming van de markt voor melkproducten aangenomen , betreffende respectievelijk de invoering van één steuntarief voor schoolmelk, ongeacht het vetgehalte (16, 11 €/100 kg), het afstemmen van het eiwitgehalte van Europese melk op de internationale norm van 34% (standaardisering) en het aangeven van het precieze vetgehalte (laatstbedoelde maatregel dient om de voorlichting van de consumenten te verbeteren (12750/07, 13004/07, 13006/07 et 12790 ADD1).


The previous scheme gave a higher rate of aid for milk with a higher fat content. This is no longer appropriate in an age when obesity is becoming a major public health problem, with the need to reduce the consumption of fat in dairy products, not least among schoolchildren.

In een tijd waarin obesitas een zeer groot probleem voor de volksgezondheid vormt en het bijgevolg noodzakelijk is het vetgehalte van zuivelproducten te verlagen, zeker in zuivelproducten die op school aan de leerlingen worden aangeboden, gaat het niet langer aan meer steun te verlenen voor melk met een hoger vetgehalte, zoals in de vorige steunregeling het geval was.


The amendment aims at deleting the provision following which drinking milk must have a fat-free dry matter content of 8.50% (m/m) or more, to be verified on milk containing 3.50% (m/m) of fat or an equivalent content in the case of milk having a different fat content.

Doel van de verordening is het schrappen van de bepaling dat consumptiemelk een gehalte aan vetvrije droge stof moet hebben van ten minste 8,50 % (m/m), te controleren bij melk met een vetgehalte van 3,50 % (m/m) of het equivalent daarvan voor melk met een ander vetgehalte.




D'autres ont cherché : dried low fat milk     low fat evaporated milk     low fat milk     butter fat     butterfat     butyric fat     cut out fats     dried partly skimmed milk     dried semi-skimmed milk     fat component of milk     fatty substance     milk fat     milkfat     partly skimmed-milk powder     remove fats     take away fats     winterise fats     Milk fat     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Milk fat' ->

Date index: 2021-02-09
w