Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Advice to change dairy food intake
Food intake
Imbalance of constituents of food intake
Ingestion of food
Keep a food laboratory inventory
Keep food laboratory inventory
Look at food product trends
Maintain a food laboratory inventory
Monitor food laboratory inventory
Monitor food product trends
Monitoring fluid intake
Monitoring food intake
Nutrient recommendations of food intake
Nutritional adequacy of food intake
Nutritional suitability of food intake
Nutritional values of food intake
Observe food product trends
Overall food intake
Watch food product trends

Vertaling van "Monitoring food intake " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE


nutrient recommendations of food intake | nutritional values of food intake | nutritional adequacy of food intake | nutritional suitability of food intake

adequate voedingswaarde van voedselinname




monitor food product trends | observe food product trends | look at food product trends | watch food product trends

voedseltrends volgen | trends in voedingsproducten volgen | voedingstrends volgen


maintain a food laboratory inventory | monitor food laboratory inventory | keep a food laboratory inventory | keep food laboratory inventory

voorraad van voedsellaboratoria bijhouden








Advice to change dairy food intake

aanbevelen om inname van melkproducten aan te passen


Imbalance of constituents of food intake

verstoorde balans van voedselbestanddelen
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
For those genetically modified products, the requirement for post-market monitoring shall be discussed as a mechanism for determining actual changes to overall dietary intake patterns of the genetically modified food, to what extent this has occurred and whether or not the product induces known (side) effects or unexpected side effects.

Voor die genetisch gemodificeerde producten wordt besproken of monitoring na het in de handel brengen moet worden voorgeschreven als mechanisme om vast te stellen of de totale voedingsinnamepatronen van het genetisch gemodificeerde levensmiddel feitelijk zijn veranderd, in welke mate dit is gebeurd en of het product bekende (bij)werkingen of onverwachte bijwerkingen heeft.


For those genetically modified products, the requirement for post-market monitoring shall be discussed as a mechanism for determining actual changes to overall dietary intake patterns of the genetically modified food, to what extent this has occurred and whether or not the product induces known (side) effects or unexpected side effects.

Voor die genetisch gemodificeerde producten wordt besproken of monitoring na het in de handel brengen moet worden voorgeschreven als mechanisme om vast te stellen of de totale voedingsinnamepatronen van het genetisch gemodificeerde levensmiddel feitelijk zijn veranderd, in welke mate dit is gebeurd en of het product bekende (bij)werkingen of onverwachte bijwerkingen heeft.


Monitoring of food additive intake

Monitoring van de inname van levensmiddelenadditieven


Monitoring of food additive intake

Monitoring van de inname van levensmiddelenadditieven


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Monitoring of food additive intake

Monitoring van de inname van levensmiddelenadditieven


On 1 October 2001 the Commission published a report on monitoring the intake of food additives in the European Union.

De Commissie heeft op 1 oktober 2001 een verslag gepubliceerd over de controle op de inname van levensmiddelenadditieven via de voeding in de Europese Unie.


The objective is to monitor food additive consumption and to ensure that their use does not exceed the acceptable daily intake (ADI) set for additives by the Scientific Committee on Food (SCF).

Doel hiervan was de consumptie van levensmiddelenadditieven te monitoren en erop toe te zien dat de aanvaardbare dagelijkse inname (ADI) voor levensmiddelenadditieven zoals vastgesteld door het Wetenschappelijk Comité voor de menselijke voeding niet wordt overschreden.


According to the report, "monitoring of additive intake should concentrate on discovering whether the exposure of consumers to any food additives regularly exceeds the acceptable daily intake (ADI)".

Volgens het rapport moet de monitoring van de inname van additieven trachten na te gaan of de blootstelling van consumenten aan levensmiddelenadditieven geregeld de aanvaardbare dagelijkse inname (ADI) overschrijdt.


In 1996, under Council Directive 93/5/EEC on assistance to the Commission and co-operation by the Member States in the scientific examination of questions relating to food [5], a task was set up on "Methodologies for monitoring of food additive intakes" (SCOOP Task 4.2).

In 1996 is krachtens Richtlijn 93/5/EEG betreffende de bijstand aan de Commissie en de samenwerking van de lidstaten bij het wetenschappelijk onderzoek van vraagstukken in verband met levensmiddelen [5] een taak vastgesteld getiteld "Uitwerking van methodes voor de beoordeling van de geconsumeerde hoeveelheden levensmiddelenadditieven" (SCOOP-taak 4.2).


[6] The scientific co-operation report on development of methodologies for the monitoring of food additive intake across the European Union (SCOOP/INT/REPORT/2)

[6] The scientific co-operation report on development of methodologies for the monitoring of food additive intake across the European Union (SCOOP/INT/REPORT/2).


w