Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
FCDM
Fat content in dry matter
Non-fat lactic dry matter
Non-fatty lactic dry matter

Traduction de «Non-fat lactic dry matter » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
non-fat lactic dry matter | non-fatty lactic dry matter

vetvrije melkdroge stof


fat content in dry matter | FCDM [Abbr.]

vetgehalte in de droge stof
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Of a non-fat lactic dry matter content of 15 % or more and of a fat content, by weight exceeding 7,4 %

met een gehalte aan vetvrije melkdrogestof van 15 gewichtspercenten of meer en met een vetgehalte van meer dan 7,4 gewichtspercenten:


Of a fat content, by weight, not exceeding 21 %, of a sucrose content of 40 % or more by weight and of a non-fat lactic dry matter content, by weight, of 15 % or more

met een vetgehalte van niet meer dan 21 gewichtspercenten, met een sacharosegehalte van 40 gewichtspercenten of meer en met een gehalte aan vetvrije melkdrogestof van 15 gewichtspercenten of meer


Of a sucrose content of 40 % or more by weight, of a non-fat lactic dry matter content of 15 % or more and of a fat content, by weight, exceeding 6,9 %

met een sacharosegehalte van 40 gewichtspercenten of meer, met een gehalte aan vetvrije melkdrogestof van 15 gewichtspercenten of meer en met een vetgehalte van meer dan 6,9 gewichtspercenten


The fat content of the milk is standardised so that the fat/protein ratio is such that the cheese eventually produced has a fat content of between 40 % and 44 % fat in dry matter.

De melk wordt hiertoe gestandaardiseerd op het vetgehalte waarbij de vet/eiwitverhouding zodanig wordt ingesteld dat in de uiteindelijke kaas een vetgehalte wordt bereikt van tussen de 40 en 44 % vet in de droge stof.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
skimmed milk powder of top quality made from milk in an approved undertaking in the Community by the spray process, with a minimum protein-content of 34,0 % by weight of the fat free dry matter’.

mageremelkpoeder van eerste kwaliteit dat in een erkend bedrijf van de Gemeenschap volgens het verstuivingsprocedé uit melk is vervaardigd en een eiwitgehalte van minstens 34,0 gewichtspercenten op de vetvrije droge stof heeft”.


The Commission proposes allowing standardisation of protein content in the Community and bringing it into line with the standard of the Codex Alimentarius (a minimum protein content of 34%, expressed in fat-free dry matter).

De Commissie stelt voor om in de Gemeenschap de standaardisering van het eiwitgehalte toe te staan en dit op de normen van de Codex Alimentarius af te stemmen (minimumeiwitgehalte van 34%, uitgedrukt in vetvrije droge stof).


It has a smooth, slightly crumbly texture which can be hard or semi-hard depending on the age of maturity a pale cream colour and is creamy, fresh and lactic in flavour, it has a fat content ranging from 30-35 % with the fat in dry matter making up between 48-51 %.

Deze verse romige kaas heeft een malse, licht kruimelige consistentie, is halfhard tot hard (afhankelijk van de rijpheid), heeft een lichte crèmekleur en een melksmaak. Het vetgehalte varieert van 30 tot 35 % (48 tot 51 % berekend op de droge stof).


The lactic acid content of raw material used to manufacture egg products must not exceed 1 g/kg of dry matter.

Het melkzuurgehalte van grondstoffen voor de productie van eiproducten mag niet hoger zijn dan 1 g/kg, berekend op de droge stof.


In the case of cheese and all other milk products, Member States shall determine equivalences using, in particular, the dry-matter content and the fat content of the types of cheese or products concerned.

Voor kaas en alle andere zuivelproducten bepalen de lidstaten de equivalenties, daarbij in het bijzonder rekening houdend met het drogestofgehalte en het vetgehalte van de betrokken soorten kaas of andere producten.


That milk must comply with certain composition characteristics, particularly as regards minimum protein content, which must be 34% of the non-fat dry matter.

De samenstelling van deze melk moet bepaalde eigenschappen vertonen en met name het minimumgehalte aan eiwit moet 34% op de niet-vette droge stof bedragen.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Non-fat lactic dry matter' ->

Date index: 2023-02-04
w