Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Brew tea and coffee
Chop up food ingredients to decorate drinks
Cut fruits for garnish
Prepare a hot drink
Prepare food and drink served on aeroplanes
Prepare garnish for drinks
Prepare garnishing for drinks
Prepare hot drinks
Prepare meals for flights
Prepare meals served by air crew
Prepare meals served in aircraft
Preparing hot drinks

Traduction de «Prepare garnishing for drinks » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
chop up food ingredients to decorate drinks | cut fruits for garnish | prepare garnish for drinks | prepare garnishing for drinks

cocktails versieren | drankjes met een parapluutje of rietje versieren | decoratie voor drankjes bereiden | garnering voor drankjes klaarmaken


brew tea and coffee | prepare a hot drink | prepare hot drinks | preparing hot drinks

koffie en thee serveren | koffie en thee zetten | warme dranken bereiden | warme dranken serveren


prepare food and drink served on aeroplanes | prepare meals served by air crew | prepare meals for flights | prepare meals served in aircraft

maaltijden voor vluchten bereiden


wastes from the preparation of drinking water or water for industrial use | wastes from the preparation of water intended for human consumption or water for industrial use

afval van de bereiding van drinkwater of water voor industrieel gebruik


wastes from the preparation of drinking water or water for industrial use

afval van de bereiding van drinkwater of water voor industrieel gebruik
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Water for human consumption: water in its original state or after treatment intended for drinking, cooking, preparing food or other domestic purposes.

Water voor menselijke consumptie: water dat onbehandeld of na behandeling bestemd is voor drinken, koken, voedselbereiding of andere huishoudelijke doeleinden.


Preparations based on odoriferous substances of a kind used as raw materials in the drinks industries containing all flavouring agents characterising a beverage with an actual alcoholic strength by volume not exceeding 0,5 % (excl. preparations containing no less than 1,5 % milkfat, 5 % sucrose or isoglucose, 5 glucose or starch)

Bereidingen op basis van reukstoffen van de soort gebruikt in de drankenindustrie, die alle essentiële aromatische stoffen van een bepaalde drank bevatten, andere dan die met een alcoholvolumegehalte van meer dan 0,5 % vol, (met uitzondering van bereidingen met minder dan 1,5 gewichtspercent van melk afkomstige vetstoffen, 5 gewichtspercenten sacharose of isoglucose, 5 gewichtspercenten glucose of zetmeel)


The ethyl alcohol used in the preparation of spirit drinks and all of their components shall not be of any origin other than agricultural.

Bij de bereiding van gedistilleerde dranken en van alle bestanddelen daarvan mag geen andere ethylalcohol dan ethylalcohol uit landbouwproducten worden gebruikt.


The ethyl alcohol used to dilute or dissolve colorants, flavourings or any other authorised additives used in the preparation of spirit drinks shall be ethyl alcohol of agricultural origin.

Ethylalcohol waarmee bij de bereiding van gedistilleerde dranken gebruikte kleurstoffen, aroma’s of andere toegestane additieven worden verdund of opgelost, moet ethylalcohol uit landbouwproducten zijn.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The ethyl alcohol used in the preparation of spirit drinks and all of their components shall not be of any origin other than agricultural and shall have been obtained in accordance with Annex I to the Treaty.

Bij de bereiding van gedistilleerde dranken en van alle bestanddelen daarvan mag geen andere ethylalcohol dan ethylalcohol uit landbouwproducten worden gebruikt, die bovendien verkregen is overeenkomstig bijlage I van het EG-Verdrag.


In the preparation of spirit drinks, the addition of water, possibly distilled or demineralised, shall be authorised, provided that the quality of the water conforms to the national provisions adopted in implementation of Council Directive 80/777/EEC and Council Directive 80/778/EEC and that the water added does not change the nature of the product.

Bij de bereiding van gedistilleerde dranken mag water, dat eventueel gedistilleerd of gedemineraliseerd is, worden toegevoegd op voorwaarde dat de kwaliteit van het water in overeenstemming is met de ter uitvoering van Richtlijn 80/777/EEG(1) van de Raad en Richtlijn 80/778/EEG(2) van de Raad vastgestelde nationale bepalingen en dat het toegevoegde water de aard van het product niet verandert.


The ethyl alcohol used to dilute or dissolve colorants, flavourings or any other authorised additives used in the preparation of spirit drinks shall have been obtained from agricultural raw materials listed in Annex I to the Treaty.

Ethylalcohol waarmee bij de bereiding van gedistilleerde dranken gebruikte kleurstoffen, aroma’s of andere toegestane additieven worden verdund of opgelost, moet verkregen zijn uit landbouwgrondstoffen in de zin van bijlage I van het EG-Verdrag.


Bitter-tasting spirit drinks or bitter are spirit drinks with a predominantly bitter taste produced by flavouring ethyl alcohol of agricultural origin with flavouring substances as defined in Article 3(2)(b) of Regulation (EC) No 1334/2008 and/or flavouring preparations as defined in Article 3(2)(d) of that Regulation’.

Gedistilleerde drank met bittere smaak of bitter is een gedistilleerde drank met een overheersende bittere smaak die is verkregen door ethylalcohol uit landbouwproducten te aromatiseren met aromastoffen zoals gedefinieerd in artikel 3, lid 2, onder b), van Verordening (EG) nr. 1334/2008 en/of aromatiserende preparaten zoals gedefinieerd in artikel 3, lid 2, onder d), van die verordening”.


Class 32: ‘Fruit drinks and fruit juices; syrups and other preparations for drinks’.

– klasse 32: „Vruchtendranken en vruchtensappen; siropen en andere preparaten voor de bereiding van dranken”.


– Class 30: ‘Spices; seasonings; mustard, mustard products; mayonnaise, mayonnaise products; vinegar, vinegar products; drinks made using vinegar; remoulades; relishes; aromatic preparations for food and essences for foodstuffs; citric acid, malic acid and tartaric acid used for flavouring for foodstuffs; prepared horse-radish; ketchup and ketchup products, fruit coulis; salad sauces, salad creams’.

– klasse 30: „Kruiden; specerijen; mosterd, bereidingen op basis van mosterd; mayonaise, bereidingen op basis van mayonaise; azijn, bereidingen op basis van azijn; dranken waarin azijn is verwerkt; remouladesaus; relish; aroma’s en aftreksels voor levensmiddelen; citroenzuur, appelzuur, wijnsteenzuur als aroma voor de bereiding van levensmiddelen; bereide mierikswortel; ketchup en bereidingen op basis van ketchup, vrucht ...[+++]




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Prepare garnishing for drinks' ->

Date index: 2024-11-02
w