Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Albumin
Animal protein
CP
CSF protein level
Full supply level
Minimum protein level
Normal pool level
Normal top water level
Normal water level
Protein content
Protein level
Protein products
Proteins
Retention water level
Storage level
Top water level
Urine protein level
Vegetable protein

Vertaling van "Protein level " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE




CSF: protein level

bevinding betreffende bepaling van eiwit in liquor cerebrospinalis




protein content | protein level | CP [Abbr.]

eiwitgehalte


protein products [ albumin | proteins(UNBIS) ]

eiwithoudend product [ albumine | eiwithoudend produkt ]


full supply level | normal pool level | normal top water level | normal water level | retention water level | storage level | top water level

stuwpeil


identify tactical demands necessary to perform at highest levels in sport | use strategy and tactics to achieve highest level of sports performance | implement relevant tactical skills to perform at the highest level in sport | perform at the highest level in sport by implementing relevant tactical skills

relevante tactische vaardigheden implementeren om aan topsport te doen | relevante tactische vaardigheden implementeren om in de sport op topniveau te presteren




IN-CONTEXT TRANSLATIONS
There is an overall consensus that both Directive 83/417/EEC and the Codex Alimentarius lower the milk protein level of the caseinate product.

Er bestaat algemene consensus over de verlaging van het melkeiwitniveau van caseïnaten uit hoofde van zowel Richtlijn 83/417/EEG als de Codex Alimentarius.


Those conditions should also be required for non-ruminant processed animal protein, and compound feed containing such protein, intended for export, so as to ensure that exported processed animal protein and compound feed containing such protein provide the same level of safety as those used on the Union territory.

Deze voorwaarden moeten ook verplicht worden gesteld voor verwerkte dierlijke eiwitten van niet-herkauwers en mengvoeders die dergelijke eiwitten bevatten, die bestemd zijn voor uitvoer, teneinde ervoor te zorgen dat uitgevoerde verwerkte dierlijke eiwitten en mengvoeders die dergelijke eiwitten bevatten, hetzelfde niveau van veiligheid bieden als de eiwitten die op het grondgebied van de Unie worden gebruikt.


If the chemical index is lower than 100 % of the reference protein, the minimum protein levels shall be correspondingly increased.

Als de chemische index lager is dan 100 % van het referentie-eiwit, worden de minimumeiwitgehaltes dienovereenkomstig verhoogd.


If the chemical index is lower than 100 % of the reference protein, the minimum protein levels shall be correspondingly increased.

Als de chemische index lager is dan 100 % van het referentie-eiwit, worden de minimumeiwitgehaltes dienovereenkomstig verhoogd.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Infant formulae and follow-on formulae manufactured from soya protein isolates, alone or in a mixture with cows' milk proteins, can contain higher cadmium levels than milk based products since soya beans naturally take up cadmium from the soil.

Volledige zuigelingenvoeding en opvolgzuigelingenvoeding vervaardigd uit soja-eiwitisolaten of mengsels daarvan met koemelkeiwit kunnen een hoger cadmiumgehalte hebben dan melkproducten, aangezien sojabonen van nature cadmium opnemen uit de bodem.


The applicant shall evaluate data obtained to assess the allergenic potential of newly expressed proteins in genetically modified plants with respect to introduction of new allergenic proteins into the food and feed plants, a possible provocation of allergic reactions of susceptible individuals, as well as information to demonstrate that the genetic modification does not cause unintended changes in the characteristics and/or levels of expression of endogenous allergenic proteins in the genetically modified food.

De aanvrager evalueert de gegevens die zijn verzameld om de mogelijke allergene werking van nieuw tot expressie gebrachte eiwitten in genetisch gemodificeerde planten te beoordelen in verband met het inbrengen van nieuwe allergene eiwitten in de voor levensmiddelen en diervoeders gebruikte planten, de mogelijke opwekking van allergische reacties bij gevoelige personen, alsook informatie om aan te tonen dat de genetische modificatie geen onbedoelde veranderingen in de eigenschappen en/of expressieniveaus van endogene allergene eiwitten in het genetisch gemodificeerde levensmiddel teweegbrengt.


On request from the Commission, the European Food Safety Authority delivered, on 5 October 2005, a scientific opinion on the safety and suitability for particular nutritional use by infants of formula based on whey protein partial hydrolysates with a protein content of at least 1,9 g/100 kcal, which was below the minimum level provided for in the Union legislation at that time.

Op verzoek van de Commissie heeft de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid op 5 oktober 2005 een wetenschappelijk advies uitgebracht over de veiligheid en geschiktheid van specifieke voedingsmiddelen voor zuigelingen op basis van partiële wei-eiwithydrolysaten met een eiwitgehalte van ten minste 1,9 g/100 kcal, wat minder is dan de drempelwaarde die in de toenmalige wetgeving van de Unie is vastgesteld.


J. whereas, as a consequence of the small volume of leguminous fodder crops (lucerne, clover, sainfoin, etc.) and seed crops (pea, soja, lupin, horse bean, vetch, etc.) produced in the EU, the number of plant protein research programmes in the EU has dropped from 50 in 1980 to 15 in 2010, and training and the acquisition of practical experience in domestic protein crop production have been neglected, leading to a low level of innovation and regionally adapted seed production in the EU,

J. overwegende dat het aantal onderzoeksprogramma's in de EU op het gebied van plantaardige eiwitten is teruggelopen van 50 in 1980 tot 15 in 2010 en dat de opleiding en het vergaren van praktische ervaring op het gebied van inheemse productie verwaarloosd zijn, dat alles omdat er in de EU slechts zo'n gering percentage voederleguminosen (luzerne, klaver, hanenkammetjes, enz.) wordt verbouwd, met als gevolg dat er in de EU weinig innovatie is en weinig aan de regionale situatie aangepaste zaden worden geproduceerd,


H. whereas the EU livestock sector is vulnerable to price volatility and trade distortions, and depends on affordable and high quality protein imports; whereas the sector's competitiveness is undermined by the additional costs of protein imports for feed incurred by the lack of an EU technical solution to the current zero tolerance policy on low level presence of unapproved GMOs,

H. overwegende dat de gehele veeteeltsector in de EU gevoelig is voor prijsschommelingen en handelsverstoringen en afhankelijk is van betaalbare en hoogwaardige ingevoerde eiwithoudende producten; dat het concurrentievermogen van de sector ondermijnd wordt door de extra kosten die gemoeid zijn met het invoeren van eiwithoudende gewassen voor diervoeders als gevolg van het feit dat de EU geen technische oplossing heeft voor de huidige nultolerantie die gehanteerd wordt ten aanzien van geringe aanwezigheid van niet-toegestane GGO's,


Recital 24 adds that, in cases where a sequence or partial sequence of a gene is used to produce a protein or part of a protein, it is necessary, in order to meet the requirement of industrial application, to specify which protein or part of a protein is produced or what function it performs: the level of description required as to the specific utility may vary from case to case, depend on the knowledge available, and vary as the use of genes for therapeutic and diagnostic purposes spreads.

Overweging 24 voegt daaraan toe dat, indien voor de productie van een eiwit of partieel eiwit een sequentie of partiële sequentie van een gen is gebruikt, moet worden gepreciseerd welk eiwit of partieel eiwit is geproduceerd en welke functie het heeft om aan het criterium van de industriële toepasbaarheid te voldoen; de vereiste gedetailleerdheid van de beschrijving over het specifieke nut kan verschillen van geval tot geval, afhankelijk zijn van de beschikbare kennis en variëren naarmate het gebruik van genen voor therapeutische en diagnosedoeleinden toeneemt.




Anderen hebben gezocht naar : csf protein level     protein level     urine protein level     albumin     animal protein     full supply level     minimum protein level     normal pool level     normal top water level     normal water level     protein content     protein products     proteins     retention water level     storage level     top water level     vegetable protein     Protein level     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Protein level' ->

Date index: 2024-08-11
w