Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Administer the logistics of medicinal products
Fruit must
Fruit product
Fruit pulp
Grape must
Handle the logistics of medicinal products
Jam
Manage the logistics of medicinal products
Marmalade
Preserve creative process documentation
Preserve documentation about creative process
Preserve documentation during creative process
Preserved food
Preserved product
Preserves
Semi-finished goods
Semi-finished product
Semi-manufactured goods
Semi-preserved fish products
Semi-preserved product
Semi-preserves
Semi-preserves of fish
Tinned food

Traduction de «Semi-preserved product » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


semi-preserved fish products | semi-preserves of fish

halfconserven van vis | halfverduurzaamde visproducten




preserve documentation during creative process | preserve documents related to the creation and production of the work | preserve creative process documentation | preserve documentation about creative process

documentatie over creatief proces bewaren


semi-manufactured goods [ semi-finished goods | semi-finished product ]

halffabrikaat [ halfafgewerkt product | halfproduct ]


ensure storage, preservation and distribution of medicinal products | handle the logistics of medicinal products | administer the logistics of medicinal products | manage the logistics of medicinal products

logistiek van geneesmiddelen beheren | logistiek van medicinale producten beheren


preserved product [ preserved food | tinned food ]

product in blik [ conservenblik | inblikken | levensmiddelenconservering | produkt in blik ]


fruit product [ fruit must | fruit pulp | grape must | jam | marmalade | preserves ]

product op basis van vruchten [ confituur | druivenmost | jam | marmelade | produkt op basis van vruchten | vruchtenmost | vruchtenpulp ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 sets maximum limits for the use of sorbic acid — sorbates; benzoic acid — benzoates (E 200-213) of 2 000 mg/kg in semi-preserved fish and fisheries products including crustaceans, molluscs, surimi and fish/crustacean paste; cooked crustaceans and molluscs.

Bijlage II bij Verordening (EG) nr. 1333/2008 stelt een maximumconcentratie van 2 000 mg/kg vast voor het gebruik van sorbinezuur — sorbaten; benzoëzuur — benzoaten (E 200 — E 213) in halfverduurzaamde vis en visserijproducten, inclusief schaal- en weekdieren, surimi en vis- en schaaldierenpasta, gekookte schaal- en weekdieren.


Data 2: Tonnes/year of preserved or semi-preserved products.

Gegeven 2: Ton conserven of halfconserven per jaar


in the list of foodstuffs concerning E 315 and E 316, the designation "Semi-preserved and preserved meat products" shall be replaced by the following: "Cured meat products and preserved meat products"

wordt in de lijst van levensmiddelen bij E 315 en E 316 de aanduiding "Halfverduurzaamde en verduurzaamde vleesproducten" vervangen door "Gepekelde vleesproducten en verduurzaamde vleesproducten".


(b) in the list of foodstuffs concerning E 315 and E 316, the designation ‘Semi-preserved and preserved meat products’ is replaced by the following: ‘Cured meat products and preserved meat products’

(b) wordt in de lijst van levensmiddelen bij E 315 en E 316 de aanduiding "Halfverduurzaamde en verduurzaamde vleesproducten" vervangen door "Gepekelde vleesproducten en verduurzaamde vleesproducten".


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The Committee agrees with its Rapporteur that the proposal by the Commission to replace in the list of foodstuffs concerning E 315 and E 316 the designation ‘Semi-preserved and preserved meat products’ by ‘Cured meat products and canned meat products’ does not entirely avoid confusion about the terms.

De Milieucommissie is het er met haar rapporteur over eens dat het voorstel van de Commissie om in de lijst van levensmiddelen met betrekking tot E 315 en E 316 de aanduiding "halfverduurzaamde en verduurzaamde vleesproducten" te wijzigen in "gepekelde vleesproducten en vleesproducten in blik", de mogelijke verwarring rond deze termen niet helemaal wegneemt.


(b) in the list of foodstuffs concerning E 315 and E 316, the designation ‘Semi-preserved and preserved meat products’ is replaced by the following: ‘Cured meat products and canned meat products’

(b) wordt in de lijst van levensmiddelen bij E 315 en E 316 de aanduiding "Halfverduurzaamde en verduurzaamde vleesproducten" vervangen door "Gepekelde vleesproducten en vleesproducten in blik".


(b) in the list of foodstuffs concerning E 315 and E 316, the designation "Semi-preserved and preserved meat products" shall be replaced by the following: "Cured meat products and preserved meat products";

b) in de lijst van levensmiddelen wordt bij E 315 en E 316 de aanduiding "Halfverduurzaamde en verduurzaamde vleesproducten" vervangen door "Gepekelde vleesproducten en verduurzaamde vleesproducten".


- Indicator 2: tonnes/year of preserved or semi-preserved products

- indicator 2: ton conserven of semiconserven per jaar


In its reply to his written question E-3987/96, the Commission admitted quite candidly that it did not possess the data which would enable it to ascertain the number of establishments preparing preserved or semi-preserved products; the total number of establishments in the Community was approximately 14 000.

In antwoord op onze schriftelijke vraag (E-3987/96) gaf de Europese Commissie onomwonden toe dat zij over onvoldoende gegevens beschikte om uitsluitsel te geven over het aantal vestigingen waar conserven of semi-conserven worden geproduceerd. Zij beperkte zich ertoe te vermelden dat het totale aantal fabrieken in de Gemeenschap ongeveer 14.000 moest bedragen.


Standards EN 23,1, edition 2 (May 1978) and EN 76, edition 1 (December 1978) shall apply except where the products and capacity ranges laid down therein differ from those listed in this Annex. 1. PRESERVES AND SEMI-PRESERVES IN TINS AND GLASS CONTAINERS : VEGETABLE PRODUCTS (FRUIT, VEGETABLES, TOMATOES, POTATOES, WITH THE EXCEPTION OF ASPARAGUS, SOUPS, FRUIT OR VEGETABLE JUICES AND FRUIT NECTARS) FOR HUMAN CONSUMPTION 1.1.

De normen EN 23,1, uitgave 2 (mei 1978) en EN 76, uitgave 1 (december 1978) zijn van toepassing met uitzondering van die gevallen waarin de produkten en de reeksen van capaciteiten volgens deze normen afwijken van die van deze bijlage. 1. CONSERVEN EN HALF-CONSERVEN IN METALEN BLIKKEN EN IN VERPAKKINGEN VAN GLAS : PLANTAARDIGE PRODUKTEN (VRUCHTEN, GROENTEN, TOMATEN, AARDAPPELEN, MET UITZONDERING VAN ASPERGES, SOEP, VRUCHTE- EN GROENTESAPPEN EN VRUCHTENECTARS) BESTEMD VOOR MENSELIJKE CONSUMPTIE 1.1.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Semi-preserved product' ->

Date index: 2021-08-02
w