Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Arrange wine-tasting events
Autism and facial port-wine stain syndrome
Describe flavour of different wines
Describe the flavour of different wines
Describe the flavours of different wines
Dessert wine
Drink wines
Evaluate wines
Fortified wine
Hold a wine-tasting event
Hold wine-tasting events
Host wine-tasting events
Liqueur wine
Madeira wine
Port wine
Quality wine produced in a specific region
Quality wines psr
Qwpsr
Rancid taste of wine
Sherry
Taste a wine
Taste the flavour of different wines
Taste wines
To taste wine
Wine
Wine fortified for distillation
Wine of designated origin
Wine of superior quality

Traduction de «To taste wine » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


evaluate wines | taste a wine | drink wines | taste wines

wijnen proeven


hold a wine-tasting event | hold wine-tasting events | arrange wine-tasting events | host wine-tasting events

wijnproeverijen organiseren


describe the flavours of different wines | taste the flavour of different wines | describe flavour of different wines | describe the flavour of different wines

smaak van verschillende wijnen beschrijven






fortified wine [ dessert wine | liqueur wine | Madeira wine | port wine | sherry | wine fortified for distillation ]

versterkte wijn [ likeurwijn | marsala | porto | sherry ]


wine of superior quality [ quality wine produced in a specific region | quality wines psr | qwpsr | wine of designated origin ]

kwaliteitswijn [ vqprd | wijn met benaming van oorsprong | wijn van gecontroleerde oorsprong ]


EEC Committee for the Wine, Aromatic Wine, Sparkling Wine and Liqueur Wine Industries and Trade

EEG-Comité van de Nijverheid en de Handel in Wijnen, Gearomatiseerde Wijnen, Mousserende Wijnen, Likeurwijnen


Autism and facial port-wine stain syndrome

autisme, faciale wijnvlek
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Red wine or white quality wine made exclusively from grapes from classical wine grape varieties typical of the region; the must used in production has a natural minimum alcoholic strength which is at least 1 % by volume higher than the natural minimum alcoholic strength prescribed for the wine-growing zone in which the grapes have been harvested; total alcoholic strength at least 11,5 % by volume; residual sugar content not exceeding 15 g/l and not exceeding twice the total acidity content; indication of a single wine grape variety, indication of vintage, but no indication of taste.

Rode wijn of witte kwaliteitswijn die uitsluitend is gemaakt van klassieke wijndruivenrassen die typisch zijn voor de regio; de voor de productie gebruikte most heeft een natuurlijk alcoholgehalte dat minstens 1 % vol hoger is dan het natuurlijke alcoholgehalte dat minstens moet worden bereikt in de wijnbouwzone waar de druiven zijn geoogst; het totale alcoholgehalte moet minstens 11,5 % vol bedragen; het gehalte aan suikerresidu mag niet hoger zijn dan 15 gram per liter en niet hoger dan tweemaal het totaalgehalte aan zuren; vermelding van één enkel wijndruivenras, vermelding van het wijnoogstjaar, maar geen vermelding van de smaak.


an organoleptic test of the wine relating to the odour and the taste with the view to verifying that the essential characteristic of the wine is due to the wine grape variety(-ies) used may be carried out and shall concern anonymous samples.

de wijn aan de hand van anonieme steekproeven organoleptisch op geur en smaak moet worden onderzocht om te verifiëren of de essentiële kenmerken van de wijn aan het (de) gebruikte wijndruivenras(sen) toe te schrijven zijn.


Port Wine of exceptional organoleptic characteristics, red and full-bodied at the time of bottling, of fine aroma and taste obtained by blending of wines from several years in order to achieve complementarily of organoleptic characteristics, that will lead to the formation of deposit (crust) on the wall of the bottle where part of the stage is made and recognised by Port and Douro Wine Institute with entitled to use the designation.

Portwijn met uitzonderlijke organoleptische kenmerken, rood en met een volle smaak op het ogenblik van de botteling, met een fijn aroma en een fijne smaak die zijn verkregen door wijnen van verschillende jaren te mengen zodat de organoleptische kenmerken elkaar aanvullen. Hierdoor ontstaat een afzetting (crust) op de wand van de fles, waar een deel van de ontwikkeling van de wijn plaatsvindt. Deze wijn heeft volgens het instituut voor port- en dourowijnen recht op het gebruik van deze benaming.


Liqueur wine (vino generoso) of ‘Montilla Moriles’ with possesses similar characteristics to ‘Oloroso’ wines but with less taste and aroma.

Likeurwijn (vino generoso) „Montilla Moriles”, die dezelfde kenmerken heeft als de Oloroso-wijnen, maar minder smaak en minder aroma heeft.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Wine containing the new additive has already been tasted in the U.K., Spain and Germany and judged to be as good as reference bottles containing sulphur.

In het VK, Spanje en Duitsland is al wijn geproefd die de nieuwe additieven bevat en deze is even goed bevonden als controleflessen die zwavel bevatten.


Is it that when tasted blind with French wines and others, English wines come out on top for taste, thus our competitors are simply jealous?

Komt het doordat Engelse wijnen als beste uit de bus komen als die blind vergeleken wordt met Franse wijnen?


Is it that when tasted blind with French wines and others, English wines come out on top for taste, thus our competitors are simply jealous?

Komt het doordat Engelse wijnen als beste uit de bus komen als die blind vergeleken wordt met Franse wijnen?


(12a) To help preserve the biological diversity of vine varieties and the resulting specific regional wine appellations and distinctive-tasting wines typical of individual regions, not only the term "variety", but also the terms "genotype" and "clone" should be used.

(12 bis) Met het oog op de instandhouding van de biodiversiteit van de wijnstokrassen en de hiermee samenhangende specifieke regionale wijnkwaliteiten en wijnen met een karakteristieke smaak uit een bepaald gebied, worden niet alleen het begrip "ras” maar ook de begrippen "genotype” en "kloon” gehanteerd.


In the case of table wines or liqueur wines other than liqueur wines psr, proof shall further be furnished to show that they have been approved by a tasting committee appointed by the exporting Member State.

Wanneer het tafelwijn of likeurwijn andere dan v.q.p.r.d. betreft, moet bovendien worden bewezen dat zij door een door de exporterende lidstaat aangewezen proefcommissie zijn goedgekeurd.


Malic acid is an acid naturally included in apples or bitter fruits , which gives to wines a sweet and fruity taste.

Appelzuur is een zuur dat van nature voorkomt in appels en bittere vruchten en dat wijn zoet en fruitig doet smaken.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'To taste wine' ->

Date index: 2023-03-01
w