Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Carcass weight
Dressed weight
Hot carcase weight
Hot carcass weight
Lean meat as percentage of carcass weight
Lean meat percentage
Lean-meat content
Lean-meat content of pig carcass
Warm carcass weight
Warm weight

Vertaling van "Warm carcass weight " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
hot carcase weight | hot carcass weight | warm carcass weight | warm weight

slachtgewicht warm


lean meat as percentage of carcass weight | lean meat percentage | lean-meat content | lean-meat content of pig carcass

aandeel mager vlees | aandeel mager vlees van een geslacht varken | mager vlees als percentage van het gewicht van het karkas | magervleesaandeel | magervleesaandeel van een varkenskarkas


carcass weight | dressed weight

geslacht gewicht | karkasgewicht | slachtgewicht
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The cold weight of the carcass shall correspond to the warm weight taken not later than one hour after the animal has been stuck, less 2 %.

Het koude karkasgewicht komt overeen met het warme gewicht dat uiterlijk een uur na het steken van het dier is vastgesteld, verminderd met 2 %.


The minimum warm weight of pig carcasses is 85 kg.

Bij varkenskarkassen moet het warm geslacht gewicht minstens 85 kg bedragen.


This formula shall be valid for carcasses weighing between 60 and 120 kilograms (warm weight).

De formule is geldig voor geslachte varkens met een gewicht tussen 60 en 120 kg (warm geslacht gewicht).


The minimum warm weight for pig carcasses is 85 kg.

Bij varkenskarkassen moet het warm geslacht gewicht minstens 85 kg bedragen.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(k) the "carcass weight" means the weight of the cold carcass, which for pigs, notably, is obtained by subtracting 2% from the weight recorded warm at the latest 45 minutes after the pig was bled, and which for cattle is obtained by subtracting 2% from the weight recorded warm at the latest 60 minutes after the animal was bled.

(k) "slachtgewicht": het gewicht van het koude karkas dat bij varkens wordt verkregen door 2% af te trekken van het warmgewicht dat is gemeten binnen 45 minuten na het uitbloeden van het dier, en dat bij runderen wordt verkregen door 2% af te trekken van het warmgewicht dat is gemeten binnen 60 minuten na het uitbloeden van het dier.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Warm carcass weight' ->

Date index: 2023-04-08
w