Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aromatic plant
Camphor
Culinary herb
Diseases of plants
Disorders of aromatic amino-acid metabolism
Phytosanitary control
Phytosanitary inspection
Plant disease
Plant health control
Plant health inspection
Plant pathology
Potato virus Y group
Seasoning plant
Spice

Vertaling van "aromatic plant " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
aromatic plant [ camphor | culinary herb | seasoning plant | spice ]

aromatische plant [ kamfer | specerij | tuinkruiden ]




officinal herbs,aromatic plants,plants for seasoning

geneeskrachtige,aromatische en welriekende planten


Association of Delegates of the Professional Organizations of Producers and Pickers of Medicinal and Aromatic Plants in the European Economic Community

Vereniging van afgevaardigden van beroepsorganisaties voor producenten en verzamelaars van geneeskrachtige en aromatische kruiden binnen de Europese Economische Gemeenschap


corrosive aromatics, acids and caustic alkalis glues and adhesives metals including fumes and vapours paints and dyes plant foods and fertilizers poisoning NOS poisonous foodstuffs and poisonous plants soaps and detergents

etsende aromatische verbindingen, zuren en caustische alkalin | giftige voedselbestanddelen en giftige planten | lijmen en kleefstoffen | metalen, inclusief gassen en dampen | plantenvoedsel en kunstmest | verven en kleurstoffen | vergiftiging NNO | zepen en detergentia


corrosive aromatics, acids and caustic alkalis glues and adhesives metals including fumes and vapours paints and dyes plant foods and fertilizers poisonous foodstuffs and poisonous plants soaps and detergents

etsende aromatische verbindingen, zuren en caustische alkalin | giftige voedselbestanddelen en giftige planten | lijmen en kleefstoffen | metalen, inclusief gassen en dampen | plantenvoedsel en kunstmest | verven en kleurstoffen | zepen en detergentia




Disorders of aromatic amino-acid metabolism

stofwisselingsstoornissen van aromatische aminozuren


plant disease [ diseases of plants | plant pathology ]

plantaardige ziekte [ plantenpathologie | plantenziekte ]


plant health control [ phytosanitary control | phytosanitary inspection | plant health inspection ]

fytosanitaire controle
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Aromatic plants, medicinal and culinary plants

Aromatische planten, geneeskrachtige kruiden en specerijen


Other flavouring substances as defined in Article 3(2)(b) of Regulation (EC) No 1334/2008 and/or flavouring preparations as defined in Article 3(2)(d) of that Regulation, and/or aromatic plants or parts of aromatic plants may be used in addition, but the organoleptic characteristics of juniper must be discernible, even if they are sometimes attenuated’.

Daarnaast mogen als aanvulling worden gebruikt andere aromastoffen als omschreven in artikel 3, lid 2, onder b), van Verordening (EG) nr. 1334/2008 en/of aromatiserende preparaten als omschreven in artikel 3, lid 2, onder d), van die verordening, en/of planten of plantendelen met aromatische eigenschappen, maar de organoleptische eigenschappen van de jeneverbes moeten, ook al is het in mindere mate, waarneembaar zijn”.


Quantities of oil used in the petrochemical sector for the purpose of producing ethylene, propylene, butylene, synthesis gas, aromatics, butadiene and other hydrocarbon-based raw materials in processes such as steam cracking, aromatics plants and steam reforming.

De hoeveelheden olie die in de petrochemische industrie worden gebruikt voor de productie van ethyleen, propyleen, butyleen, synthesegas, aromaten, butadieen en andere grondstoffen op basis van koolwaterstoffen in processen zoals stoomkraken, de vervaardiging van aromaten en stoomreforming.


In order to ensure a level playing field for the production of aromatics in refineries and in chemical plants, the free allocation of emission allowances for aromatics should be based on the CWT approach and the benchmark value of the refineries product benchmark should be applied.

Om gelijke spelregels voor de productie van aromaten in raffinaderijen en scheikundige fabrieken te kunnen garanderen, moet de kosteloze toewijzing van emissierechten voor aromaten gebaseerd zijn op de CWT-aanpak en moet de benchmarkwaarde voor raffinaderijproducten worden toegepast.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
"(c) Other flavouring substances as defined in Article 3(2)(b) of Regulation (EC) No ./. of the European Parliament and of the Council of .on flavourings and/or flavouring preparations as defined in Article 3(2)d of that Regulation, and/or aromatic plants or parts of aromatic plants may be used in addition, but the organoleptic characteristics of juniper must be discernible, even if they are sometimes attenuated; "

"(c) Als aanvulling mogen andere aromastoffen als omschreven in artikel 3, lid 2, onder b), van Verordening (EG) nr/.* van het Europees Parlement en de Raad van .inzake aroma’s en/of aromatiserende preparaten als omschreven in artikel 3, lid 2, onder d), van die verordening en/of planten of plantendelen met aromatische eigenschappen worden gebruikt, maar de organoleptische kenmerken van de jeneverbes moeten, ook al is het in mindere mate, waarneembaar zijn".


"Other flavouring substances as defined in Article 3(2)(b) of Regulation (EC) No ./. of the European Parliament and of the Council of .on flavourings and certain food ingredients with flavouring properties for use in and on foods1, and/or aromatic plants or parts of aromatic plants may be used in addition, but the organoleptic characteristics of juniper must be discernible, even if they are sometimes attenuated;

"Daarnaast mogen als aanvulling worden gebruikt andere aromastoffen als omschreven in artikel 3, lid 2, onder b), van Verordening (EG) nr/.van het Europees Parlement en de Raad van .inzake aroma's en bepaalde voedselingrediënten met aromatiserende eigenschappen voor gebruik in levensmiddelen1 en/of planten of plantendelen met aromatische eigenschappen, maar de organoleptische eigenschappen van de jeneverbes moeten, ook al is het in mindere mate, waarneembaar zijn.


All processes directly or indirectly linked to the production of high value chemicals as purified product or intermediate product with concentrated content of the respective HVC in the lowest tradable form (raw C4, unhydrogenated pygas) are included except C4 extraction (butadiene plant), C4-hydrogenation, hydrotreating of pyrolysis gasoline and aromatics extraction and logistics/storage for daily operation.

Alle processen die direct of indirect verband houden met de productie van HVC’s als zuiver product of tussenproduct met een geconcentreerde inhoud van de respectieve HVC’s in de laagst verhandelbare vorm (ruwe C4, niet-gehydrogeneerd pygas), zijn inbegrepen met uitzondering van C4-extractie (butadieenfabriek), C4-hydrogenering, hydrobehandeling van pyrolysebenzine en aromatenextractie, en logistiek/opslag voor dagelijkse verwerking.


All processes directly or indirectly linked to the production of high value chemicals as purified product or intermediate product with concentrated content of the respective HVC in the lowest tradable form (raw C4, unhydrogenated pygas) are included except C4 extraction (butadiene plant), C4-hydrogenation, hydrotreating of pyrolysis gasoline and aromatics extraction and logistics/storage for daily operation

Alle processen die direct of indirect verband houden met de productie van HVC’s als zuiver product of tussenproduct met een geconcentreerde inhoud van de respectieve HVC’s in de laagst verhandelbare vorm (ruwe C4, niet-gehydrogeneerd pygas), zijn inbegrepen met uitzondering van C4-extractie (butadieenfabriek), C4-hydrogenering, hydrobehandeling van pyrolysebenzine en aromatenextractie, en logistiek/opslag voor dagelijkse verwerking.


Other flavouring substances as defined in Article 3(2)(b) of Regulation (EC) No ./2007 of the European Parliament and of the Council of .[on flavourings and certain food ingredients with flavouring properties for use in and on foods]* ++ and/or aromatic plants or parts of aromatic plants may be used in addition, but the organoleptic characteristics of juniper must be discernible, even if they are sometimes attenuated.║

Daarnaast mogen als aanvulling worden gebruikt andere aromastoffen als omschreven in artikel 3, lid 2, onder b), van Verordening (EG) nr/2007 van het Europees Parlement en de Raad van .[inzake aroma's en bepaalde voedselingrediënten met aromatiserende eigenschappen voor gebruik in of op levensmiddelen] * + en/of planten of plantendelen met aromatische eigenschappen, maar de organoleptische eigenschappen van de jeneverbes moeten, ook al is het in mindere mate, waarneembaar zijn.


Other flavouring substances as defined in Article 3(2)(b) of Regulation (EC) No ./2007 of the European Parliament and of the Council of .[on flavourings and certain food ingredients with flavouring properties for use in and on foods]* ++ and/or aromatic plants or parts of aromatic plants may be used in addition, but the organoleptic characteristics of juniper must be discernible, even if they are sometimes attenuated.║

Daarnaast mogen als aanvulling worden gebruikt andere aromastoffen als omschreven in artikel 3, lid 2, onder b), van Verordening (EG) nr/2007 van het Europees Parlement en de Raad van .[inzake aroma's en bepaalde voedselingrediënten met aromatiserende eigenschappen voor gebruik in of op levensmiddelen] * + en/of planten of plantendelen met aromatische eigenschappen, maar de organoleptische eigenschappen van de jeneverbes moeten, ook al is het in mindere mate, waarneembaar zijn.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'aromatic plant' ->

Date index: 2023-04-21
w