Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Advise a sportsperson on diet
Advise how to create diet food
Advise on preparation of diet food
Advise sportspersons on diet
Chlorine-restricted diet
Codify diets with the feeds to animals
Counsel on creation of diet plan
Counsel on preparation of diet food
Define diets with the feeds to animals
Diet education
Diet food
Diet poor in chlorine
Dietary food
Dietary product
Dietetic food
Energy restricted diet
Foods for particular nutritional uses
Formulate diet with the feeds to an animal
Formulate diets with the feeds to animals
Inform sportspersons on optimising their diets
Inform sportspersons on optimizing their diets
Low fat diet education
Low-chlorine diet
Low-protein diet
Parnuts
Protein deficient diet
Slimming diet
Vegan diet education
Weight-reducing diet

Traduction de «diet education » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




Vegan diet education

voorlichten over veganistisch dieet


advise a sportsperson on diet | inform sportspersons on optimizing their diets | advise sportspersons on diet | inform sportspersons on optimising their diets

atleten adviseren over diëten | atleten advies geven over diëten | atleten raad geven over diëten


codify diets with the feeds to animals | formulate diet with the feeds to an animal | define diets with the feeds to animals | formulate diets with the feeds to animals

diëten bij het voederen van dieren opstellen


advise how to create diet food | counsel on creation of diet plan | advise on preparation of diet food | counsel on preparation of diet food

adviseren over de bereiding van dieetvoeding | advies geven over de bereiding van dieetvoeding | raad geven over de bereiding van dieetvoeding


chlorine-restricted diet | diet poor in chlorine | low-chlorine diet

chloorarm dieet


energy restricted diet | slimming diet | weight-reducing diet

calorie-arm dieet | vermageringsdieet


low-protein diet | protein deficient diet

proteinearm dieet


dietary product [ dietary food | dietetic food | diet food | foods for particular nutritional uses | Parnuts ]

dieetproduct [ dieet | dieetprodukt | dieetvoeding ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
This approach will contribute to achieving food safety and security for all Europeans and eradication of hunger in the world; decreasing the burden of food- and diet-related diseases by promoting the shift towards healthy and sustainable diets, via consumer education and innovations in agriculture and the food industry; reducing water and energy consumption in food processing, transport and distribution; reducing food waste by 50 % by 2030; and achieving a broad diversity of healthy, high quality and safe food for all.

Deze aanpak zal bijdragen tot het waarborgen van de voedselveiligheid en -zekerheid voor alle Europeanen en de uitbanning van honger in de hele wereld; het verminderen van voedings- en voedingsgewoontegerelateerde ziekten door bevordering van het overstappen op gezonde en duurzame voedingsgewoonten via voorlichting van de consument en innovaties in de landbouw en de voedingsindustrie; het verminderen van het water- en energieverbruik bij de verwerking, het vervoer en de distributie van voedingsmiddelen; het verminderen van de hoeveelheid voedselafval met 50 % tegen 2030; en het bewerkstelligen van een grote verscheidenheid aan gezond ...[+++]


L. whereas European ‘food at school’ programmes seek to ensure that the food served in school canteens includes all the necessary elements of a high-quality, balanced diet; whereas education in the broadest sense of the term, including in the area of food, consolidates the concept of a healthy lifestyle based on a balanced diet among schoolchildren;

L. overwegende dat de Europese „Food at Schools”-programma's proberen te garanderen dat het aangeboden eten in schoolkantines al het noodzakelijke bevat voor een hoogwaardige en gebalanceerde voeding; dat onderwijs in zijn breedste betekenis, ook op het gebied van voeding, kan dienen om onder de scholieren een gezonde en op gebalanceerde eetgewoonten gebaseerde levensstijl te bevorderen;


20. Recalls that the boost given by recognition of the Mediterranean diet and the gastronomic meal of the French as part of UNESCO’s Intangible Cultural Heritage of Humanity has led to the creation of institutions and bodies promoting knowledge, practice and education in relation to the values and habits of a healthy and balanced diet;

20. herinnert eraan dat de erkenning door de Unesco van het mediterrane dieet en de Franse gastronomische keuken als immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid geleid heeft tot de oprichting van instellingen en organen die ijveren voor de bevordering van de kennis, het gebruik en het aanleren van de waarden en gewoonten in verband met gezonde en evenwichtige voedingspatronen;


20. Recalls that the boost given by recognition of the Mediterranean diet and the gastronomic meal of the French as part of UNESCO’s Intangible Cultural Heritage of Humanity has led to the creation of institutions and bodies promoting knowledge, practice and education in relation to the values and habits of a healthy and balanced diet;

20. herinnert eraan dat de erkenning door de Unesco van het mediterrane dieet en de Franse gastronomische keuken als immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid geleid heeft tot de oprichting van instellingen en organen die ijveren voor de bevordering van de kennis, het gebruik en het aanleren van de waarden en gewoonten in verband met gezonde en evenwichtige voedingspatronen;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
If we want to avoid having to bear extraordinary costs that are virtually unaffordable, even for most developed societies, in order to treat diseases and illnesses resulting from poor diet, it is absolutely essential to incorporate learning about diet and nutrition, taste workshops and a knowledge and culture of food and gastronomy into the various national education systems.

Om te vermijden dat de genezing van ziektes en aandoeningen die verband houden met een slechte voeding buitensporige en - zelfs voor de meest ontwikkelde samenlevingen - lastig te dekken kosten met zich brengt, is het absoluut onontbeerlijk om in de onderwijssystemen van de verschillende landen de kennis over voeding-voedsel, workshops over smaak en kennis, en de voedings- en gastronomische cultuur op te nemen.


L. whereas European ‘food at school’ programmes seek to ensure that the food served in school canteens includes all the necessary elements of a high-quality, balanced diet; whereas education in the broadest sense of the term, including in the area of food, consolidates the concept of a healthy lifestyle based on a balanced diet among schoolchildren;

L. overwegende dat de Europese "Food at Schools"-programma's proberen te garanderen dat het aangeboden eten in schoolkantines al het noodzakelijke bevat voor een hoogwaardige en gebalanceerde voeding; dat onderwijs in zijn breedste betekenis, ook op het gebied van voeding, kan dienen om onder de scholieren een gezonde en op gebalanceerde eetgewoonten gebaseerde levensstijl te bevorderen;


This approach will contribute to achieving food safety and security for all Europeans and eradication of hunger in the world; decreasing the burden of food- and diet-related diseases by promoting the shift towards healthy and sustainable diets, via consumer education and innovations in agriculture and the food industry; reducing water and energy consumption in food processing, transport and distribution; reducing food waste by 50 % by 2030; and achieving a broad diversity of healthy, high quality and safe food for all.

Deze aanpak zal bijdragen tot het waarborgen van de voedselveiligheid en -zekerheid voor alle Europeanen en de uitbanning van honger in de hele wereld; het verminderen van voedings- en voedingsgewoontegerelateerde ziekten door bevordering van het overstappen op gezonde en duurzame voedingsgewoonten via voorlichting van de consument en innovaties in de landbouw en de voedingsindustrie; het verminderen van het water- en energieverbruik bij de verwerking, het vervoer en de distributie van voedingsmiddelen; het verminderen van de hoeveelheid voedselafval met 50 % tegen 2030; en het bewerkstelligen van een grote verscheidenheid aan gezond ...[+++]


That lifestyle-related risk factors, such as unhealthy diet and physical inactivity, tend to be more prevalent among the less educated or lower income segments of population; health education and health promotion policies and actions should include activities targeted to vulnerable population groups.

Met de levensstijl verband houdende risicofactoren, zoals ongezonde voeding en gebrek aan lichaamsbeweging, komen doorgaans vaker voor onder bevolkingsgroepen met een lagere opleiding of een lager inkomen, beleid en maatregelen voor gezondheidsopvoeding en -bevordering moeten activiteiten omvatten die gericht zijn op kwetsbare bevolkingsgroepen.


Given that in most European countries children spend close to a third of their daily life within the educational environment, it is important that healthy diets and physical activity are promoted in educational settings and childcare centres, in cooperation with parents.

Aangezien kinderen in de meeste Europese landen bijna een derde van hun dagelijks leven binnen de onderwijsomgeving doorbrengen, is het belangrijk dat gezonde voeding en lichaamsbeweging in samenwerking met ouders worden gepromoot op school en in de kinderopvang.


measures which create enabling environments in educational settings for children and childcare centres to encourage healthy diets and adequate health-enhancing physical activity based on national or international recommendations.

maatregelen die van het onderwijs en de kinderopvang stimulerende omgevingen maken, waar gezonde voeding en passende gezondheidsbevorderende lichaamsbeweging op basis van nationale of internationale aanbevelingen worden aangemoedigd.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'diet education' ->

Date index: 2022-04-22
w