Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Adjust drying process to goods
Alter drying process to goods
Amend drying process to goods
Dried cacao beans
Dried salted cod
Dry salted hide
Dry salted skin
Dry salting
Dry salting process
End-product drying process overseeing
Monitor end-product drying process
Oversee end-product drying process
Overseeing end-product drying process
Processed cacao beans
Roasted cacao bean
Roasted cacao beans
Salting
Salting with dry salt
Vary drying process to goods

Traduction de «dry salting process » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
dry salting | dry salting process

droog zouten | zouten


dry salting | salting | salting with dry salt

zouten | zouten met droog zout


dry salted hide | dry salted skin

droog gezouten huid | droog gezouten vel




amend drying process to goods | vary drying process to goods | adjust drying process to goods | alter drying process to goods

droogproces aanpassen aan goederen


end-product drying process overseeing | oversee end-product drying process | monitor end-product drying process | overseeing end-product drying process

droogproces van het eindproduct monitoren | droogproces van het eindproduct controleren | droogproces van het eindproduct opvolgen


processed cacao beans | roasted cacao bean | dried cacao beans | roasted cacao beans

gebrande cacaobonen | geroosterde cacaobonen
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Category 08. 3.4.2 — ‘Traditional dry cured products (Dry curing process involves dry application of curing mixture containing nitrites and/or nitrates, salt and other components to the surface of the meat followed by a period of stabilisation/maturation)’, is amended as follows:

Categorie 08. 3.4.2 „Traditioneel vervaardigde drooggezouten producten (bij droogzouten wordt de buitenkant van het vlees droog ingewreven met een pekelmengsel dat nitrieten en/of nitraten, zout en andere bestanddelen bevat, gevolgd door stabilisatie/rijping)” wordt als volgt gewijzigd:


Category 08. 3.4.2 — ‘Traditional dry cured products (Dry curing process involves dry application of curing mixture containing nitrites and/or nitrates, salt and other components to the surface of the meat followed by a period of stabilisation/maturation)’, is amended as follows:

Categorie 08. 3.4.2 „Traditioneel vervaardigde drooggezouten producten (bij droogzouten wordt de buitenkant van het vlees droog ingewreven met een pekelmengsel dat nitrieten en/of nitraten, zout en andere bestanddelen bevat, gevolgd door stabilisatie/rijping)” wordt als volgt gewijzigd:


Traditional dry cured products (Dry curing process involves dry application of curing mixture containing nitrites and/or nitrates, salt and other components to the surface of the meat followed by a period of stabilisation/maturation)

Traditioneel vervaardigde drooggezouten producten (bij droogzouten wordt de buitenkant van het vlees droog ingewreven met een pekelmengsel dat nitrieten en/of nitraten, zout en andere bestanddelen bevat, gevolgd door stabilisatie/rijping)


Traditional dry cured products (Dry curing process involves dry application of curing mixture containing nitrites and/or nitrates, salt and other components to the surface of the meat followed by a period of stabilisation/maturation)’

Traditioneel vervaardigde drooggezouten producten (bij droogzouten wordt de buitenkant van het vlees droog ingewreven met een pekelmengsel dat nitrieten en/of nitraten, zout en andere bestanddelen bevat, gevolgd door stabilisatie/rijping)”


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Fish, dried, salted or in brine; smoked fish, whether or not cooked before or during the smoking process; flours, meals and pellets of fish, fit for human consumption

Vis, gedroogd, gezouten of gepekeld; gerookte vis, ook indien voor of tijdens het roken gekookt; meel, poeder en pellets, van vis, geschikt voor menselijke consumptie


fishery and aquaculture products which have been defrosted before the process of smoking, salting, cooking, pickling, drying or a combination of any of those processes.

visserij- en aquacultuurproducten die zijn ontdooid vóór het roken, zouten, koken, pekelen, drogen of een combinatie van die bewerkingen.


The Norwegian system of sales notes shall also be used to issue and validate a catch certificate for export consignments from Norway to the European Community of conventional fishery products including stock-fish, salted fish and salted and dried klippfish, using raw material from small fishing vessels and/or involving production comprising several steps in the production process, in accordance with entry 7. bis of the attached specimen.

Het Noorse stelsel van verkoopdocumenten wordt ook gebruikt om een vangstcertificaat af te geven en te valideren voor de uitvoer, van Noorwegen naar de Europese Gemeenschap, van zendingen visserijproducten, met inbegrip van stokvis, gezouten vis en gezouten en gedroogde klipvis, waarvoor grondstoffen worden gebruikt die van kleine vissersvaartuigen afkomstig zijn en/of die met een uit verschillende stappen bestaand productieproces gepaard gaan, overeenkomstig punt 7. bis van het aangehechte exemplaar.


Dry curing process involves dry application of curing mixture containing nitrites and/or nitrates, salt and other components to the surface of the meat followed by a period of stabilisation/maturation.

Bij droogzouten wordt de buitenkant van het vlees (droog) ingewreven met een pekelmengsel dat nitrieten en/of nitraten, zout en andere bestanddelen bevat, gevolgd door stabilisatie/rijping.


Data 4: Tonnes/year of other processed products (prepared meals, smoked, salted, dried products).

Gegeven 4: Ton andere verwerkte producten (bereide maaltijden, gerookte, gepekelde, gedroogde producten) per jaar


The authorised processing methods are freezing, salting, drying, marinating, boiling and pasteurisation, where appropriate accompanied by filleting, cutting-up or heading.

De toegestane bewerkingen zijn invriezen, zouten, drogen, marineren, koken en pasteuriseren, eventueel gecombineerd met fileren of in moten snijden en in voorkomend geval koppen.


w