Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Extract fatty acid
Extracting fatty acid
F
Fatty acid extracting
Fatty fish
Fish
Fish N-3 fatty acid
Fish migration studying
Fish mortality
Fish mortality rate
Fishing mortality
Fishing mortality rate
Free a fatty acid elimination process
Free fatty acid elimination measures
Free fatty acid elimination mechanisms
Free fatty acid elimination processes
Oily fish
Piscicultural species
Polyglycerin esters of fatty acid esters
Polyglycerol fatty acid esters
Polyglycol esters of fatty acids
Removing fatty acid
Research migration of fish
Researching migration of fish
Species of fish
Study fish migration

Traduction de «fatty fish » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous






fatty acid extracting | removing fatty acid | extract fatty acid | extracting fatty acid

vetzuren afscheiden | vetzuur extraheren | vetzuren extraheren | vetzuur afscheiden


free a fatty acid elimination process | free fatty acid elimination measures | free fatty acid elimination mechanisms | free fatty acid elimination processes

processen voor de verwijdering van vrije vetzuren


fish [ piscicultural species | species of fish ]

vis [ vissoort ]


polyglycerin esters of fatty acid esters | polyglycerol fatty acid esters | polyglycol esters of fatty acids

polyglycerolester van vetzuren | polyglycerolvetzuurester


A rare genetic endocrine disease characterized by neonatal macrosomia, asymmetrical overgrowth (typically manifesting as left-sided hemihypertrophy) and recurrent, severe hypoinsulinemic (or hypo ketotic hypo-fatty-acidemic) hypoglycemia in infancy,

hypoinsulinemische hypoglycemie en hemihypertrofie van lichaam


fish mortality | fish mortality rate | fishing mortality | fishing mortality rate | F [Abbr.]

visserijmortaliteit | visserijsterfte


research migration of fish | researching migration of fish | fish migration studying | study fish migration

vismigratie bestuderen
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
According to the application the use of extracts of rosemary (E 392) is required to keep the quality and stability of spreadable fats with a fat content less than 80 % where content of polyunsaturated fatty acids is higher than 15 % w/w of the total fatty acid and/or where content of fish oil or algal oil is higher than 2 % w/w of the total fatty acid by protecting them against deterioration caused by oxidation.

Volgens de aanvraag is het gebruik van extracten van rozemarijn (E 392) nodig om, door bescherming tegen bederf door oxidatie, de kwaliteit en de stabiliteit te bewaren van smeerbare vetproducten met een vetgehalte van minder dan 80 % waarin het aandeel meervoudig onverzadigde vetzuren hoger is dan 15 % m/m van het totale vetzuurgehalte en/of waarin het aandeel visolie of algenolie hoger is dan 2 % m/m van het totale vetzuurgehalte.


According to the application the use of extracts of rosemary (E 392) is required to keep the quality and stability of spreadable fats with a fat content less than 80 % where content of polyunsaturated fatty acids is higher than 15 % w/w of the total fatty acid and/or where content of fish oil or algal oil is higher than 2 % w/w of the total fatty acid by protecting them against deterioration caused by oxidation.

Volgens de aanvraag is het gebruik van extracten van rozemarijn (E 392) nodig om, door bescherming tegen bederf door oxidatie, de kwaliteit en de stabiliteit te bewaren van smeerbare vetproducten met een vetgehalte van minder dan 80 % waarin het aandeel meervoudig onverzadigde vetzuren hoger is dan 15 % m/m van het totale vetzuurgehalte en/of waarin het aandeel visolie of algenolie hoger is dan 2 % m/m van het totale vetzuurgehalte.


However, the main source of omega-3 fatty acids is fish-oil.

De belangrijkste bron van omega 3-vetzuren is evenwel visolie.


On the other hand, the CONTAM Panel concluded there is convincing evidence that fish consumption, including farmed fish, and especially fatty fish, benefits the cardiovascular system and is suitable for secondary prevention in manifest coronary heart disease and may benefit the foetal development.

Anderzijds kwam het CONTAM-panel tot de conclusie dat er overtuigende bewijzen zijn dat de consumptie van vis, met inbegrip van kwekerijvis, en met name vette vis, goed is voor het hart- en bloedvatenstelsel en geschikt is als secundaire preventie bij manifeste coronaire hartziekte en goed zou kunnen zijn voor de ontwikkeling van het ongeboren kind.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The carry-over of camphechlor into edible tissues of fatty fish is high, while the carry over in other farmed animals is lower.

De carry-over van chloorcamfeen in eetbare weefsels van vette vis is hoog, terwijl de carry-over in andere landbouwhuisdieren lager is.


D. whereas fishmeal is rich in essential amino acids, and fish oil and fishmeal are rich in fatty acids, which provide health and welfare benefits to both humans and animals,

D. overwegende dat vismeel rijk is aan essentiële aminozuren in de vorm van eiwit en dat visolie en vismeel rijk zijn aan vetzuren die gunstig zijn voor de gezondheid en het welzijn van zowel mensen als dieren,


D. Whereas fishmeal is rich in essential amino acids in the form of protein, and fish oil and fishmeal are rich in fatty acids which provide health and welfare benefits both to humans and animals,

D. overwegende dat vismeel rijk is aan essentiële aminozuren in de vorm van eiwit en dat visolie en vismeel rijk zijn aan vetzuren die gunstig zijn voor de gezondheid en het welzijn van zowel mensen als dieren,


The research totally failed to mention the positive health benefits that can be gained from eating fatty fish such as salmon.

Het onderzoek verzuimde de positieve effecten voor de gezondheid van het eten van vette vis zoals zalm te vermelden.


A significant part of the Baltic fatty fish, such as Baltic herring and Baltic salmon, will not comply with the maximum level and would therefore be excluded from the Swedish and Finnish diet.

Een significant deel van de vette vis in de Oostzee, zoals haring en zalm van de Oostzee, zal niet kunnen voldoen aan het maximumgehalte en zou in Zweden en Finland daarom uit voedsel worden geweerd.


Fish fats are rich in polysaturated fatty acids: preserved fisheries products add nutritional variety to the consumer's diet, making it possible at all times of the year to make use of a high-quality protein source.

Van vis afkomstige vetten zijn rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren en visconserven brengen variatie in het dieet door het hele jaar door een bron van hoogwaardige eiwitten beschikbaar te maken.


w