Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
A combination of flavours
Aromatised wine
Artificial essence
Artificial flavour
Artificial flavouring
Autism and facial port-wine stain syndrome
Combination of flavours
Consolidation of flavours
Describe flavour of different wines
Describe the flavour of different beers
Describe the flavour of different wines
Describe the flavours of different wines
Dessert wine
Detail the flavour of different beers
Express the flavour of different beers
Flavoured wine
Flavouring
Flavouring agent
Flavouring matter
Flavouring substance
Fortified wine
Liqueur wine
Madeira wine
Mixture of flavours
Mulled wine
Port wine
Sherry
Specify the flavour of different beers
Taste the flavour of different wines
Vermouth
Wine
Wine fortified for distillation

Vertaling van "flavoured wine " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
flavoured wine [ mulled wine | vermouth ]

gearomatiseerde wijn [ vermout | wijn uit ingekookte mout ]






describe the flavours of different wines | taste the flavour of different wines | describe flavour of different wines | describe the flavour of different wines

smaak van verschillende wijnen beschrijven


artificial essence | artificial flavour | artificial flavouring | flavouring | flavouring agent | flavouring matter | flavouring substance

aroma | aromastof | essence | geurstof | kunstmatig aroma | kunstmatige essence | smaakstof


detail the flavour of different beers | express the flavour of different beers | describe the flavour of different beers | specify the flavour of different beers

smaak van verschillende bieren beschrijven


consolidation of flavours | mixture of flavours | a combination of flavours | combination of flavours

smaakcombinaties




fortified wine [ dessert wine | liqueur wine | Madeira wine | port wine | sherry | wine fortified for distillation ]

versterkte wijn [ likeurwijn | marsala | porto | sherry ]


Autism and facial port-wine stain syndrome

autisme, faciale wijnvlek
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(Spätlese): Quality wine with special attribute whose must weight lies between 76 and 95 degrees Öchsle, depending on grape variety and region; the grape should be harvested late and must be fully ripe; Spätlese wines have an intense flavour (not necessarily sweet).

(Spätlese): kwaliteitswijn met speciaal predikaat waarvan het mostgewicht, naargelang van het wijndruivenras en het gebied, tussen 76 en 95 graden Öchsle ligt; de druiven moeten laat worden geoogst en volledig rijp zijn; Spätlese-wijnen hebben een intense smaak (niet noodzakelijk zoet).


Port Wine with distinctive organoleptic characteristics, displaying aroma and flavour complexity, obtained by the blending of wines of various degrees of stage, giving it specific organoleptic characteristics.

Portwijn met distinctieve organoleptische kenmerken, complexe geur en smaak, die is verkregen door het mengen van wijnen van verschillende rijping, wat de specifieke organoleptische kenmerken geeft.


‘Quinquina wine’, whose main flavouring is natural quinine flavouring,

„Kinawijn”, voor dranken die voornamelijk met natuurlijk kina-aroma zijn gearomatiseerd,


Aromatised wine products are products obtained from products of the wine sector as referred to in Regulation (EU) No 1308/2013 that have been flavoured.

Gearomatiseerde wijnbouwproducten zijn producten verkregen uit producten van de wijnsector als bedoeld in Verordening (EU) nr. 1308/2013 die zijn gearomatiseerd.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
I am afraid that by making all these concessions, overturning our traditional winemaking practices, the Union will allow pieces of the wooden casks to be added to speed up the flavouring process, and this will lead to artificial flavouring, and before we know it, we will be adding water and making wine without grapes.

Ik ben bang dat de Unie, door steeds meer concessies te doen en onze traditionele wijnproductiemethodes te grabbel te gooien, uiteindelijk zal toestaan dat er stukken hout van de wijnvaten worden toegevoegd om het aromatiseringsproces te versnellen, om vervolgens over te gaan tot kunstmatige aromatisering en uiteindelijk uit te komen op het toevoegen van water en de mogelijkheid om wijn te maken zonder druiven.


I would like, by way of conclusion, to remind you, Commissioner, that wines have a flavour of the land on which they are grown, the colour of the seasons and the spirit of the wine producers. They have the flavour of the country, of the European Union.

Bij wijze van conclusie zou ik u erop willen wijzen, mevrouw Fischer Boel, dat wijnen de smaak aannemen van de grond waarop de druiven geteeld zijn en dat ze de kleur van de seizoenen en de geest van de wijnboeren in zich dragen. Ze hebben de smaak van het land, van de Europese Unie.


Undoubtedly merchants and exporters will benefit, but the development of products with intimate cultural links to their local area certainly will not; neither will the diversity and the very rich flavours of European wines, nor the consumer, who will soon be forced to swill concoctions that hardly deserve to be called wine, and certainly not the winegrowers who work hard, sometimes in difficult regions and on small areas, to maintain a high quality of wine and the pleasure of drinking it.

Wijnhandelaren en -exporteurs zullen er ongetwijfeld wel bij varen, maar de ontwikkeling van producten die cultureel hecht verbonden zijn met de streek waar ze vandaan komen zeker niet, de verscheidenheid en de rijkdom aan smaken van de Europese wijnen zeker niet, de consument die zich weldra gedwongen zal zien om brouwsels naar binnen te gieten die de naam wijn nauwelijks verdienen, zeker niet, en al helemaal niet de wijnboeren die, soms in gebieden waar de productie moeilijk is en op kleine stukjes land, zich uit de naad werken ten behoeve van de hoge kwaliteit van de wijn en het plezier om deze te drinken.


The use of pieces of oak wood in winemaking gives the product a woody flavour similar to that of wines produced in oak casks.

Het gebruik van stukken eikenhout bij de wijnbereiding verleent aan het product een houtsmaak die sterk lijkt op die van wijn die is bereid in eiken vaten.


Vermouth and other wine of fresh grapes flavoured with plants or aromatic substances

Vermout en andere wijn van verse druiven, bereid met aromatische planten of met aromatische stoffen


Fermentation of this kind enables a sweet and fruity flavour to be imparted to the wine.

Deze fermentatie geeft de wijn een zacht en fruitig karakter.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'flavoured wine' ->

Date index: 2023-05-05
w