Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Analyse the trends in the food and beverage industries
Analyse trends in the food and beverage industries
Animal food product
Animal food products
Animal products and food safety
Food consumption
Food consumption survey
Food consumption trends
Food intended for animal consumption
Look at food product trends
Monitor food product trends
Observe food product trends
Search trends in the food and beverage industries
Test trends in the food and beverage industries
Watch food product trends

Traduction de «food consumption trends » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


monitor food product trends | observe food product trends | look at food product trends | watch food product trends

voedseltrends volgen | trends in voedingsproducten volgen | voedingstrends volgen




food consumption

voederverbruik | voedselverbruik | voerverbruik




analyse the trends in the food and beverage industries | test trends in the food and beverage industries | analyse trends in the food and beverage industries | search trends in the food and beverage industries

trends in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie analyseren


animal food product | animal products and food safety | animal food products | food intended for animal consumption

dierenvoeding | diervoeder | diervoedingsproducten
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
EUROSTAT is also in the process of building a first set of food consumption indicators in order to monitor nutrition patterns and trends.

Eurostat is ook bezig met de vaststelling van een eerste reeks van indicatoren voor voedselconsumptie om voedingspatronen en -trends te volgen.


Reversing existing trends of food waste and re-orienting consumption towards less carbon intensive food would be desirable.

Het is wenselijk de bestaande trend van voedselverspilling om te buigen en de consumptie van minder koolstofintensieve voedingswaren aan te moedigen.


W. whereas the deficit in consumption represents a major problem for the fruit and vegetable sectors, with the last few years having witnessed a loss of production; recalling the data from Freshfel Europe which indicate that consumption of fresh fruit and vegetables in the EU-28 stood at 387 g a day per capita in 2012, a decrease of 8,7 % as compared with the average for the 2007-11 period; whereas this decline seems to reflect long-term trends towards greater consumption of processed foods ...[+++]

W. overwegende dat onderconsumptie een groot probleem vormt in de sectoren groenten en fruit, met een productieverlies in de afgelopen jaren; wijzend op de gegevens van Freshfel Europe waaruit blijkt dat de consumptie van verse groenten en fruit in de EU-28 in 2012 op 387 g per persoon per dag lag, een daling van 8,7 % ten opzichte van het gemiddelde voor de periode 2007-2011; overwegende dat deze daling langetermijntrends in de richting van meer consumptie van verwerkte levensmiddelen lijkt te weerspiegelen, alsmede de impact van ...[+++]


W. whereas the deficit in consumption represents a major problem for the fruit and vegetable sectors, with the last few years having witnessed a loss of production; recalling the data from Freshfel Europe which indicate that consumption of fresh fruit and vegetables in the EU-28 stood at 387 g a day per capita in 2012, a decrease of 8.7 % as compared with the average for the 2007-11 period; whereas this decline seems to reflect long-term trends towards greater consumption of processed foods ...[+++]

W. overwegende dat onderconsumptie een groot probleem vormt in de sectoren groenten en fruit, met een productieverlies in de afgelopen jaren; wijzend op de gegevens van Freshfel Europe waaruit blijkt dat de consumptie van verse groenten en fruit in de EU-28 in 2012 op 387 g per persoon per dag lag, een daling van 8,7 % ten opzichte van het gemiddelde voor de periode 2007-2011; overwegende dat deze daling langetermijntrends in de richting van meer consumptie van verwerkte levensmiddelen lijkt te weerspiegelen, alsmede de impact van d ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
W. whereas the deficit in consumption represents a major problem for the fruit and vegetable sectors, with the last few years having witnessed a loss of production; recalling the data from Freshfel Europe which indicate that consumption of fresh fruit and vegetables in the EU-28 stood at 387 g a day per capita in 2012, a decrease of 8,7 % as compared with the average for the 2007-11 period; whereas this decline seems to reflect long-term trends towards greater consumption of processed foods ...[+++]

W. overwegende dat onderconsumptie een groot probleem vormt in de sectoren groenten en fruit, met een productieverlies in de afgelopen jaren; wijzend op de gegevens van Freshfel Europe waaruit blijkt dat de consumptie van verse groenten en fruit in de EU-28 in 2012 op 387 g per persoon per dag lag, een daling van 8,7 % ten opzichte van het gemiddelde voor de periode 2007-2011; overwegende dat deze daling langetermijntrends in de richting van meer consumptie van verwerkte levensmiddelen lijkt te weerspiegelen, alsmede de impact van ...[+++]


In the current context of declining consumption of fruit and vegetables including bananas and milk products, exacerbated by amongst other things, the modern trend towards the consumption of highly processed foods which, additionally, are often high in added sugars, salt and fat, the Union aid to finance the supply to children in educational establishments of selected agricultural products should therefore continue to exist.

In de huidige context van dalende consumptie van groenten en fruit, waaronder begrepen bananen, en zuivelproducten, waarin bovendien sprake is van een stijgende trend in de consumptie van intensief verwerkte voedingsmiddelen, waaraan vaak grote hoeveelheden suikers, zout en vet zijn toegevoegd, dient de steun van de Unie voor de verstrekking van geselecteerde landbouwproducten aan kinderen in onderwijsinstellingen, te worden voortg ...[+++]


In the current context of declining consumption of fruit and vegetables including bananas and milk products, exacerbated by amongst other things , the modern trend towards the consumption of highly processed foods which, additionally, are often high in added sugars, salt and fat, the Union aid to finance the supply to children in educational establishments of selected agricultural products should therefore continue to exist .

In de huidige context van dalende consumptie van groenten en fruit, waaronder begrepen bananen, en zuivelproducten, waarin bovendien sprake is van een stijgende trend in de consumptie van intensief verwerkte voedingsmiddelen, waaraan vaak grote hoeveelheden suikers, zout en vet zijn toegevoegd, dient de steun van de Unie voor de verstrekking van geselecteerde landbouwproducten aan kinderen in onderwijsinstellingen, te worden voortg ...[+++]


Reversing existing trends of food waste and re-orienting consumption towards less carbon intensive food would be desirable.

Het is wenselijk de bestaande trend van voedselverspilling om te buigen en de consumptie van minder koolstofintensieve voedingswaren aan te moedigen.


EUROSTAT is also in the process of building a first set of food consumption indicators in order to monitor nutrition patterns and trends.

Eurostat is ook bezig met de vaststelling van een eerste reeks van indicatoren voor voedselconsumptie om voedingspatronen en -trends te volgen.


measures to improve consumer's protection : regular revisions of feed and food limits, adjusted to environmental contamination trends and to risk assessment (including vulnerable groups) will be proposed as well as transitory restriction for consumption of natural food from "hot spots" and with high bio-accumulation rate.

maatregelen ter bescherming van de consument: op basis van ontwikkelingen in de milieuverontreiniging en risicobeoordelingen (ook voor kwetsbare groepen) zullen er regelmatig herzieningen van de grenswaarden voor veevoer en voeding worden voorgesteld, alsmede een tijdelijk consumptiebeperking voor natuurvoeding die afkomstig is van "hot spots" en waarin sprake is van een hoge mate van bioaccumulatie.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'food consumption trends' ->

Date index: 2021-04-16
w