Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Audit raw materials for muscle food processing
Check raw materials for muscle food processing
Control of foodstuffs
Control quality standards of food
Ensure food quality
Ensure quality in food
Ensure safety of food
Food analysis
Food control
Food hygiene
Food inspection
Food product safety
Food quality inspection
Food quality safety
Food safety
Food test
Guarantee quality of food served
Inspect raw materials for muscle food processes
Inspect raw materials for muscle food processing
Inspection of food quality
Safety of food
Serve food according to quality standards
Statistical quality control
Statistical quality inspection
Supervise food quality
Supervise quality of food

Vertaling van "food quality inspection " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
food analysis | food quality inspection | inspection of food quality

warenkeuring


ensure quality in food | serve food according to quality standards | ensure food quality | guarantee quality of food served

voedselkwaliteit garanderen | voedselkwaliteit waarborgen


control quality standards of food | supervise quality of food | ensure safety of food | supervise food quality

de normen van de warenwet naleven | de voedselveiligheid bewaken | toezicht houden op de voedselkwaliteit | zorgen dat voedsel veilig en hygiënisch bewaard en bereid wordt


Directorate 2 - Agricultural structures, rural development, agri-monetary and agri-financial questions, plant health, organic products, food quality, GMOs, Codex Alimentarius, plant protection | Directorate 2 - Fisheries, Food and Health | Directorate 2 - Fisheries, Food chain and Veterinary questions | Directorate for agricultural structures, rural development, agri-monetary and agri-financial questions, plant health, organic products, food ...[+++]

directoraat 2 - Landbouwstructuur, Plattelandsontwikkeling, Agromonetaire en Agrofinanciële Vraagstukken, Fytosanitaire Vraagstukken, Biologische Producten, Voedselkwaliteit, Ggo's, Codex Alimentarius, Gewasbescherming | directoraat 2 - Visserij, Voedsel en Gezondheid | directoraat 2 - Visserij, Voedselketen en Veterinaire Vraagstukken | directoraat Landbouwstructuur, Plattelandsontwikkeling, Agromonetaire en Agrofinanciële Vraagstukken, Fytosanitaire Vraagstukken, Biologische Producten, Voedselkwaliteit, Ggo's, Codex Alimentarius, Ge ...[+++]


check raw materials for muscle food processing | inspect raw materials for muscle food processes | audit raw materials for muscle food processing | inspect raw materials for muscle food processing

grondstoffen voor de verwerking van spiervlees inspecteren


food safety [ food product safety | food quality safety | safety of food | food hygiene(UNBIS) ]

voedselveiligheid [ veiligheid van levensmiddelen | veiligheid van voeding | veiligheid van voedingsmiddelen | veiligheid van voedsel ]


statistical quality control | statistical quality inspection

statistical quality control | statistische kwaliteitsbeheersing | statistische kwaliteitscontrole


food inspection [ control of foodstuffs | food analysis | food control | food test ]

Keuringsdienst van waren [ levensmiddelenanalyse | levensmiddelencontrole | voedingsmiddelencontrole | voedselanalyse ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
It should be noted that both SAPARD and PHARE can in full complementarity support investments to improve structures for quality, veterinary and plant health controls, for food quality and for consumer protection, including Border Inspection Posts.

Hierbij moet worden aangetekend dat SAPARD en PHARE volledig complementair investeringen kunnen steunen ter verbetering van de structuren voor kwaliteits-, veterinaire en fytosanitaire controles, voor de kwaliteit van levensmiddelen en voor consumentenbescherming.


Wine classified by the Czech Agriculture and Food Inspection Authority, produced from the grapes, pulp, or wine must, possibly from wine produced from the grapes harvested on defined vineyard in the area or sub-area concerned; where the yield per hectare was not exceeded; the wine was produced from grapes, whose origin, sugar content and weight, if need be variety or blend of varieties, or infection by grey mould Botrytis cinerea P. in noble-rot form were verified by the Inspection and comply with the requirements for particular so ...[+++]

Wijn die door de Tsjechische dienst voor landbouw- en levensmiddeleninspectie is ingedeeld en bereid is uit druiven, pulp of wijnmost en misschien uit wijn die gemaakt is van in een bepaalde wijngaard in het betrokken gebied of deelgebied geoogste druiven. De opbrengst per hectare is niet overschreden. De wijn is bereid uit druiven waarvan de oorsprong, het suikergehalte en het gewicht en indien nodig het wijndruivenras of het mengsel van wijndruivenrassen en de eventuele aantasting daarvan door de grauwe schimmel Botrytis cinerea P. in de vorm van edelrot door de inspectiedienst zijn geco ...[+++]


The wine classified by the Czech Agriculture and Food Inspection Authority, produced from the grapes harvested on defined vineyard in the area concerned, the yield per hectare was not enhanced, the grapes of which the wine was produced, reached the sugar content 15° NM at least, wine harvesting and producing, with the exception of bottling, were carried out in the wine region concerned, the wine complies with the requirements regarding to the quality laid down by the implementing legal regulation.

Wijn die door de Tsjechische dienst voor landbouw- en levensmiddeleninspectie is ingedeeld en bereid is uit druiven die in een bepaalde wijngaard in het betrokken gebied zijn geoogst. De opbrengst per hectare is niet verhoogd. De druiven waaruit de wijn is bereid, hebben een suikergehalte van ten minste 15 °NM. Het oogsten van de druiven en het bereiden van de wijn, uitgezonderd het bottelen, vinden in het betrokken wijnbouwgebied plaats. De wijn voldoet aan de bij de uitvoeringsbepalingen vastgestelde kwaliteitsvoorschriften.


Wine classified by the Czech Agriculture and Food Inspection Authority, produced from the grapes harvested on defined vineyard in the area concerned, the yield per hectare was not enhanced, the grapes of which the wine was produced reached the sugar content 21° NM at least, wine harvesting and producing, with the exception of bottling, were carried out in the wine region concerned, the wine complies with the requirements regarding to the quality laid down by the implementing legal regulation.

Wijn die door de Tsjechische dienst voor landbouw- en levensmiddeleninspectie is ingedeeld en bereid is uit druiven die in een bepaalde wijngaard in het betrokken gebied zijn geoogst. De opbrengst per hectare is niet verhoogd. De druiven waaruit de wijn is bereid, hebben een suikergehalte van ten minste 21 °NM. Het oogsten van de druiven en het bereiden van de wijn, uitgezonderd het bottelen, vinden in het betrokken wijnbouwgebied plaats. De wijn voldoet aan de bij de uitvoeringsbepalingen vastgestelde kwaliteitsvoorschriften.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The wine classified by the Czech Agriculture and Food Inspection Authority is produced from grapes, pulp, wine must, wine produced from the grapes harvested on defined vineyard or by means of blending quality wines, and that not more than from three varieties.

Wijn die door de Tsjechische dienst voor landbouw- en levensmiddeleninspectie is ingedeeld en bereid is uit druiven, pulp of wijnmost; wijn geproduceerd uit in een bepaalde wijngaard geoogste druiven of door het vermengen van kwaliteitswijnen, die ten hoogste van drie verschillende wijndruivenrassen afkomstig mogen zijn.


1. Takes the view that food safety and quality, consumer protection, and sustainable agriculture must be priority political and economic objectives of the European Union, with a view to restoring public confidence particularly in the context of the BSE crisis; affirms the need to provide for improvements in the monitoring and implementation of food safety, for a firmer political and financial commitment to a food quality policy, as well as for a strengthening of the role of the consumer; emphasises the importance of giving firm backing for the Veterinary ...[+++]

1. is van mening dat door de Europese Unie prioriteit op politiek en economisch niveau moet worden toegekend aan voedselveiligheid en -kwaliteit, consumentenbescherming en duurzame landbouw, teneinde het vertrouwen van de consument te herstellen, met name in de context van de BSE-crisis; bevestigt de noodzaak om verbeteringen aan te brengen in de controle op en het waarborgen van voedselveiligheid, om de politieke en financiële inzet voor een beleid ter verbetering van de kwaliteit van de levensmiddelen te vergroten, en om de rol van de consument te versterken; benadrukt dat het belangrijk is het Bureau voor veterinaire ...[+++]


We therefore support and strongly insist on the requests made in points 8 and 10 of the motion for a resolution, which point out, respectively, the need to intensify inspections on third-country products – which are, moreover, already provided for by Directive 91/493/EEC – and the need to create Community laboratories to uphold quality, food safety and consumer safety against what is known as food piracy.

Wij staan dus vierkant achter de verzoeken die in paragraaf 8 en 10 van de ontwerp-resolutie geformuleerd zijn. Daarin wordt respectievelijk gewezen op de noodzaak om de inspecties op producten uit derde landen op te voeren – wat overigens ook al bepaald wordt in richtlijn 91/493/EEG - en op de noodzaak om communautaire referentielaboratoria op te zetten, teneinde de voedselkwaliteit en voedselveiligheid van de consumenten te beschermen tegen “piraterij”.


We therefore support and strongly insist on the requests made in points 8 and 10 of the motion for a resolution, which point out, respectively, the need to intensify inspections on third-country products – which are, moreover, already provided for by Directive 91/493/EEC – and the need to create Community laboratories to uphold quality, food safety and consumer safety against what is known as food piracy.

Wij staan dus vierkant achter de verzoeken die in paragraaf 8 en 10 van de ontwerp-resolutie geformuleerd zijn. Daarin wordt respectievelijk gewezen op de noodzaak om de inspecties op producten uit derde landen op te voeren – wat overigens ook al bepaald wordt in richtlijn 91/493/EEG - en op de noodzaak om communautaire referentielaboratoria op te zetten, teneinde de voedselkwaliteit en voedselveiligheid van de consumenten te beschermen tegen “piraterij”.


“Whereas rules must be laid down for the organisation of official inspections of feedingstuffs in view of the very wide range of products used, the large volume of consignments of goods commercially traded, the integrated structure of the sector and, in particular, the need to ensure both the wholesomeness and the quality of the feedingstuff and of the food;

“(3) De organisatie van de officiële controles op het gebied van diervoeding moet worden geregeld, omdat de gebruikte produkten van zeer uiteenlopende aard zijn, de verhandelende hoeveelheden zeer omvangrijk zijn, de sektor sterk geïntegreerd is en vooral omdat gegarandeerd moet worden dat de voeding van de dieren en de levensmiddelen zowel gezond als van goede kwaliteit zijn”.


2. The European Union and the Member States must equip themselves with food safety inspection and control structures in line with international inspection standards (series EN 45 000: ensuring the quality of inspection services).

2. De Europese Unie en de lidstaten moeten structuren in het leven roepen voor de inspectie van en de controle op de voedselveiligheid, die voldoen aan de internationale inspectienormen (EN 45000) (onder kwaliteitsgarantie van de inspectiediensten).




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'food quality inspection' ->

Date index: 2024-07-21
w