Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Free a fatty acid elimination process
Free acid content
Free acidity
Free fatty acid content
Free fatty acid elimination measures
Free fatty acid elimination mechanisms
Free fatty acid elimination processes
Free gastric acid
Titratable acidity
Total acidity
Total acidity content

Vertaling van "free acid content " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
free acid content | free acidity

gehalte aan ongebonden zuren




titratable acidity | total acidity | total acidity content

geijkte zuurgraad | getitreerde zuurgraad | totaal gehalte aan zuren | totale aciditeit | totale zuurgraad


free a fatty acid elimination process | free fatty acid elimination measures | free fatty acid elimination mechanisms | free fatty acid elimination processes

processen voor de verwijdering van vrije vetzuren


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
only alcohol-free beer or with an alcohol content not exceeding 1,2 % vol; “Bière de table/Tafelbier/Table beer” (original wort content less than 6 %) except for “Obergäriges Einfachbier”; Beers with a minimum acidity of 30 milli-equivalents expressed as NaOH; Brown beers of the “oud bruin” type

alleen alcoholvrij bier of bier met een alcoholgehalte van ten hoogste 1,2 % vol, „Tafelbier/Bière de table/Table beer” (met een extractgehalte van de stamwort van minder dan 6 %) met uitzondering van „Obergäriges Einfachbier” bier met een zuurgraad van ten minste 30 milli-equivalent NaOH, donker bier van het type „oud bruin”


Content 36 to 38 % of free acetic acid and 61 to 64 % of potassium acetate

36-38 % vrij azijnzuur en 61-64 % kaliumacetaat


only alcohol-free beer or with an alcohol content not exceeding 1,2 % vol.; ‘Bière de table/Tafelbier/Table beer’ (original wort content less than 6 %) except for ‘Obergäriges Einfachbier’; beers with a minimum acidity of 30 milli-equivalents expressed as NaOH; Brown beers of the ‘oud bruin’ type

alleen alcoholvrij bier of bier met een alcoholgehalte van ten hoogste 1,2 % vol, „Tafelbier/Bière de table/Table beer” (met een extractgehalte van de stamwort van minder dan 6 %) met uitzondering van „Obergäriges Einfachbier”, bier met een zuurgraad van ten minste 30 milli-equivalent NaOH, donker bier van het type „oud bruin”


virgin olive oil having an organoleptic grading of less than 3,5, and/or a free acid content expressed as oleic acid greater than 3,3 g per 100 g and the other characteristics which comply with those laid down for this category.

olijfolie verkregen bij de eerste persing, met een organoleptische puntenwaardering van minder dan 3,5 en/of een gehalte aan vrije vetzuren, uitgedrukt in oliezuur, van meer dan 3,3 gram per 100 gram en waarvan de andere kenmerken overeenkomen met die welke voor deze categorie zijn vastgesteld.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
virgin olive oil having an organoleptic grading of not less than 3,5, a free acid content expressed as oleic acid of not more than 3,3 g per 100 g and the other characteristics which comply with those laid down for this category;

olijfolie verkregen bij de eerste persing, met een organoleptische puntenwaardering van ten minste 3,5, een gehalte aan vrije vetzuren, uitgedrukt in oliezuur, van ten hoogste 3,3 gram per 100 gram en waarvan de andere kenmerken overeenkomen met die welke voor deze categorie zijn vastgesteld;


virgin olive oil having an organoleptic grading of not less than 5,5, a free acid content expressed as oleic acid of not more than 2 g per 100 g and the other characteristics which comply with those laid down for this category;

olijfolie verkregen bij de eerste persing, met een organoleptische puntenwaardering van ten minste 5,5, een gehalte aan vrije vetzuren, uitgedrukt in oliezuur, van ten hoogste 2 gram per 100 gram en waarvan de andere kenmerken overeenkomen met die welke voor deze categorie zijn vastgesteld;


virgin olive oil having an organoleptic grading of not less than 6,5, a free acid content expressed as oleic acid of not more than 1 g per 100 g and the other characteristics which comply with those laid down for this category;

olijfolie verkregen bij de eerste persing, met een organoleptische puntenwaardering van ten minste 6,5, een gehalte aan vrije vetzuren, uitgedrukt in oliezuur, van ten hoogste 1 gram per 100 gram en waarvan de andere kenmerken overeenkomen met die welke voor deze categorie zijn vastgesteld;


In the case of lampante virgin oil and residue oil, such intervention shall be confined to oils with a free acid content expressed as oleic acid not exceeding 12 % for lampante virgin oil and 15 % for olive residue oil, respectively.

Voor bij de eerste persing verkregen olijfolie voor verlichting en olie uit afvallen van olijven is interventie slechts toegestaan voor olie waarvan het gehalte aan vrije vetzuren, uitgedrukt in oliezuur, niet hoger is dan 12 % voor bij de eerste persing verkregen olie voor verlichting en 15 % voor olie uit afvallen van olijven.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'free acid content' ->

Date index: 2024-06-06
w