Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Advise customers on storage of fruits and vegetables
Advising customers on storage of fruits and vegetables
European Cider and Fruit Wine Association
Fruit
Fruit and vegetable essence extraction
Fruit and vegetables maceration
Fruit and vegetables nutritional extraction
Fruit essence
Fruit for storing
Fruit in storage
Fruit must
Fruit product
Fruit production
Fruit production team overseeing
Fruit pulp
Fruit tree
Fruit-growing
Grape must
Help customers on storage of fruits and vegetables
Jam
Marmalade
Oversee fruit production teams
Overseeing fruit production teams
Pneumonitis due to inhalation of oil or essence
Preserves
Stockable fruit
Supervise fruit production teams
The fruit and vegetable maceration

Traduction de «fruit essence » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


fruit and vegetable essence extraction | the fruit and vegetable maceration | fruit and vegetables maceration | fruit and vegetables nutritional extraction

maceratie van groenten en fruit




fruit product [ fruit must | fruit pulp | grape must | jam | marmalade | preserves ]

product op basis van vruchten [ confituur | druivenmost | jam | marmelade | produkt op basis van vruchten | vruchtenmost | vruchtenpulp ]


fruit-growing [ fruit production | fruit tree | [http ...]

fruitteelt [ fruitboom | fruitproductie ]


advising customers on storage of fruits and vegetables | help customers on storage of fruits and vegetables | advise customers on storage of fruits and vegetables | recommend customers on storage of fruits and vegetables

klanten adviseren over het bewaren van fruit en groenten | klanten advies geven over het bewaren van fruit en groenten | klanten raad geven over het bewaren van fruit en groenten


fruit production team overseeing | overseeing fruit production teams | oversee fruit production teams | supervise fruit production teams

toezien op fruitproductieteams


Association of the Cider and Fruit-Wine Industries of the EU | Association of the EEC Cider and Fruit Wine Industries | European Cider and Fruit Wine Association

Vereniging van de cider- en vruchtenwijnindustrie van de EU | Werkgemeenschap van de cider-en vruchtenwijnindustrie in de EEG | AICV [Abbr.]


fruit for storing | fruit in storage | stockable fruit

bewaarfruit


Pneumonitis due to inhalation of oil or essence

pneumonitis door inhalatie van olie of essence
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
to which flavouring preparations obtained exclusively from spices, ginseng, nuts, citrus fruit essences and aromatic herbs, have been added.

waaraan aromatiserende preparaten zijn toegevoegd die uitsluitend zijn verkregen uit specerijen, ginseng, noten, essences van citrusvruchten en aromatische kruiden.


to which flavouring preparations obtained exclusively from spices, ginseng, nuts, citrus fruit essences and aromatic herbs, have been added.

waaraan aromatiserende preparaten zijn toegevoegd die uitsluitend zijn verkregen uit specerijen, ginseng, noten, essences van citrusvruchten en aromatische kruiden.


which is aromatised with the addition of natural citrus-fruit extracts or essences, with or without the juice of such fruit,

die is gearomatiseerd door toevoeging van extracten of natuurlijke essences van citrusvruchten, met of zonder sap van deze vruchten;


which is aromatised with the addition of natural citrus-fruit extracts or essences, with or without the juice of such fruit,

die is gearomatiseerd door toevoeging van extracten of natuurlijke essences van citrusvruchten, met of zonder sap van deze vruchten;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
As of January this year, the EU has in essence established a common control border as regards certain fruits and vegetables.

Sinds januari van dit jaar heeft de EU in feite één gezamenlijke grens voor controle van bepaalde soorten fruit en groente.


– Class 30: ‘Spices; seasonings; mustard, mustard products; mayonnaise, mayonnaise products; vinegar, vinegar products; drinks made using vinegar; remoulades; relishes; aromatic preparations for food and essences for foodstuffs; citric acid, malic acid and tartaric acid used for flavouring for foodstuffs; prepared horse-radish; ketchup and ketchup products, fruit coulis; salad sauces, salad creams’.

– klasse 30: „Kruiden; specerijen; mosterd, bereidingen op basis van mosterd; mayonaise, bereidingen op basis van mayonaise; azijn, bereidingen op basis van azijn; dranken waarin azijn is verwerkt; remouladesaus; relish; aroma’s en aftreksels voor levensmiddelen; citroenzuur, appelzuur, wijnsteenzuur als aroma voor de bereiding van levensmiddelen; bereide mierikswortel; ketchup en bereidingen op basis van ketchup, vruchtencoulis; sladressing, romige slasaus”.


Any over-running of the thresholds for this fruit should be offset by the surpluses in the peach sector, since both products are substitutes and are in essence intended for the same industries.

Overschrijdingen van de drempels voor deze vrucht zouden moeten worden gecompenseerd met de bestaande overschotten van perzik, aangezien beide producten onderling min of meer vervangbaar zijn en vrijwel voor dezelfde bedrijfstak zijn bestemd.


These preparations shall be obtained exclusively from spices, ginseng, nuts, citrus fruit essences and aromatic herbs.

Deze preparaten mogen uitsluitend zijn verkregen uit specerijen, ginseng, noten, citrusvruchten en aromatische kruiden.


- aromatized with the addition of natural citrus-fruit extracts or essences,

- gearomatiseerd door toevoeging van extracten of natuurlijke essences van citrusvruchten,


a drink obtained from wine, aromatized with the addition of natural citrus-fruit extracts or essences, with or without the juice of such fruit and with the possible addition of spices, sweetened and with CO2 added, having an acquired alcoholic strength by volume of less than 12 % vol.

Drank verkregen op basis van wijn, gearomatiseerd door toevoeging van extracten of natuurlijke essences van citrusvruchten, met of zonder sap van deze vruchten, eventueel met toevoeging van specerijen, die wordt verzoet, en waaraan CO2 wordt toegevoegd en die een effectief alcohol-volumegehalte heeft van minder dan 12 % vol .




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'fruit essence' ->

Date index: 2024-01-15
w