Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Accommodation manager
Beverage supervisor
Cafe manager
Café
Catering industry
Catering manager
Coffee shop manager
Guest assistance manager
Guest concierge
Guest services manager
HORECA
Hospitality industry
Hospitality sector
Hotel and catering industry
Hotel and catering management
Hotel and restaurant management
Hotel concierge
Hotel general manager
Hotel manager
Restaurant
Restaurant industry
Restaurant manager
Training Centre for the Hotel and Catering Industry

Traduction de «hotel and catering management » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
hotel and catering management | hotel and restaurant management

Hoger Hotelonderwijs


Training Centre for the Hotel and Catering Industry

Onderwijscentrum Horeca


hospitality industry | hospitality sector | hotel and catering industry

horeca-bedrijf


Catering/hotel/pub manager

manager van catering, hotel en/of bar


catering industry [ café | HORECA | International Organisation of Hotel and Restaurant Associations | restaurant | restaurant industry ]

horecabedrijf [ restaurant ]


cafe manager | catering manager | beverage supervisor | restaurant manager

cateringbeheerder | food and beverage manager | catering manager | restaurantmanager


coffee shop manager | restaurant manager | accommodation manager | hotel general manager

bedrijfsleider horecavestiging | manager horecagelegenheid | accommodatiemanager | cafébeheerder


Hotel/restaurant manager

hotelmanager en/of restaurantmanager




guest concierge | guest services manager | guest assistance manager | hotel concierge

huisbewaarder | hotelconciërge | hotelconciërge
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(21)According to Member States, the main sectors in which male victims are exploited are agriculture, construction, hotel and catering services, manufacturing, and domestic work.

(21)Volgens de lidstaten zijn de belangrijkste sectoren waarin mannen worden uitgebuit landbouw, bouw, hotel en catering, productie en huishoudelijk werk.


The number of migrants in the labour force with low or no qualifications has been increasing since 1992 where they are meeting a demand e.g. in agriculture, construction, domestic and personal services and seasonal work in tourism (hotel and catering industry) as well as in some manufacturing sectors.

Het aandeel migranten in het arbeidspotentieel met lage of geen kwalificaties is sinds 1992 toegenomen. Zij voorzien in een vraag die bijvoorbeeld in de landbouw, de bouwsector, huishoudelijke en persoonlijke diensten en seizoenarbeid in toerisme (hotels en cateringindustrie) alsook in enkele sectoren van de verwerkende industrie bestaat.


The best prospects of job creation up to 2015 are expected in business services (such as IT, insurance or consultancy), health care and social work, distribution, personal services, hotels and catering, and to a lesser extent education (Figure 1).

Naar verwachting bieden de zakelijke dienstverlening (zoals informatietechnologie, verzekeringen of adviesdiensten), de gezondheidszorg en maatschappelijk werk, de distributiesector, persoonlijke dienstverlening, hotels en catering en – in mindere mate – het onderwijs tot 2015 de beste vooruitzichten op nieuwe arbeidsplaatsen (figuur 1).


60. Stresses the need to promote European business tourism in the EU and the world, given its economic importance for certain places in Europe and the number of services linked to hosting and organising trade fairs, exhibitions, conferences and other business events (hotel and catering, shops, transport, communication and event-management agencies, etc.);

60. onderstreept de noodzaak het Europese zakentoerisme in de EU en in de wereld te bevorderen met het oog op het economisch belang hiervan voor sommige bestemmingen in Europa en het aantal diensten dat verband houdt met de ontvangst en organisatie van beurzen, salons, congressen en andere professionele evenementen (horeca, winkels, vervoer, publiciteits- en evenementenbureaus, enz.);


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
60. Stresses the need to promote European business tourism in the EU and the world, given its economic importance for certain places in Europe and the number of services linked to hosting and organising trade fairs, exhibitions, conferences and other business events (hotel and catering, shops, transport, communication and event-management agencies, etc.);

60. onderstreept de noodzaak het Europese zakentoerisme in de EU en in de wereld te bevorderen met het oog op het economisch belang hiervan voor sommige bestemmingen in Europa en het aantal diensten dat verband houdt met de ontvangst en organisatie van beurzen, salons, congressen en andere professionele evenementen (horeca, winkels, vervoer, publiciteits- en evenementenbureaus, enz.);


60. Stresses the need to promote European business tourism in the EU and the world, given its economic importance for certain places in Europe and the number of services linked to hosting and organising trade fairs, exhibitions, conferences and other business events (hotel and catering, shops, transport, communication and event-management agencies, etc.);

60. onderstreept de noodzaak het Europese zakentoerisme in de EU en in de wereld te bevorderen met het oog op het economisch belang hiervan voor sommige bestemmingen in Europa en het aantal diensten dat verband houdt met de ontvangst en organisatie van beurzen, salons, congressen en andere professionele evenementen (horeca, winkels, vervoer, publiciteits- en evenementenbureaus, enz.);


27. Calls on the Commission, in cooperation with European hotel and catering organisations, such as HOTREC (Hotels, Restaurants and Cafés in Europe), and with the European consumer protection organisations, to establish a methodology for creating such minimum standards on safety and quality of accommodation services; stresses that such a methodology could include the introduction of an EC mark for accommodation that would encompass pan-European common criteria providing consumers with an assurance as to the minimum level of quality to be expected whatever Member State is visited;

27. roept de Commissie op om, samen met de Europese hotel- en cateringorganisaties, zoals HOTREC (hotels, restaurants en cafés in Europa), en met de Europese consumentenbeschermingsorganisaties, een methode te ontwikkelen voor het creëren van dergelijke minimumnormen met betrekking tot de veiligheid en kwaliteit van accommodatiediensten; benadrukt dat een dergelijke methode de invoering van een EG-merk voor accommodatie zou kunnen bevatten, dat pan-Europese algemene criteria ...[+++]


Employment of third-country nationals who are illegally staying is the result of migrants seeking a better life meeting demand from employers who are willing to take advantage of workers ready to undertake low-skilled, low-paid jobs in labour‑intensive sectors such as construction, agriculture, cleaning and hotels/catering.

Dat illegaal verblijvende onderdanen van derde landen in dienst worden genomen, komt doordat migranten die op zoek zijn naar een beter leven voorzien in de behoefte van werkgevers die er geen been in zien gebruik te maken van werknemers die bereid zijn banen aan te nemen die weinig scholing vereisen en slecht betaald worden, in arbeidsintensieve sectoren als bouw, landbouw, schoonmaak en horeca.


It naturally leads to the development of hotels, together with other forms of accommodation, such as self-catering cottages and family-run guest houses, that are outside the hotel system proper. It gives rise to restaurants, which may or may not be attached to hotels. It enables staff to be trained not only in the professions associated with the hotel and catering industry but also in languages.

Zo creëert de toerisme-economie natuurlijk hotels en andere verblijfscapaciteiten, zoals bijvoorbeeld vakantiehuisjes en "bed and breakfast"-gelegenheden, die buiten het eigenlijke hotelwezen vallen, en ook - al dan niet aan hotels verbonden - restaurants. Bovendien draagt het toerisme bij aan de scholing van personeel, niet alleen in horecaberoepen maar ook op het gebied van talenkennis.


In 2001: Sector H (hotels and restaurants) = NACE 55.1..5 (55.1 = hotels; 55.2 = camping sites and other provision of short-stay accommodation, 55.3 = restaurants, 55.4 = bars, 55.5 = canteens and catering).

In 2001: Sectie H (hotels en restaurants) = NACE 55.1..5 (55.1 = hotels; 55.2 = kampeerterreinen en overige accommodaties voor kortstondig verblijf, 55.3 = restaurants, 55.4 = drankgelegenheden, 55.5 = kantines en catering).




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'hotel and catering management' ->

Date index: 2024-03-26
w