Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
% moisture content dry basis
D.B.
DB
MFFB
Moisture content on a fat-free basis
Moisture content on dry basis
Moisture content on wet basis
WB

Traduction de «moisture content on a fat-free basis » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
moisture content on a fat-free basis | MFFB [Abbr.]

vochtgehalte berekend op de vetvrije kaasmassa


% moisture content dry basis | % moisture content,dry basis | D.B. | moisture content on dry basis | DB [Abbr.]

vocht/droge stof-verhouding


% moisture content,wet basis | moisture content on wet basis | WB [Abbr.]

vocht/versgewicht-verhouding
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
The moisture content of the fat-free product should be less than or equal to 68 %, which gives it a dry texture.

Het vochtgehalte van het ontvette product moet lager zijn dan of gelijk zijn aan 68 %, waardoor een droge textuur ontstaat.


(9) Annex I to Directive 83/417/EEC fixes the maximum moisture content for edible caseins at 10% and the maximum milk fat content for edible acid casein at 2,25%.

(9) In bijlage I bij Richtlijn 83/417/EEG is het maximale vochtgehalte van voor menselijke voeding bestemde caseïne vastgesteld op 10 % en het maximale melkvetgehalte van voedingszuurcaseïne op 2,25 %.


(9) Annex I to Directive 83/417/EEC fixes the maximum moisture content for edible caseins at 10% and the maximum milk fat content for edible acid casein at 2,25%.

(9) In bijlage I bij Richtlijn 83/417/EEG is het maximale vochtgehalte van voor menselijke voeding bestemde caseïne vastgesteld op 10 % en het maximale melkvetgehalte van voedingszuurcaseïne op 2,25 %.


As regards the alignment to international standards, it is proposed to set, in particular, the parameters in relation to the maximum moisture content for edible caseins at 12% (instead of previously 10%) and in relation to the maximum milk fat content for edible acid casein at 2 % (instead of 2,25%).

Wat de aanpassing aan internationale normen betreft wordt voorgesteld om, met name, de parameters met betrekking tot het maximale vochtgehalte van voor menselijke voeding bestemde caseïne vast te stellen op 12 % (in plaats van 10 % in het verleden) en met betrekking tot het maximale melkvetgehalte van voedingszuurcaseïne op 2,5 % (in plaats van 2,25 %).


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
fat content (for a moisture content of 77 % with fat removed): ≤ 20 %,

vetgehalte (bij een VOP van 77 %): ≤ 20 %;


acidity levels, for cream measured on the basis of the fat-free product, are no higher than 20 mmol NaOH per litre, unless the lactate content is 200 mg per 100 g of fat-free matter or less;

de zuurtegraad, in geval van room berekend op het vetvrije product, bedraagt ten hoogste 20 mmol NaOH per liter, tenzij het gehalte aan lactaten ten hoogste 200 mg per 100 g vetvrije stof bedraagt;


The Commission proposes allowing standardisation of protein content in the Community and bringing it into line with the standard of the Codex Alimentarius (a minimum protein content of 34%, expressed in fat-free dry matter).

De Commissie stelt voor om in de Gemeenschap de standaardisering van het eiwitgehalte toe te staan en dit op de normen van de Codex Alimentarius af te stemmen (minimumeiwitgehalte van 34%, uitgedrukt in vetvrije droge stof).


"efficiencies " shall mean those calculated on the basis of net calorific values of fuels (lower calorific value), including the actual moisture content.

"rendement": het rendement dat wordt berekend op basis van de netto calorische waarde van brandstoffen (lagere calorische waarde), op grond van het feitelijke vochtgehalte.


(c) "Skimmed-milk powder" means the product obtained by removing the water from milk, with a maximum fat content of 11 %, a maximum moisture content of 5 % and a protein content of not less than 31,4 % of the non-fatty dry extract;

c) "mageremelkpoeder": het door het uit melk verwijderen van het water verkregen product met een vetgehalte van ten hoogste 11 % en een watergehalte van ten hoogste 5 % en met een eiwitgehalte in de vetvrije droge stof van ten minste 31,4 %;


(d) have a fat-free dry matter content of 8,50 % (m/m) or more for milk containing 3,5 % (m/m) of fat or an equivalent content in the case of milk having a different fat content;

d) een gehalte aan vetvrije droge stof van ten minste 8,50 % (m/m) hebben voor melk met een vetgehalte van 3,5 % (m/m), of het equivalent daarvan voor melk met een ander vetgehalte.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'moisture content on a fat-free basis' ->

Date index: 2021-09-21
w