Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Carry out evaluation forms of calls
Complete an evaluation form of a call
Complete evaluation forms of calls
Completing evaluation forms of calls
Evaluate dance abilities
Evaluate dance potential and limitations
Evaluate own abilities on dance
Evaluate own dance abilities
Evaluation
Evaluation method
Evaluation methodologies in paramedic practice
Evaluation methodologies in paramedic practices
Evaluation methodology in paramedic practice
Evaluation techniques
Organoleptic characteristic
Organoleptic evaluation
Organoleptic examination
Organoleptic property
Principles of evaluation in paramedic practice
Programme evaluation
Project appraisal
Project evaluation
STOA
Scientific and Technical Options Assessment
Technological evaluation
Technology assessment

Traduction de «organoleptic evaluation » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
organoleptic evaluation | organoleptic examination

organoleptisch onderzoek


organoleptic characteristic | organoleptic property

organoleptische eigenschappen | organoleptische kenmerken


evaluation method [ evaluation | Evaluation techniques(AGROVOC) | Evaluation(ECLAS) | Evaluation techniques(ECLAS) ]

evaluatiemethode [ evaluatie ]


complete an evaluation form of a call | completing evaluation forms of calls | carry out evaluation forms of calls | complete evaluation forms of calls

evaluatieformulieren van oproepen invullen


evaluation methodologies in paramedic practices | evaluation methodology in paramedic practice | evaluation methodologies in paramedic practice | principles of evaluation in paramedic practice

evaluatiemethoden bij paramedische praktijken


evaluate dance abilities | evaluate own abilities on dance | evaluate dance potential and limitations | evaluate own dance abilities

eigen danscapaciteiten beoordelen | eigen danscapaciteiten evalueren


project evaluation [ project appraisal | programme evaluation(UNBIS) ]

projectevaluatie [ evaluatie van een programma | projectbeoordeling ]


organoleptic property

organoleptische eigenschap | organoleptische eigenschappen


technology assessment [ European Parliament Office for Scientific and Technological Options Assessment | Scientific and Technical Options Assessment | STOA | technological evaluation ]

technologische evaluatie [ evaluatie van wetenschappelijke en technologische keuzemogelijkheden | STOA | technologiebeoordeling ]


Spirometry for bronchospasm with prolonged evaluation after cold air

provocatiespirometrie na blootstelling aan koude lucht met laattijdige evaluatie
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(b) a description of the product, in particular its principal analytical characteristics as well as an evaluation or indication of its organoleptic characteristics;

(b) een beschrijving van het product, met name zijn belangrijkste analytische kenmerken en een beoordeling of indicatie van zijn organoleptische kenmerken;


for wines with a geographical indication, its principal analytical characteristics as well as an evaluation or indication of its organoleptic characteristics;

voor wijn met een geografische aanduiding, zijn belangrijkste analytische kenmerken en een beoordeling of indicatie van zijn organoleptische kenmerken;


The International Olive Oil Council’s work to find new organoleptic evaluation methods that expand the range of positive attributes of virgin olive oils has now been concluded for extra virgin olive oils enjoying protected designation of origin status.

De Internationale Olijfolieraad heeft zijn onderzoek naar nieuwe methoden voor de organoleptische beoordeling, dat moet uitmonden in een uitbreiding van het aantal positieve vermeldingen voor de beschrijving van olijfolie van eerste persing, beëindigd voor de extra olijfolie van eerste persing met beschermde oorsprongsbenaming.


Under the tenth indent of Article 2(1) of Regulation (EEC) No 2568/91, organoleptic characteristics are to be evaluated in accordance with the method set out in Annex XII to that Regulation.

Volgens artikel 2, lid 1, tiende streepje, van Verordening (EEG) nr. 2568/91 wordt voor de beoordeling van de organoleptische kenmerken de in bijlage XII bij die verordening beschreven methode toegepast.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
organoleptic criteria for the evaluation of the freshness of fishery products.

organoleptische criteria voor de beoordeling van de versheid van visserijproducten.


organoleptic criteria for the evaluation of the freshness of fishery products;

organoleptische criteria voor de beoordeling van de versheid van visserijproducten;


freshness criteria for the organoleptic evaluation of fishery products;

versheidsnormen voor het organoleptisch onderzoek van visserijproducten;


freshness criteria for the organoleptic evaluation of fishery products, in particular where such criteria have not been established under existing Community legislation,

versheidscriteria voor de organoleptische beoordeling van visserijproducten, met name daar waar nog geen dergelijke criteria zijn vastgesteld in het kader van bestaande communautaire wetgeving;


(4) In view of the fact that research into new organoleptic evaluation methods aimed at widening the range of positive attributes of virgin olive oils is still under way, and in order to give the bodies in charge of developing new more comprehensive methods sufficient time to establish such methods, the date on which Article 5(c) of Regulation (EC) No 1019/2002 is to apply should be postponed by one year.

(4) Aangezien het onderzoek naar nieuwe methoden voor organoleptische beoordeling waarmee het aantal positieve kenmerken voor de bij de eerste persing verkregen olijfoliën kan worden uitgebreid, nog steeds aan de gang is en opdat de met de uitwerking van een meer omvattende nieuwe methode belaste instanties voldoende tijd zullen hebben voor de tenuitvoerlegging van dergelijke methoden, dient de datum waarop artikel 5, onder c), van Verordening (EG) nr. 1019/2002 van toepassing wordt, een jaar te worden opgeschoven.


The national rules on the use of the terms given in the first subparagraph must require the terms concerned to be linked to use of a specified geographical indication smaller than the Member State and reserved for table wines meeting certain production requirements, notably regarding the vine variety, minimum natural alcoholic strength by volume and an evaluation or indication of the organoleptic characteristics.

De nationale bepalingen inzake het gebruik van de in de eerste alinea vermelde aanduidingen moeten voorschrijven dat deze aanduidingen worden gebruikt in combinatie met een geografische aanduiding van een kleiner geografisch gebied dan de betrokken lidstaat die alleen mag worden gebruikt voor tafelwijnen die voldoen aan bepaalde productievoorwaarden, met name wat betreft de gebruikte wijnstokrassen, het minimale natuurlijke alcohol-volumegehalte en een beoordeling of een vermelding van de organoleptische kenmerken.


w