9. i
n the case of cow's milk, it must have a freezing point not higher than -0,520 oC and a weight of not less than 1 028 gr
ammes per litre, as determined in whole milk at 20 oC, or the equivalent as de
termined in totally fat-free milk at 20 oC, and contain a minimum of 28 grammes of protein per litre, obtained
by multiplying the percentage total nit ...[+++]rogen content of the milk by 6,38, and a fat-free dry matter content of not less than 8,50 %.
9. zij moet, wat koemelk betreft, een vriespunt hebben lager of gelijk aan 0,520 oC en een gewicht hebben van ten minste 1 028 gram per liter voor volle melk bij 20 oC, of het equivalent daarvan per liter voor volledig ontvette melk bij 20 oC, en ten minste 28 gram eiwit per liter bevatten verkregen door het totale stikstofgehalte van de melk, uitgedrukt in percenten, te vermenigvuldigen met 6,38, alsmede een gehalte aan vetvrije droge stof van ten minste 8,50 % hebben.