Capacité du corps à d
égrader le aliments Fréquents: taux élevés d'acide urique dans le sang (hyperuricémie) pouvant entraîner des épisodes de goutte chez les patients prédisposés, augmentation des
taux des graisses sanguines (cholestérol, triglycérides) et du sucre sanguin, sucre dans l'urine, déséquilibre des liquides et des électroly
tes (en particulier faibles taux sanguins de potassium, de sodium, de magnésium et de chlorure, ainsi que
taux sanguins
...[+++] élevés de calcium), acidité excessive du sang
Het vermogen van het lichaam om voedsel af te breken Vaak: verhoogd urinezuurgehalte in het bloed (hyperurikemie), wat kan leiden tot episoden van jicht bij patiënten die daar aanleg voor hebben, een stijging van de concentraties van vetten in het bloed (cholesterol, triglyceriden) en bloedsuiker, suiker in de urine, vocht- en elektrolytenstoornissen (vooral laag kalium en laag natrium, laag magnesium en laag chloride en een hoog calciumgehalte in het bloed), te hoge zuurtegraad van het bloed.