En ce qui concerne le poin
t 15 qui parle de l’utilisation de matières premières simples comme aliments, le Comité scientifique propose d’égalem
ent inclure dans le guide une analyse de dangers liés à la
production de matières premières non commerciales (alimen
ts non commerciaux) pour les cas où les exploitants produisent eux-même des matières premières servant à l’alimen
...[+++]tation, ainsi qu’une analyse des dangers liés au stockage et à la conservation des aliments (exemple : problématique des mycotoxines, problématique des appareils qui peuvent être contaminés par les PCBs, etc.).In verband met punt 15 waarin sprake is van het gebruik van enkelvoudige grondstoffen als voeder, stelt het Wetenschappelijk Comi
té ook voor in deze gids een analyse op te nemen van de gevaren die ve
rbonden zijn aan de productie van niet-commerciële grondstoffen (niet-c
ommerciële voeders) voor de gevallen waarin de exploitanten zelf grondstoffen voor de voeding voortbrengen alsook een analyse van de gevaren die verbonden zijn aan d
...[+++]e opslag en de bewaring van voeders (bijvoorbeeld : problematiek rond mycotoxines, problematiek rond apparatuur die met PCB’s besmet kan raken, enz.).