(1) (2) (3) (4) (5) Fruits (norme 100) 244,3 0,052 12,70 88,93 5,93 0,00 Fraises (norme 200) 66,6 0,02 1,33 9,32 0,62 0,31 Légumes (norme 100) 408 0,044 17,95 125,66 8,38 0,76 Légumes (norme 300) 185,4 0,02 3,71 25,96 1,73 -2,68 Pommes de terre 315,6 0,02 6,31 44,18 2,95 -4,57 Céréales 250 ND
ND ND ND ND Viande (excepté volaille) 205 0,013 2,67 18,66 1,24 0,29 Reins 22,5 0,272 6,12 42,84 2,86 0,44 Foie 37 0,173 6
,40 44,81 2,99 0,05 Poisson de mer ND ND ND ND ND ND Poisson d’eau douce ND 0,04 ND ND ND ND Crustacés, bivalves, céphalopod
...[+++]es ND ND ND ND ND ND Lait 666 0,004 2,66 18,65 1,24 0,00
(1) (2) (3) (4) (5) Fruit (norm 100) 244,3 0,052 12,70 88,93 5,93 0,00 Aardbeien (norm 200) 66,6 0,02 1,33 9,32 0,62 0,31 Groenten (norm 100) 408 0,044 17,95 125,66 8,38 0,76 Groenten (norm 300) 185,4 0,02 3,71 25,96 1,73 -2,68 Aardappelen 315,6 0,02 6,31 44,18 2,95 -4,57 Graan 250 NB NB NB NB NB Vlees (gevogelte uitgezonderd) 205 0,013 2,67 18,66 1,24 0,29 Nieren 22,5 0,272 6,12 42,84 2,86 0,44 Lever 37 0,173 6,40 44,81 2,99 0,05 Zeevis NB NB NB NB NB NB Zoetwatervis NB 0,04 NB NB NB NB Schaaldieren, tweekleppige weekdieren, cephalopoden NB NB NB NB NB NB