La personne qui exploite, sur une fête foraine, un établissement de gastronomie foraine sans service à table, pour le compte ou au service d'une personne visée à l'article 1, § 2, dénommée « préposé-responsable », doit disposer de l'« autorisation de préposé A » ou de l'« autorisation de préposé B » prévues à l'article 14, §§ 1 ou 2, de l'arrêté royal du 24 septembre 2006 relatif à l'exercice et à l'organisation des activités ambulantes.
De persoon die op een kermis een vestiging van kermisgastronomie zonder bediening aan tafel uitbaat, voor rekening of in dienst van een persoon bedoeld in het artikel 1, § 2, « aangestelde-verantwoordelijke » genoemd, moet over de « machtiging als aangestelde A » of over de « machtiging als aangestelde B » beschikken, bedoeld in artikel 14, §§ 1 of 2, van het koninklijk besluit van 24 september 2006 betreffende de uitoefening en de organisatie van ambulante activiteiten.