Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Cantine
Entreprise de restauration collective
Horeca
Industrie de la restauration
Planifier des services de restauration collective
Professeur de restauration
Profession de la restauration
Restaurant
Restaurant d'entreprise
Restauration collective
Restauration collective concédée
établissement d'alimentation collective
établissement de restauration collective

Vertaling van "restauration collective " (Frans → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
restauration collective [ cantine | restaurant d'entreprise ]

collectieve maaltijdverstrekking [ bedrijfsrestaurant | cantine ]


restauration collective concédée

collectieve maaltijdverzorging


établissement d'alimentation collective | établissement de restauration collective

inrichting voor collectieve maaltijdverstrekking


coordonner la fourniture d'un service de restauration collective

catering crdineren


planifier des services de restauration collective

catering inschatten




professeur de cuisine/professeure de cuisine | professeur de restauration | professeur de restauration/professeure de restauration | professeur des lycées professionnels Restauration/professeure des lycées professionnels Restauration

leerkracht koken beroepsonderwijs | vakdocent koken beroepsonderwijs | leerkracht voeding beroepsonderwijs | vakdocent voeding beroepsonderwijs


industrie de la restauration [ horeca | restaurant ]

horecabedrijf [ restaurant ]


profession de la restauration

beroep in de horecasector


accident causé par un appareil ménager ou de restauration électrique

ongeval veroorzaakt door aangedreven huishoud- of cateringtoestel
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
DROIT PENAL | ETABLISSEMENT PENITENTIAIRE | RELIGION | RESTAURATION COLLECTIVE | DETENU

STRAFRECHT | STRAFGEVANGENIS | GODSDIENST | COLLECTIEVE MAALTIJDVERSTREKKING | GEDETINEERDE


INDUSTRIE DE LA RESTAURATION | POLITIQUE DES TRANSPORTS | RESTAURATION COLLECTIVE | TRANSPORT FERROVIAIRE | CADRE

HORECABEDRIJF | VERVOERBELEID | COLLECTIEVE MAALTIJDVERSTREKKING | VERVOER PER SPOOR | LEIDINGGEVEND PERSONEEL


ETABLISSEMENT HOSPITALIER | INSPECTION DES ALIMENTS | PERSONNE AGEE | EQUIPEMENT SOCIAL | RESTAURATION COLLECTIVE | SECURITE ALIMENTAIRE

ZIEKENHUIS | KEURINGSDIENST VAN WAREN | BEJAARDE | SOCIALE VOORZIENINGEN | COLLECTIEVE MAALTIJDVERSTREKKING | VOEDSELVEILIGHEID


COMPTABILITE | AIDE SOCIALE | FISCALITE | INDUSTRIE DE LA RESTAURATION | BENEVOLAT | RESTAURATION COLLECTIVE

BOEKHOUDING | SOCIALE BIJSTAND | FISCALITEIT | HORECABEDRIJF | VRIJWILLIGERSWERK | COLLECTIEVE MAALTIJDVERSTREKKING


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Service de Régulation du Transport ferroviaire et de l'Exploitation de l'Aéroport de Bruxelles-National Le Service de Régulation ne supervise pas de cuisine ou restaurant collective. Organisme d'Enquête sur les Accidents et Incidents Ferroviaires (OE) L'organisme d'enquête n'a pas son propre restaurant.

Dienst Regulering van het Spoorwegvervoer en van de Exploitatie van de Luchthaven Brussel-Nationaal De Dienst Regulering oefent geen toezicht uit op een grootkeuken Het Onderzoeksorgaan voor Ongevallen en Incidenten op het Spoor (OOIS) De Onderzoekorgaan heeft geen eigen restaurant.


Proposition de loi modifiant l'arrêté royal nº 20 du 20 juillet 1970 fixant les taux de la taxe sur la valeur ajoutée et déterminant la répartition des biens et des services selon ces taux, en vue de réduire le taux de TVA dans le secteur des restaurants, des cafés et des services de restauration collective

Wetsvoorstel tot wijziging van het koninklijk besluit nr. 20 van 20 juli 1970 tot vaststelling van de tarieven van de belasting over de toegevoegde waarde en tot indeling van de goederen en diensten bij die tarieven met het oog op BTW-verlaging wat restaurants, cafés en cateringdiensten betreft


Proposition de loi modifiant l'arrêté royal n° 20 du 20 juillet 1970 fixant les taux de la taxe sur la valeur ajoutée et déterminant la répartition des biens et des services selon ces taux, en vue de réduire le taux de TVA dans le secteur des restaurants, des cafés et des services de restauration collective

Wetsvoorstel tot wijziging van het koninklijk besluit nr. 20 van 20 juli 1970 tot vaststelling van de tarieven van de belasting over de toegevoegde waarde en tot indeling van de goederen en diensten bij die tarieven met het oog op BTW-verlaging wat restaurants, cafés en cateringdiensten betreft


Proposition de loi modifiant l'arrêté royal n° 20 du 20 juillet 1970 fixant les taux de la taxe sur la valeur ajoutée et déterminant la répartition des biens et des services selon ces taux, en vue de réduire le taux de TVA dans le secteur des restaurants, des cafés et des services de restauration collective

Wetsvoorstel tot wijziging van het koninklijk besluit nr. 20 van 20 juli 1970 tot vaststelling van de tarieven van de belasting over de toegevoegde waarde en tot indeling van de goederen en diensten bij die tarieven met het oog op BTW-verlaging wat restaurants, cafés en cateringdiensten betreft


Proposition de loi modifiant l'arrêté royal n° 20 du 20 juillet 1970 fixant les taux de la taxe sur la valeur ajoutée et déterminant la répartition des biens et des services selon ces taux, en vue de réduire le taux de TVA dans le secteur des restaurants, des cafés et des services de restauration collective

Wetsvoorstel tot wijziging van het koninklijk besluit nr. 20 van 20 juli 1970 tot vaststelling van de tarieven van de belasting over de toegevoegde waarde en tot indeling van de goederen en diensten bij die tarieven met het oog op BTW-verlaging wat restaurants, cafés en cateringdiensten betreft


Proposition de loi modifiant l'arrêté royal nº 20 du 20 juillet 1970 fixant les taux de la taxe sur la valeur ajoutée et déterminant la répartition des biens et des services selon ces taux, en vue de réduire le taux de TVA dans le secteur des restaurants, des cafés et des services de restauration collective (de Mme Anke Van dermeersch et consorts ; Doc. 5-794/1).

Wetsvoorstel tot wijziging van het koninklijk besluit nr. 20 van 20 juli 1970 tot vaststelling van de tarieven van de belasting over de toegevoegde waarde en tot indeling van de goederen en diensten bij die tarieven met het oog op BTW-verlaging wat restaurants, cafés en cateringdiensten betreft (van mevrouw Anke Van dermeersch c.s.; Stuk 5-794/1).




datacenter (12): www.wordscope.be (v4.0.br)

restauration collective ->

Date index: 2021-12-12
w