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Cantine
Entreprise de restauration collective
Planifier des services de restauration collective
Restaurant d'entreprise
Restauration collective
Restauration collective concédée
établissement d'alimentation collective
établissement de restauration
établissement de restauration collective

Vertaling van "établissement de restauration collective " (Frans → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
établissement d'alimentation collective | établissement de restauration collective

inrichting voor collectieve maaltijdverstrekking


restauration collective [ cantine | restaurant d'entreprise ]

collectieve maaltijdverstrekking [ bedrijfsrestaurant | cantine ]


planifier des services de restauration collective

catering inschatten


restauration collective concédée

collectieve maaltijdverzorging


coordonner la fourniture d'un service de restauration collective

catering crdineren




IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Le Ministre-Président du Gouvernement flamand, G. BOURGEOIS La Ministre flamande de l'Enseignement, H. CREVITS Le Ministre flamand de l'Emploi, de l'Economie, de l'Innovation et des Sports, Ph. MUYTERS Description de la qualification professionnelle de « Collaborateur responsable de la plonge » (0197) telle que mentionnée à l'article 1 1. AU NIVEAU GLOBAL a. Titre Collaborateur responsable de la plonge b. Définition « Se charge du nettoyage et de l'entretien de la vaisselle, des équipements de la cuisine dans une entreprise horeca ou dans un établissement de restauration collective selon les règles d'hygiène et de sécurité alimentaire, e ...[+++]

De minister-president van de Vlaamse Regering, G. BOURGEOIS De Vlaamse minister van Onderwijs, H. CREVITS De Vlaamse minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport, Ph. MUYTERS Bijlage Beschrijving van de beroepskwalificatie van Medewerker spoelkeuken (0197) als vermeld in artikel 1 1. GLOBAAL a. Titel Medewerker spoelkeuken b. Definitie `Staat in voor het reinigen en schoonmaken van de vaat, de keukenuitrusting in een horecabedrijf of grootkeuken volgens de regels van de hygiëne en voedselveiligheid en de kwaliteitsvereisten van het bedrijf teneinde maaltijden te kunnen serveren op vaatwerk, proper conform voedselveiligheid'.


hygiène alimentaire hygiène publique établissement hospitalier restauration collective garde d'enfants équipement social Agence fédérale pour la sécurité de la chaîne alimentaire

voedselhygiëne openbare gezondheidszorg ziekenhuis collectieve maaltijdverstrekking kinderoppas sociale voorzieningen Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen


DROIT PENAL | ETABLISSEMENT PENITENTIAIRE | RELIGION | RESTAURATION COLLECTIVE | DETENU

STRAFRECHT | STRAFGEVANGENIS | GODSDIENST | COLLECTIEVE MAALTIJDVERSTREKKING | GEDETINEERDE


ETABLISSEMENT HOSPITALIER | INSPECTION DES ALIMENTS | PERSONNE AGEE | EQUIPEMENT SOCIAL | RESTAURATION COLLECTIVE | SECURITE ALIMENTAIRE

ZIEKENHUIS | KEURINGSDIENST VAN WAREN | BEJAARDE | SOCIALE VOORZIENINGEN | COLLECTIEVE MAALTIJDVERSTREKKING | VOEDSELVEILIGHEID


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ETABLISSEMENT HOSPITALIER | POLITIQUE DE LA SANTE | RESTAURATION COLLECTIVE | SANTE PUBLIQUE

ZIEKENHUIS | GEZONDHEIDSBELEID | COLLECTIEVE MAALTIJDVERSTREKKING | VOLKSGEZONDHEID


ETABLISSEMENT HOSPITALIER | INSPECTION DES ALIMENTS | PERSONNE AGEE | POLITIQUE DE LA SANTE | EQUIPEMENT SOCIAL | RESTAURATION COLLECTIVE | SANTE PUBLIQUE | SECURITE ALIMENTAIRE

ZIEKENHUIS | KEURINGSDIENST VAN WAREN | BEJAARDE | GEZONDHEIDSBELEID | SOCIALE VOORZIENINGEN | COLLECTIEVE MAALTIJDVERSTREKKING | VOLKSGEZONDHEID | VOEDSELVEILIGHEID


musée emploi des langues Commission permanente de contrôle linguistique concession de services restauration collective établissements scientifiques et culturels fédéraux

museum taalgebruik Vaste Commissie voor Taaltoezicht concessieovereenkomsten voor dienstverlening collectieve maaltijdverstrekking federale wetenschappelijke en culturele instellingen


Proposition de loi modifiant l'arrêté royal n° 20 du 20 juillet 1970 fixant les taux de la taxe sur la valeur ajoutée et déterminant la répartition des biens et des services selon ces taux, en vue de réduire le taux de TVA dans le secteur des restaurants, des cafés et des services de restauration collective

Wetsvoorstel tot wijziging van het koninklijk besluit nr. 20 van 20 juli 1970 tot vaststelling van de tarieven van de belasting over de toegevoegde waarde en tot indeling van de goederen en diensten bij die tarieven met het oog op BTW-verlaging wat restaurants, cafés en cateringdiensten betreft


Proposition de loi modifiant l'arrêté royal n° 20 du 20 juillet 1970 fixant les taux de la taxe sur la valeur ajoutée et déterminant la répartition des biens et des services selon ces taux, en vue de réduire le taux de TVA dans le secteur des restaurants, des cafés et des services de restauration collective

Wetsvoorstel tot wijziging van het koninklijk besluit nr. 20 van 20 juli 1970 tot vaststelling van de tarieven van de belasting over de toegevoegde waarde en tot indeling van de goederen en diensten bij die tarieven met het oog op BTW-verlaging wat restaurants, cafés en cateringdiensten betreft


Proposition de loi modifiant l'arrêté royal nº 20 du 20 juillet 1970 fixant les taux de la taxe sur la valeur ajoutée et déterminant la répartition des biens et des services selon ces taux, en vue de réduire le taux de TVA dans le secteur des restaurants, des cafés et des services de restauration collective (de Mme Anke Van dermeersch et consorts ; Doc. 5-794/1).

Wetsvoorstel tot wijziging van het koninklijk besluit nr. 20 van 20 juli 1970 tot vaststelling van de tarieven van de belasting over de toegevoegde waarde en tot indeling van de goederen en diensten bij die tarieven met het oog op BTW-verlaging wat restaurants, cafés en cateringdiensten betreft (van mevrouw Anke Van dermeersch c.s.; Stuk 5-794/1).




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établissement de restauration collective ->

Date index: 2023-11-30
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