Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Instremzetting
Lebferment
Lebpoeder
Platen toevoegen aan aardewerk
Platen toevoegen aan keramiek
Rennet
Rennina
Spiralen toevoegen aan aardewerk
Spiralen toevoegen aan keramiek
Stremsel
Stremsel toevoegen
Toevoegen
Toevoegen van stremsel
Verfharders toevoegen
Verfverharders toevoegen

Vertaling van "Stremsel toevoegen " (Nederlands → Duits) :

TERMINOLOGIE


instremzetting | toevoegen van stremsel

Einlaben | Laben | Labung


spiralen toevoegen aan aardewerk | spiralen toevoegen aan keramiek

Keramik in Wulsttechnik herstellen


verfharders toevoegen | verfverharders toevoegen

Farbhärter zugeben | Lackhärter zugeben


platen toevoegen aan aardewerk | platen toevoegen aan keramiek

Keramik in Plattentechnik herstellen




lebferment | lebpoeder | rennet | rennina | stremsel

Chymasi | Chymosin | Käselab | Lab | Labferment | Rennin
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
De menselijke factor blijkt eveneens bepalend te zijn voor het verwerkingsproces van de kaas, met name tijdens de hierna genoemde fasen, die alle handmatig gebeuren volgens van oudsher in het gebied verworven vaardigheden: het toevoegen van plantaardig stremsel, wat een bepaalde vaardigheid vereist vanwege het mindere stremmingsvermogen van dit type stremsel vergeleken met dierlijk stremsel, het breken van de wrongel, dat voorzichtig plaatsvindt met een scherp instrument („spino” genaamd), en het vormen, dat het resultaat is van een nauwkeurig uitgevoerde persing, die nodig is om de juiste hoeveelheid wei uit te drijven.

Der Faktor Mensch ist auch beim Verfahren der Käseherstellung ausschlaggebend, insbesondere bei folgenden Phasen, die alle von Hand durchgeführt werden und auf den Kenntnissen beruhen, die traditionell in dem Gebiet erworben wurden: die Zugabe des pflanzlichen Labs, die angesichts der geringeren Koagulationskraft im Vergleich zu tierischem Lab besonderer Fertigkeit bedarf, die Zerkleinerung des Käsebruchs, die vorsichtig mithilfe eines spitzen Instruments („spino“) erfolgt, sowie das Formen nach dem Pressen, das besonders sorgfältig durchgeführt wird, um eine richtige Abscheidung der Molke zu fördern.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Stremsel toevoegen' ->

Date index: 2022-09-06
w