Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Gehalte aan droge stof
Gehalte aan nicotine
Gehalte aan organische stoffen
Gehalte aan teer
Gehalte aan vaste stof
Gehalte aan verontreinigende stoffen
Gehalte van herverdeling
Hypervitaminose
Hypoglykemie
Hypovitaminose
Organisch gehalte
Overmaat aan vitamine
Te laag gehalte aan bloedsuiker
Tekort aan vitamine

Vertaling van "gehalte aan vitamines " (Nederlands → Duits) :

TERMINOLOGIE
concentratie van/gehalte aan verontreinigende stoffen | gehalte aan verontreinigende stoffen

Schadstoffkonzentration


gehalte aan organische stoffen | organisch gehalte

Belastung mit organischen Stoffen | organische Schadstoffmenge


gehalte aan droge stof | gehalte aan vaste stof

Feststoffgehalt | Trockenstoffgehalt


hypoglykemie | te laag gehalte aan bloedsuiker

Hypoglycämie | Absinken des Blutzuckers unter Normalwerte








hypervitaminose | overmaat aan vitamine

Hypervitaminose | Erkrankung durch Überdosierung an Vitaminen


hypovitaminose | tekort aan vitamine

Hypovitaminose | Vitaminmangelkrankheit
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
De EFSA heeft op 12 december 2013 in haar wetenschappelijk advies over de veiligheid van met vitamine D verrijkte, uv-behandelde bakkersgist (2) geconcludeerd dat uv-behandelde bakkersgist met een verhoogd gehalte aan vitamine D2 onder de beoogde gebruiksvoorwaarden veilig is.

In ihrer am 12. Dezember 2013 vorgelegten wissenschaftlichen Stellungnahme „Scientific Opinion on the safety of vitamin D-enriched UV-treated baker's yeast“ (2) kam die EFSA zu dem Schluss, dass UV-behandelte Bäckerhefe mit erhöhtem Vitamin-D2-Gehalt unter den beantragten Verwendungsbedingungen sicher ist.


Het gehalte aan vitamine D2 in het gistconcentraat varieert tussen 1 800 000 en 3 500 000 IE vitamine D/100 g (450-875 μg/g).

Der Vitamin-D2-Gehalt im Hefekonzentrat liegt zwischen 1 800 000 und 3 500 000 IE Vitamin D/100 g (450-875 μg/g).


Van de onder 3.2 vermelde voedingskenmerken moeten met name het in vergelijking met algemene meloenvariëteiten hoge gehalte aan vitamine C en de rijkheid aan mineralen, met name kalium, magnesium en calcium, worden genoemd.

Bei den unter Punkt 3.2 aufgeführten Nährwerteigenschaften ist der im Vergleich zum Durchschnittsgehalt üblicher Melonen hohe Vitamin-C-Gehalt ebenso bemerkenswert wie auch der Umstand, dass sie reich an Mineralstoffen, darunter Kalium, Magnesium und Kalzium ist.


1504 10 99 | OLIËN UIT VISLEVERS EN FRACTIES DAARVAN, OOK INDIEN GERAFFINEERD, DOCH NIET CHEMISCH GEWIJZIGD (M.U.V. OLIËN UIT VISLEVERS MET EEN GEHALTE AAN VITAMINE A VAN 2500 OF MINDER INTERNATIONALE EENHEDEN PER GRAM, EN VAN HEILBOT) |

1504 10 99 | LEBERÖLE SOWIE DEREN FRAKTIONEN, VON FISCHEN, AUCH RAFFINIERT, JEDOCH CHEMISCH UNMODIFIZIERT (AUSG. LEBERÖLE MIT EINEM GEHALT AN VITAMIN A VON


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
1504 10 91 | OLIËN UIT VISLEVERS EN FRACTIES DAARVAN, VAN HEILBOT, OOK INDIEN GERAFFINEERD, DOCH NIET CHEMISCH GEWIJZIGD (M.U.V. OLIËN UIT VISLEVERS MET EEN GEHALTE AAN VITAMINE A VAN 2500 OF MINDER INTERNATIONALE EENHEDEN PER GRAM) |

1504 10 91 | LEBERÖLE SOWIE DEREN FRAKTIONEN, VON HEILBUTTEN, AUCH RAFFINIERT, JEDOCH CHEMISCH UNMODIFIZIERT (AUSG. LEBERÖLE MIT EINEM GEHALT AN VITAMIN A VON


1. Wanneer een vitamine of mineraal voor de in artikel 3, lid 2, genoemde doeleinden aan levensmiddelen wordt toegevoegd, bedraagt het totale gehalte aan die vitamine of dat mineraal, dat voor ongeacht welk doel in het levensmiddel aanwezig is, niet meer dan een uiterlijk op . vast te stellen maximumwaarde.

(1) Werden Vitamine oder Mineralien Lebensmitteln zu in Artikel 3 Absatz 2 genannten Zwecken zugesetzt, darf der Gesamtgehalt des Vitamins oder Minerals, das – zu welchem Zweck auch immer – in dem Lebensmittel zum Zeitpunkt des Verkaufs vorhanden ist, nicht über den bis zum . festzusetzenden Gehalten liegen.


1. 1. Wanneer een vitamine of mineraal voor de in artikel 3, lid 2, genoemde doeleinden aan levensmiddelen wordt toegevoegd, bedraagt het totale gehalte aan die vitamine of dat mineraal, dat voor ongeacht welk doel in het levensmiddel aanwezig is, niet meer dan een vast te stellen maximumwaarde.

1. Werden Vitamine oder Mineralien Lebensmitteln zu in Artikel 3 Absatz 2 genannten Zwecken zugesetzt, darf der Gesamtgehalt des Vitamins oder Minerals, das – zu welchem Zweck auch immer – in dem Lebensmittel zum Zeitpunkt des Verkaufs vorhanden ist, nicht über den festzusetzenden Gehalten liegen.


Tal van onderzoeken tonen aan dat natuurlijke voeding een hoger gehalte aan gemakkelijk opneembare vitamines, mineralen en andere gezondheidsbevorderende stoffen bevat dan de producten van de geïndustrialiseerde landbouw.

Zahlreiche Studien haben gezeigt, dass ökologische Lebensmittel im Vergleich zu solchen aus industrieller Landwirtschaft einen höheren Gehalt an leicht aufnehmbaren Vitaminen, Mineralstoffen und anderen gesundheitsfördernden Substanzen haben.


1. Wanneer een vitamine of mineraal voor de in artikel 3, lid 2, genoemde doeleinden aan levensmiddelen wordt toegevoegd, bedraagt het totale gehalte aan die vitamine of dat mineraal, dat voor ongeacht welk doel in het levensmiddel aanwezig is, niet meer dan een op * vast te stellen maximumwaarde.

1. Werden Vitamine oder Mineralien Lebensmitteln zu in Artikel 3 Absatz 2 genannten Zwecken zugesetzt, darf der Gesamtgehalt des Vitamins oder Minerals, das – zu welchem Zweck auch immer – in dem Lebensmittel zum Zeitpunkt des Verkaufs vorhanden ist, nicht über den festzusetzenden Gehalten, die bis zum .* festgelegt werden, liegen.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'gehalte aan vitamines' ->

Date index: 2023-09-16
w