Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
0.0
Ab-intestaatportie
De juiste hoeveelheid eten serveren
De juiste hoeveelheid opdienen
De juiste maat porties maken
Legitieme portie
Niet beschikbaar gedeelte van de erfenis
Porties van normaal formaat maken
Recht op een legitieme portie
Recht op een wettelijk erfdeel
Standaard formaat porties maken
Versterfportie
Voldoen aan standaard formaat porties
Voorbehouden erfdeel
Voorbehouden gedeelte
Wettelijk erfdeel
Zorgen voor de juiste porties

Vertaling van "nrv per portie " (Nederlands → Duits) :

TERMINOLOGIE
de juiste maat porties maken | standaard formaat porties maken | porties van normaal formaat maken | voldoen aan standaard formaat porties

Normgrößen bei Portionen einhalten | Standardportionsgrößen erfüllen | Portionen gleichmäßig verteilen | Standardportionsgrößen einhalten


legitieme portie | wettelijk erfdeel

gesetzlicher Erbteil | Pflichtteil


0.0 | de juiste hoeveelheid eten serveren | de juiste hoeveelheid opdienen | zorgen voor de juiste porties

die Portionskontrolle sicherstellen | Portionsgrößenkontrolle sicherstellen | die Kontrolle der Portionsgrößen gewährleisten | die Portionskontrolle gewährleisten


recht op een legitieme portie | recht op een wettelijk erfdeel

Pflichtteilsanspruch | Pflichtteilsberechtigung


ab-intestaatportie | legitieme portie | niet beschikbaar gedeelte van de erfenis | versterfportie | voorbehouden erfdeel | voorbehouden gedeelte | wettelijk erfdeel

nicht verfügbarer Teil der Erbschaft
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
5. Na toevoeging van een vitamine of mineraal aan een levensmiddel met het oog op verrijking is die vitamine of dat mineraal in het levensmiddel minimaal aanwezig in een significante hoeveelheid d.w.z. 15% van de Nutrient Reference Value (NRV) per 100g (vaste stoffen) of 7,5% van de NRV per 100ml (vloeistoffen) of 5% van de NRV per 100 kcal (12% van de NRV 1MJ) of 15% van de NRV per portie.

(5) Der Zusatz eines Vitamins oder eines Minerals zu Lebensmitteln zum Zweck der Anreicherung muss bewirken, dass das betreffende Vitamin oder Mineral in dem Lebensmittel mindestens in einer signifikanten Menge, nämlich 15% des Nährstoff-Referenzwerts (NRW) je 100 g (feste Stoffe) oder 7,5% des NRW je 100 ml (flüssige Stoffe) oder 5% des NRW je 100 kcal (12% des NRW je 1MJ) oder 15% des NRW je Portion, vorhanden ist.


5. Na toevoeging van een vitamine of mineraal aan een levensmiddel met het oog op verrijking is die vitamine of dat mineraal in het levensmiddel minimaal aanwezig in een significante hoeveelheid d.w.z. 15% van de Nutrient Reference Value (NRV) per 100g (vaste stoffen) of 7,5% van de NRV per 100ml(vloeistoffen) of 5% van de NRV per 100 kcal (12% van de NRV 1MJ) of 15% van de NRV per portie.

5. Der Zusatz eines Vitamins oder eines Minerals zu Lebensmitteln zum Zweck der Anreicherung muss bewirken, dass das betreffende Vitamin oder Mineral in dem Lebensmittel mindestens in einer signifikanten Menge vorhanden ist, d.h. 15% des Nährstoff-Referenzwerts (NRW) je 100 g (feste Stoffe) oder 7,5% des NRW je 100 ml (flüssige Stoffe) oder 5% des NRW je 100 kcal (12% des NRW 1MJ) oder 15% des NRW je Dosis.


w