Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Alternatieve energie
Alternatieve energiebron
Alternatieve technologie
Bron van zachte straling
Niet-vervuilende technologie
Nieuwe energie
Stof die de samentrekking van spierweefsel bevordert
Vasopressor
Vervangende energie
Zacht graan
Zacht weefsel
Zachte broodtarwe
Zachte energie
Zachte gegevens
Zachte informatie
Zachte landing van de economie
Zachte straler
Zachte tarwe
Zachte tarwe van bakkwaliteit
Zachte technologie

Vertaling van "spierweefsel dat zacht " (Nederlands → Duits) :

TERMINOLOGIE
vasopressor | stof die de samentrekking van spierweefsel bevordert

vasopressorisch | blutdrucksteigernd








zachte gegevens | zachte informatie

unbewertete Anhaltspunkte | weiche Daten


zachte broodtarwe | zachte tarwe van bakkwaliteit

Brotweichweizen | Brotweizen | zur Brotherstellung geeigneter Weichweizen


bron van zachte straling | zachte straler

weicher Strahler


zachte technologie [ alternatieve technologie | niet-vervuilende technologie ]

sanfte Technologie [ alternative Technologie ]




zachte energie [ alternatieve energie | alternatieve energiebron | nieuwe energie | vervangende energie ]

sanfte Energie [ alternative Energie | alternative Energiequelle | Ersatzenergie | neue Energiequelle | Substitutionsenergie | weiche Energie ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Volgens de conclusies van onderzoeken van de karkassen van Cabrito do Alentejo vertonen deze de volgende specifieke kenmerken: kleurhelderheid die het gevolg is van onderhuids vet dat eveneens helder van kleur is; 60 à 66 % spierweefsel dat zacht en sappig is; een gemiddelde verhouding bot van 25 %; een percentage vetten dat lager is dan datgene dat werd vastgesteld bij andere onderzochte genotypes; een behoorlijk rendement aangezien de schouder en de rug samen ongeveer 70 % van het gewicht van het geslachte dier vertegenwoordigen. Het eetbare gedeelte dat bestaat uit het spierweefsel en het onderhuids intramusculair vet, heeft een v ...[+++]

Im Ergebnis von Untersuchungen an Schlachtkörpern des „Cabrito do Alentejo“ konnten folgende Unterscheidungsmerkmale festgestellt werden: heller Farbton aufgrund des ebenfalls hellen subkutanen Fetts; Muskelfleischanteil 60-66 %, sehr zart und saftig; durchschnittlicher Knochenanteil 25 %; geringerer Fettanteil als bei anderen untersuchten Genotypen; erheblicher wirtschaftlicher Ertrag, da Keulen, Schulter und Kotelett-Rippen zusammen rund 70 % des Gesamtgewichts des Schlachtkörpers ausmachen; der aus Muskelfleisch und intermuskulärem und intramuskulärem subkutanem Fett bestehende essbare Anteil hat einen Fettan ...[+++]


Conform de traditionele lokale praktijken met betrekking tot de veehouderij vindt voor beide seksen het slachten van de dieren plaats wanneer zij 30 tot 120 dagen oud zijn. De karkassen die 3,5 kg tot 7,5 kg wegen, hebben een laag vetgehalte en veel spierweefsel. Het vlees dat helderrood van kleur is, is zacht en sappig en verspreidt een aangenaam aroma.

Entsprechend den traditionellen lokalen Methoden zur Aufzucht der Tiere beiderlei Geschlechts erfolgt die Schlachtung im Alter von 30 bis 120 Tagen. Der Schlachtkörper wiegt 3,50-7,50 kg, hat eine dünne Fettschicht und eine gute Bemuskelung. Das Fleisch besitzt einen hellen, schwach roten Farbton, ist zart und saftig und hat ein angenehmes Aroma.


c) Sensoriële kenmerken: Het vlees is roze, extreem zacht, sappig en zeer smaakvol, met zeer weinig marmering van het spierweefsel en zeer weinig vet.

c) Sensorik: Das Fleisch ist rosafarben, äußerst zart, saftig und sehr schmackhaft, das Muskel- und Fettgewebe wenig marmoriert.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'spierweefsel dat zacht' ->

Date index: 2023-01-17
w