Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Certificaten voor dierlijke producten toekennen
Certificaten voor dierlijke producten uitreiken
Dierlijk product
Dierlijk produkt
Dierlijk vet
Dierlijke afvallen
Dierlijke afvalstoffen
Dierlijke bijprodukten
Dierlijke mest
Dierlijke meststof
Dierlijke oliën en vetten
Dierlijke structuren afwerken
Dierlijke vetstof
Hoorn
Ivoor
Lebferment
Lebpoeder
Meststof van dierlijke oorsprong
Proces voor de zuivering van dierlijk vet
Product van dierlijke oorsprong
Rennet
Rennina
Stof van dierlijke oorsprong
Stremsel
Veeteeltproduct
Visvetstof

Traduction de «stremsel van dierlijke » (Néerlandais → Allemand) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
dierlijk product [ dierlijk produkt | product van dierlijke oorsprong | veeteeltproduct ]

tierisches Erzeugnis [ Erzeugnis der Viehzucht | Produkt tierischen Ursprungs | Tierprodukt ]


dierlijk vet [ dierlijke oliën en vetten | dierlijke vetstof | visvetstof ]

tierisches Fett [ Fett tierischen Ursprungs | Fischfett ]


dierlijke afvallen | dierlijke afvalstoffen | dierlijke bijprodukten

tierische Abfälle | tierische Reststoffe | tierischer Abfall


dierlijke mest | dierlijke meststof | meststof van dierlijke oorsprong

tierischer Dünger | Tiermist


stof van dierlijke oorsprong [ hoorn | ivoor ]

tierische Substanz [ Elfenbein | Horn ]


lebferment | lebpoeder | rennet | rennina | stremsel

Chymasi | Chymosin | Käselab | Lab | Labferment | Rennin


certificaten voor dierlijke producten toekennen | certificaten voor dierlijke producten uitreiken

Bescheinigungen für Tiererzeugnisse ausstellen


Bestuur voor de Dierengezondheid en de Kwaliteit van de Dierlijke Producten

Verwaltung der Tiergesundheit und der Qualität tierischer Erzeugnisse


dierlijke structuren afwerken

geformten Tierkörper vollenden


proces voor de zuivering van dierlijk vet

Verfahren zur Reinigung tierischer Fette
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
De menselijke factor blijkt eveneens bepalend te zijn voor het verwerkingsproces van de kaas, met name tijdens de hierna genoemde fasen, die alle handmatig gebeuren volgens van oudsher in het gebied verworven vaardigheden: het toevoegen van plantaardig stremsel, wat een bepaalde vaardigheid vereist vanwege het mindere stremmingsvermogen van dit type stremsel vergeleken met dierlijk stremsel, het breken van de wrongel, dat voorzichtig plaatsvindt met een scherp instrument („spino” genaamd), en het vormen, dat het resultaat is van een n ...[+++]

Der Faktor Mensch ist auch beim Verfahren der Käseherstellung ausschlaggebend, insbesondere bei folgenden Phasen, die alle von Hand durchgeführt werden und auf den Kenntnissen beruhen, die traditionell in dem Gebiet erworben wurden: die Zugabe des pflanzlichen Labs, die angesichts der geringeren Koagulationskraft im Vergleich zu tierischem Lab besonderer Fertigkeit bedarf, die Zerkleinerung des Käsebruchs, die vorsichtig mithilfe eines spitzen Instruments („spino“) erfolgt, sowie das Formen nach dem Pressen, das besonders sorgfältig d ...[+++]


Wat betreft het effect van het productieproces op de kenmerken van het eindproduct, moet worden opgemerkt dat bij de werkwijze voor het verkrijgen van „Pecorino delle Balze Volterrane”, waarbij wordt gebruikgemaakt van plantaardig stremsel, de melk langzamer en moeizamer stremt dan bij dierlijk stremsel het geval is.

Das Herstellungsverfahren wirkt sich insofern auf die Merkmale des Enderzeugnisses aus, als bei der Herstellung des „Pecorino delle Balze Volterrane“ pflanzliches Lab verwendet wird, das eine langsamere und sanftere Koagulation der Milch bewirkt als tierisches Lab.


De Queijo de Cabra Transmontano is een gerijpte halfharde tot zeer harde kaas die wordt verkregen door langzaam uitlekken van de wrongel, na stremming van rauwe geitenmelk onder invloed van dierlijk stremsel.

Beschreibung: Der „Queijo de Cabra Transmontano“ ist ein gereifter halbharter bis extraharter Käse, der nach der Gerinnung der rohen Ziegenmilch unter langsamem Zusatz von Lab tierischen Ursprungs gewonnen wird.


voorwaarden voor het stremmen: traditioneel gebruik van stremsel van dierlijke oorsprong alleen bij een stremmingstemperatuur tussen 32 °C en 40 °C;

die Dicklegungsbedingungen: gemäß der Tradition nur anhand von Lab tierischen Ursprungs und bei einer Dicklegungstemperatur zwischen 32 und 40 °C;




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'stremsel van dierlijke' ->

Date index: 2024-10-11
w