Overwegende dat bij Verordening nr . 211/66/EEG van de Raad van 14 december 1966 ( 3 ) een bijkomende kwaliteitsklasse is toegevoegd aan de gemeenschappelijke kwaliteitsnormen , voor bloemkool en tomaten ; dat een dergelijke bijkomende kwaliteitsklasse is toegevoegd aan de gemeenschappelijke kwaliteitsnormen voor sla , krulandijvie en andijvie , uien , witlof , asperges en komkommers bij Verordening ( EEG ) nr . 1194/69 van de Raad van 26 juni 1969 ( 4 ) ;
DURCH DIE VERORDNUNG NR . 211/66/EWG DES RATES VOM 14 . DEZEMBER 1966 ( 3 ) WURDEN DIE GEMEINSAMEN QUALITÄTSNORMEN INSBESONDERE FÜR BLUMENKOHL UND TOMATEN DURCH EINE ZUSÄTZLICHE GÜTEKLASSE ERGÄNZT . DURCH DIE VERORDNUNG ( EWG ) NR . 1194/69 DES RATES VOM 26 . JUNI 1969 ( 4 ) WURDEN DIE GEMEINSAMEN QUALITÄTSNORMEN FÜR KOPFSALAT , KRAUSE ENDIVIE UND ESKARIOL , ZWIEBELN , CHICOREE , SPARGEL UND GURKEN EBENFALLS DURCH EINE ZUSÄTZLICHE GÜTEKLASSE ERGÄNZT .