Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Agro- en voedings-
Antimicrobieel
Chemotherapeuticum
Haspel met axiale voeding
Landbouw en voeding
Muurhaspel met axiale voeding
Ongebruikelijke ziekteverwekker
Plaats waar ziekteverwekkers zich kunnen ophopen
Reservoir
Scheikundig bereide stof tegen ziekteverwekkers
Tegen ziekteverwekkers gericht
Voeding geven aan dieren
Voedselverwerkend
Voorzien in voeding voor dieren
Ziekteverwekkers in voeding

Vertaling van "ziekteverwekkers in voeding " (Nederlands → Duits) :

TERMINOLOGIE
ziekteverwekkers in voeding

lebensmittelbedingte Infektionen


Agro- en voedings- | Landbouw en voeding (subst) | Voedselverwerkend

Ernährungs (industrie) | Lebensmittel (industrie) | Nahrungsmittel (industrie)


antimicrobieel | tegen ziekteverwekkers gericht

antimikrobiell | mikrobenhemmend


ongebruikelijke ziekteverwekker

nichtkonventioneller Erreger


chemotherapeuticum | scheikundig bereide stof tegen ziekteverwekkers

Chemotherapeutikum | Stoffe | die Tumoren abtöten oder ihr Wachstum hemmen


reservoir | plaats waar ziekteverwekkers zich kunnen ophopen

Reservoir | Speicher


voeding geven aan dieren | voorzien in voeding voor dieren

Tiere füttern und tränken


advies geven over voeding en de impact ervan op de mondgezondheid | raad geven over voeding en de impact ervan op de orale gezondheid

Ratschläge zur Ernährung und ihrer Auswirkungen auf die Mundgesundheit geben | Ratschläge zur Ernährung und ihrer Auswirkungen auf die orale Gesundheit geben


muurhaspel met axiale voeding

Mauerhaspel mit axialer Wasserzufuhr


haspel met axiale voeding

Haspel mit axialer Wasserzufuhr
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Er zijn allerlei factoren die een externe invloed kunnen uitoefenen, waaronder leefstijlfactoren, levensmiddelen en voeding, ziekteverwekkers, medicijnen, drugs, economische factoren en sociale factoren, zoals stress.

Diese äußeren Einwirkungen haben ihren Ursprung in verschiedenen Bereichen. Dabei geht es um Lebensstilfaktoren, Ernährung, Krankheitserreger, Arzneimittel, Drogen, wirtschaftliche Faktoren und soziale Ursachen wie beispielsweise Stress.


Het onderzoek wordt geconcentreerd op: het geheel van de relaties tussen voedingspatroon en gezondheid; gezondheidsbevorderende en preventieve eigenschappen van voedingsmiddelen; samenstelling van de voeding, effecten van ziekteverwekkers, chemische verontreinigingen en prionen op de gezondheid; behoeften aan voedingsstoffen en gezondheidsbevorderende interventiestrategieën; factoren die de attitudes van de consument ten aanzien van voedingsmiddelen en de productie daarvan bepalen; methodologieën voor het afwegen van de risico's ...[+++]

Im Mittelpunkt der Forschungsarbeiten werden folgende Themen stehen: Umfassende Beziehungen zwischen Ernährung und Gesundheit; gesundheitsfördernde und krankheitsvorbeugende Eigenschaften von Lebensmitteln; Auswirkungen von Lebensmittelbestandteilen, Krankheitserregern, chemischen Verunreinigungen und neuen Erregern wie Prionen auf die Gesundheit; Nährstoffbedarf und Strategien für den Gesundheitsschutz; Determinanten der Verbrauchereinstellung zu Lebensmitteln und ihrer Erzeugung; Methoden zur Risiko-Nutzen-Analyse von Nährstoffen und bioaktiven Stoffen; Besonderheiten unterschiedlicher Bevölkerungsgruppen, besonders älterer Mensc ...[+++]


Het onderzoek wordt geconcentreerd op: het geheel van de relaties tussen voedingspatroon en gezondheid; gezondheidsbevorderende en preventieve eigenschappen van voedingsmiddelen; samenstelling van de voeding, effecten van ziekteverwekkers, chemische verontreinigingen en prionen op de gezondheid; behoeften aan voedingsstoffen en gezondheidsbevorderende interventiestrategieën; factoren die de attitudes van de consument ten aanzien van voedingsmiddelen en de productie daarvan bepalen; methodologieën voor het afwegen van de risico's ...[+++]

Im Mittelpunkt der Forschungsarbeiten werden folgende Themen stehen: Umfassende Beziehungen zwischen Ernährung und Gesundheit; gesundheitsfördernde und krankheitsvorbeugende Eigenschaften von Lebensmitteln; Auswirkungen von Lebensmittelbestandteilen, Krankheitserregern, chemischen Verunreinigungen und neuen Erregern wie Prionen auf die Gesundheit; Nährstoffbedarf und Strategien für den Gesundheitsschutz; Determinanten der Verbrauchereinstellung zu Lebensmitteln und ihrer Erzeugung; Methoden zur Risiko-Nutzen-Analyse von Nährstoffen und bioaktiven Stoffen; Besonderheiten unterschiedlicher Bevölkerungsgruppen, besonders älterer Mensc ...[+++]




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'ziekteverwekkers in voeding' ->

Date index: 2023-01-20
w