Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bereiding van rode wijn
Bereiding van witte wijn
Rode wijn

Vertaling van "Bereiding van rode wijn " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE








IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Europese onderzoekers hebben vooruitgang geboekt bij het zoeken naar een alternatief voor de toevoeging van zwaveldioxide aan rode wijn en andere levensmiddelen, zoals gedroogd fruit, en bieden miljoenen hoop op gezondere feestperioden.

European researchers have made progress towards finding an alternative to adding sulphur dioxide to red wine and other foodstuffs, such as dried fruit, holding out the hope of making future festive seasons healthier for millions.


Het besluit van de Commissie komt ook ten goede aan de consument, want het barrique-procédé, het laten rijpen van de wijn op houten vaten, wordt traditioneel toegepast bij witte wijn, maar vooral bij rode wijn.

The Commission’s decision also benefits consumers, since the ‘barrique’ practice of maturing wine in wooden casks is traditional with white wine, but particularly so with red.


Een mooie gerijpte wijn, een rode wijn of witte wijn op goede oude vaten, heeft immers een betere verteerbaarheid.

After all, if a red or white wine has had the chance to age in good, solid barrels, then it will be easier to digest.


Wanneer de wijn in het vat gerijpt is, wordt rode wijn dus minstens één euro per liter duurder dan wanneer het houtsnipperprocédé wordt toegepast, een techniek overigens waartegen vanuit het oogpunt van de consument of om gezondheidstechnische redenen geen enkel bezwaar bestaat.

It can be used three times at most, so that red wine is at least a euro per litre more expensive if matured in a barrique than if wooden planks – to which there can be no objection on the grounds of consumer or health policy – are used.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Het besluit van de Commissie komt ook ten goede aan de consument, want het barrique -procédé, het laten rijpen van de wijn op houten vaten, wordt traditioneel toegepast bij witte wijn, maar vooral bij rode wijn.

The Commission’s decision also benefits consumers, since the ‘barrique’ practice of maturing wine in wooden casks is traditional with white wine, but particularly so with red.


Het VK kent een lange traditie wat betreft de productie van tonische wijn waarbij op grond van recepten uit de 19de eeuw bepaalde minerale stoffen aan (rode) wijn worden toegevoegd.

The UK has long established tonic wine production, which involves the addition of certain mineral substances to (red) wine according to 19 century recipes.


3. Voor de toepassing van lid 2 garandeert de door Spanje aangewezen bevoegde instantie de oorsprong van de Spaanse rode en rosétafelwijnen door op het in artikel 70 van Verordening (EG) nr. 1493/1999 bedoelde document in het vak voor de officiële vermeldingen een stempel te zetten, voorafgegaan door de woorden "wijn die niet is verkregen door versnijding van witte met rode wijn".

3. For the purposes of paragraph 2, the competent authority designated by Spain shall guarantee the origin of Spanish red and rosé table wines by affixing a stamp in the box reserved for official comments on the document provided for in Article 70 of Regulation (EC) No 1493/1999, preceded by the words "wine not produced by white/red coupage".


De voornaamste wijzigingen hebben betrekking op : - de toevoeging van druivemost, waarvan de gisting door toevoeging van alcohol is gestuit, aan wijn en de minimumhoeveelheid wijn (75 %) die voor de bereiding van gearomatiseerde wijnen en gearomatiseerde dranken moet worden gebruikt, - de classificatie van de regels inzake de behandelingen van gearomatiseerde wijnen, - de definitie van "Glühwein" en "Viiniglögi/Vinglögg" en de invo ...[+++]

The main amendments concern: - the possibility of using grape must with fermentation arrested by the addition of alcohol as an addition to wines and the minimal presence of wines (equal to 75%) in the preparation of aromatized wines and drinks; - the classification of the rules governing the processing involved in making aromatized wines; - the definition of "Glühwein" and "Viiniglögi/Vinglögg" and the introduction of the relevant transitional measures.


Verder bevat het rapport de bespreking van de diverse landbouwprodukten die als grondstof voor de produktie van alcohol kunnen dienen (wijn, fruit, suikerbieten, suikerriet, granen, aardappelzetmeel) met een aanduiding van de hoeveelheid alcohol die met ieder daarvan wordt bereid.

The Information Report reviews the various raw materials used in the production of alcohol (wine, fruit, sugar beet, sugar cane, cereals, potato starch) and underlines the contribution each raw material can make to total alcohol production.


- Indien wordt besloten dat ingevoerde most tot wijn bereid en verder verwerkt mag worden, dient het verkregen product zodanig te worden geëtiketteerd dat de oorsprong van de most op het etiket van het uiteindelijke handelsproduct duidelijk wordt vermeld.

- Should it be decided that imported must may be vinified and subsequently processed, the resulting product shall be labelled in such a way that the origin of the must is clearly mentioned on the label of the final commercial product.




Anderen hebben gezocht naar : bereiding van rode wijn     bereiding van witte wijn     rode wijn     Bereiding van rode wijn     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Bereiding van rode wijn' ->

Date index: 2021-01-17
w