Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Courante olijfolie verkregen bij eerste persing
Halffijne olijfolie verkregen bij eerste persing
Maagdenolie
Olijfolie verkregen bij de eerste persing
Olijfolie verkregen bij eerste persing
Olijfolie verkregen bij eerste persing extra
Zuivere olijfolie verkregen bijeerste persing

Traduction de «Courante olijfolie verkregen bij eerste persing » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
courante olijfolie verkregen bij eerste persing | halffijne olijfolie verkregen bij eerste persing

ordinary virgin olive oil | semi-fine virgin olive oil


maagdenolie | olijfolie verkregen bij de eerste persing | olijfolie verkregen bij eerste persing | zuivere olijfolie verkregen bijeerste persing

pure virgin olive oil | virgin olive oil


olijfolie verkregen bij eerste persing extra

extra virgin olive oil
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
In categorie 02.1 „Vrijwel watervrije oliën en vetten (met uitzondering van watervrij melkvet)” mogen bepaalde additieven niet in oliën van eerste persing en olijfolie worden gebruikt.

In category 02.1: ‘Fats and oils essentially free from water (excluding anhydrous milkfat)’, certain additives should not be used in virgin oils and olive oil.


de vermelding „eerste koude persing” mag uitsluitend worden gebruikt voor extra olijfolie of olijfolie van de eerste persing die in een traditioneel extractiesysteem met hydraulische persen is verkregen bij een temperatuur van minder dan 27 °C door een eerste mechanische persing van de olijvenmassa;

the indication ‘first cold pressing’ may appear only for extra virgin or virgin olive oils obtained at a temperature below 27 °C from a first mechanical pressing of the olive paste by a traditional extraction system using hydraulic presses;


Het mediterraan voedselpakket, op basis van olijfolie van de eerste persing en goede wijn, heeft een uitstekend effect op de gezondheid: olijfolie verlaagt het cholesterolgehalte in het bloed en wijn, met mate, heeft een antioxiderende werking.

The Mediterranean diet, based on extra-virgin olive oil and good wine, has an excellent effect on health: olive oil reduces blood cholesterol levels and wine, in moderation, has an antioxidant effect.


Ik denk bijvoorbeeld aan olijfolie van de eerste persing, wijn en fruit, en in het bijzonder aan Siciliaanse bloedsinaasappels, die uniek zijn in de wereld door hun kleurstof die rijk is aan antioxidanten.

I am thinking, for example, of extra-virgin olive oil, wine and fruit and, in particular, Sicilian blood oranges, unique in the world for their pigment that is rich in antioxidants.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Er is behoefte aan duidelijker en transparanter regelgeving, niet alleen bij de communautaire en niet-communautaire olijvenproducenten, maar ook bij de consumenten die duidelijke etiketten en goede informatie wensen om hoogwaardige en gezonde producten te kunnen kopen zoals olijfolie verkregen bij eerste persing (zie de studie van professor Calabresi van de Europese Voedselautoriteit).

Clearer and more transparent legislation is being called for by all olive producers within and outside the Community and, even more so, by consumers who increasingly expect labels to be clearly worded, and to be provided with the information they require in order to be able to identify high-quality, healthy products, of which olive oil is a prime example (see the study by Professor Calabresi, a member of the European Food Authority).


a) de vermelding "eerste koude persing" mag uitsluitend worden gebruikt voor extra olijfolie of olijfolie van de eerste persing die in een traditioneel extractiesysteem met hydraulische persen verkregen is bij een temperatuur van minder dan 27 °C door een eerste mechanische persing van de olijvenmassa;

(a) the indication "first cold pressing" may appear only for virgin or extra virgin olive oils obtained at a temperature below 27 °C from a first mechanical pressing of the olive paste by a traditional extraction system using hydraulic presses;


- 166,40 ECU/100 kg voor courante olijfolie verkregen bij de eerste persing en/of

- ECU 166,40/100 kg for ordinary virgin olive oil, and/or


De generische benaming van het product, namelijk "olijfolie”, wordt momenteel ook gebruikt ter aanduiding van de in punt 3 van de bijlage bij verordening nr. 136/66/EEG bedoelde categorie olijfolie, die een mengsel van geraffineerde olijfoliën en olijfoliën verkregen bij de eerste persing, andere dan voor verlichting, betreft.

The generic name “olive oil” is currently used to designate the type referred to at point 3 of the Annex to Regulation No 136/66/EEC , namely a blend of refined olive oil and virgin olive oil other than lampante oil.


Deze prijs wordt vastgesteld in het stadium van de groothandel voor courante olijfolie verkregen bij de eerste persing, met een gehalte aan vrije vetzuren, uitgedrukt in oliezuur, van 3,3 gram/100 gram.

That price shall be fixed at the wholesale marketing stage for ordinary virgin olive oil with a free fatty acid content expressed as oleic acid of 3,3 g/100 g.


3. Courante olijfolie verkregen bij de eerste persing M 3,3 M 20 M 0,20 M 250 M 1,3 M 4,5 M 0,5 M 0,5 M 0,2 M 4,0 Camp. m 93,0 M 0,5 m 1 000

3. Ordinary virgin olive oil M 3,3 M 20 M 0,20 M 250 M 1,3 M 4,5 M 0,5 M 0,5 M 0,2 M 4,0 Camp. m 93,0 M 0,5 m 1 000




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Courante olijfolie verkregen bij eerste persing' ->

Date index: 2024-06-27
w