Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Dierlijk vet
Dierlijke oliën en vetten
Dierlijke vetstof
Fibreuze dysplasie van bot met intramusculair myxoom
Geel vet
Gele vetten
In de spier
Intramusculair
Intramusculair vet
Oliën en vetten
Onderhuids vet
Plantaardig vet
Plantaardige oliën en vetten
Plantaardige vetstof
Smeerbaar geel vet
Subcutaan vet
Vet
Vetarm dieet
Vetdieet
Vetstof
Visvetstof

Traduction de «Intramusculair vet » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


oliën en vetten [ vet | vetstof ]

fats [ fat | fatty substance ]


geel vet | gele vetten | smeerbaar geel vet

spreadable yellow fat | yellow fat


onderhuids vet | subcutaan vet

external fat | fat on the outside of the carcase | subcutaneous fat






fibreuze dysplasie van bot met intramusculair myxoom

Fibrous dysplasia with intramuscular myxoma


intramusculair | in de spier

intramuscular | within the muscle


dierlijk vet [ dierlijke oliën en vetten | dierlijke vetstof | visvetstof ]

animal fats [ fish fat ]


plantaardig vet [ plantaardige oliën en vetten | plantaardige vetstof ]

vegetable fats
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Dankzij het meer uitgesproken vetgehalte, hebben ze een groter gehalte aan intramusculair vet, waardoor gekookte „Zagorski puran” een meer uitgesproken sappige en malse, stevigere consistentie heeft dan die van hybride kalkoenrassen (Analytisch verslag, Faculteit voor levensmiddelentechnologie en biotechnologie, Universiteit van Zagreb, 2015).

Owing to its more pronounced fat content, it has a greater amount of intramuscular fat, so cooked ‘Zagorski puran’ has a pronouncedly juicier and softer, more chewy consistency than that of hybrid breeds of turkey (Analytical report, Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, 2015).


Volgens de conclusies van onderzoeken van de karkassen van Cabrito do Alentejo vertonen deze de volgende specifieke kenmerken: kleurhelderheid die het gevolg is van onderhuids vet dat eveneens helder van kleur is; 60 à 66 % spierweefsel dat zacht en sappig is; een gemiddelde verhouding bot van 25 %; een percentage vetten dat lager is dan datgene dat werd vastgesteld bij andere onderzochte genotypes; een behoorlijk rendement aangezien de schouder en de rug samen ongeveer 70 % van het gewicht van het geslachte dier vertegenwoordigen. Het eetbare gedeelte dat bestaat uit het spierweefsel en het onderhuids intramusculair vet, heeft een vetgehal ...[+++]

Studies on carcases of ‘Cabrito do Alentejo’ provide the following differentiating characteristics: light colour, due to the presence of subcutaneous fat, which is also light in colour; 60 % to 66 % of extremely tender and succulent muscle; 25 %, on average, of bone; a lower percentage of fat than other genotypes studied; significant economic yield, since the leg, shoulder and ribs together account for around 70 % of the total weight of the carcase; the edible parts, consisting of muscle and subcutaneous inter- and intramuscular fat, contain 6 % to 8 % fat.


Het vlees van varkens die speciaal voor kabanosy worden gehouden, moet meer dan 3 % intramusculair vet bevatten.

The meat of pigs kept for the production of ‘kabanosy’ must have an intramuscular fat content of more than 3 %; this is the marbling that confers on the product the desired tenderness, succulence and excellent taste.


Dergelijke varkens werden speciaal gemest om een fijn en delicaat soort vlees te verkrijgen met een hoog gehalte aan intramusculair vet waarmee een sappig en mals product met een geheel eigen, uitgesproken smaak kon worden vervaardigd.

The hogs were specially fattened up to obtain delicate, exquisite meat with a high intramuscular fat content which gave the products made from it a strong, specific taste, tenderness and succulence.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Het doel is het produceren van varkens met een lichaamsgewicht van maximaal 120 kg en meer dan 3 % intramusculair vet.

The aim is to produce pigs with a bodyweight of up to 120 kg, characterised by a higher intramuscular fat content (more than 3 %).




D'autres ont cherché : dierlijk vet     dierlijke oliën en vetten     dierlijke vetstof     geel vet     gele vetten     in de spier     intramusculair     intramusculair vet     oliën en vetten     onderhuids vet     plantaardig vet     plantaardige oliën en vetten     plantaardige vetstof     smeerbaar geel vet     subcutaan vet     vetarm dieet     vetdieet     vetstof     visvetstof     Intramusculair vet     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Intramusculair vet' ->

Date index: 2023-09-30
w