Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Alleenstaand kok
Chef-koks
Gram-negatieve aerobe kok
Grootkeukenhulpkok
Grootkeukenkok
Industriële kok
KOK
Kok
Kok in een industriële keuken
Koks
Meningitis door Gram-negatieve aerobe kok
Nationale Coalitiepartij
Zelfstandig werkend kok

Traduction de «Koks » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous






grootkeukenhulpkok | grootkeukenkok | industriële kok | kok in een industriële keuken

catering cook | catering worker | industrial cook | institutional cook






meningitis door Gram-negatieve aerobe kok

Aerobic gram-negative coccus meningitis


Nationale Coalitiepartij | KOK [Abbr.]

National Coalition Party


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
1. vraagt de lidstaten het bestuderen en zintuigelijk ervaren van voedsel, gezond eten en eetgewoonten, met inbegrip van de historische, geografische, culturele en ervaringsaspecten, van jongs af aan op te nemen in het onderwijsprogramma, als middel om bij te dragen aan de verbetering van de gezondheid en het welzijn van de bevolking, de kwaliteit van de levensmiddelen en de eerbiediging van het milieu; is ingenomen met de gastronomielessen die in een aantal lidstaten worden gegeven op scholen, in sommige gevallen in samenwerking met gerenommeerde koks; wijst erop dat het belangrijk is om educatie inzake gezonde eetgewoonten te combine ...[+++]

1. Asks the Member States to include the study and sensory experience of food, nutritional health and dietary habits, including historical, geographical, cultural and experiential aspects, in school education from early childhood as a means of improving the health and wellbeing of the population, the quality of food and respect for the environment; welcomes the gastronomic education programmes being conducted in schools in a number of Member States, some in cooperation with leading chefs; emphasises the importance of combining education in healthy eating habits with measures to combat the stereotypes which can cause serious eating and psychological disorde ...[+++]


1. vraagt de lidstaten het bestuderen en zintuigelijk ervaren van voedsel, gezond eten en eetgewoonten, met inbegrip van de historische, geografische, culturele en ervaringsaspecten, van jongs af aan op te nemen in het onderwijsprogramma, als middel om bij te dragen aan de verbetering van de gezondheid en het welzijn van de bevolking, de kwaliteit van de levensmiddelen en de eerbiediging van het milieu; is ingenomen met de gastronomielessen die in een aantal lidstaten worden gegeven op scholen, in sommige gevallen in samenwerking met gerenommeerde koks; wijst erop dat het belangrijk is om educatie inzake gezonde eetgewoonten te combine ...[+++]

1. Asks the Member States to include the study and sensory experience of food, nutritional health and dietary habits, including historical, geographical, cultural and experiential aspects, in school education from early childhood as a means of improving the health and wellbeing of the population, the quality of food and respect for the environment; welcomes the gastronomic education programmes being conducted in schools in a number of Member States, some in cooperation with leading chefs; emphasises the importance of combining education in healthy eating habits with measures to combat the stereotypes which can cause serious eating and psychological disorde ...[+++]


19. roept de Commissie op om op EU-niveau een algemene communicatiecampagne te lanceren die gericht is op alle consumenten en die wordt geruggesteund door innovatieve acties (van het bij de diverse verkooppunten aanbieden van verschillende gerechten tot door befaamde Europese chef-koks aangevoerde campagnes), waarbij de kwaliteit van het product wordt onderstreept en de bewustwording van de culinaire mogelijkheden ervan wordt bevorderd;

19. Calls on the Commission to undertake, in general terms and at EU level, a communication campaign targeted at consumers as a whole and backed up by innovative actions (from making different consumer preparations available at the various sales outlets to campaigns spearheaded by celebrated European chefs), stressing the quality of the product and disseminating awareness of its culinary potential;


– gezien het in november 2004 verschenen rapport van de Groep op hoog niveau onder leiding van Wim Kok over de strategie van Lissabon, getiteld "Aan de slag - de Lissabon-strategie voor groei en werkgelegenheid" ,

– having regard to the November 2004 report from the High Level Group chaired by Wim Kok regarding the Lisbon Strategy entitled "Facing the challenge - the Lisbon strategy for growth and employment" ,


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
In het rapport ‘Aan de slag – de Lissabon-strategie voor groei en werkgelegenheid’ van de groep op hoog niveau onder het voorzitterschap van Wim Kok, worden nog meer argumenten aangereikt voor de tenuitvoerlegging van ETAP en worden de lidstaten opgeroepen een stappenplan op te stellen met specifieke maatregelen en termijnen.

The report by the High Level Group chaired by Wim Kok on the Lisbon strategy ‘Facing the Challenge’ provides additional momentum for the implementation of ETAP and calls for Member States to establish roadmaps for specific measures and deadlines.


In de context van de Strategie van Lissabon benadrukt het rapport-Kok dat de EU een voordelige concurrentiepositie kan veroveren mits zij als eerste de klimaatvriendelijke en grondstoffensparende technologieën ontwikkelt die andere landen op termijn óók zullen moeten invoeren.

In the context of the Lisbon strategy, the Kok report stresses that the EU can gain a first mover advantage and can create a competitive edge by focusing on resource-efficient climate friendly technologies that other countries will eventually need to adopt.


In het recente rapport-Kok[1] wordt gewezen op de belangrijke rol van de interne markt bij de verbetering van het concurrentievermogen en bij het scheppen van de voor een verhoging van de levensstandaard en de instandhouding van het Europese sociale model benodigde welvaart.

The recent Kok[1] report reminds us of the importance of the Internal Market in enhancing competitiveness and creating the wealth necessary to raise living standards and maintain the European social model.


De vier prioriteiten die de taskforce werkgelegenheid onder leiding van Wim Kok in 2003 heeft voorgesteld (verslag "Jobs, jobs, jobs"), zullen de kern van deze cyclus vormen om:

The four priorities proposed by the Kok Task Force on employment in 2003 (report "Jobs, jobs, jobs") will be at the heart of this cycle, in order to:


De agenda is mede gebaseerd op het deskundigenverslag over de toekomst van het sociale beleid en het recente derde verslag van de groep-Kok ("De uitdagingen aangaan", oktober 2004).

The Agenda also draws on the report of the High-Level Group on “the future of social policy” and the recent contribution of the third Kok report of October 2004, “Facing the challenge”.


Mag ik u eens herinneren aan het rapport van de heer Kok, het eerste rapport-Kok van de employment task force, het rapport "jobs, jobs, jobs".

May I remind you of Mr Kok’s report, the first Kok report of the employment task force, the ‘jobs, jobs, jobs’ report.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Koks' ->

Date index: 2023-11-22
w