Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Boter met een verlaagd vetgehalte
Boter met laag vetgehalte
Boter met verlaagd vetgehalte
Edammer kaas met verlaagd vetgehalte
Halfvolle boter
Melkvetbroodsmeersel met verlaagd vetgehalte

Vertaling van "Melkvetbroodsmeersel met verlaagd vetgehalte " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE
melkvetbroodsmeersel met verlaagd vetgehalte

reduced fat dairy spread


3/4 boter | boter met een verlaagd vetgehalte | boter met verlaagd vetgehalte

reduced fat butter | reduced-fat butter | three quarter-fat butter | three-quarter butter


3/4-boter | boter met laag vetgehalte | boter met verlaagd vetgehalte | halfvolle boter

fat reduced butter | half fat butter | low fat butter | three quarter butter


Edammer kaas met verlaagd vetgehalte

Edam-type cheese reduced fat
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
bij levensmiddelencategorie 01.6.1 „niet-gearomatiseerde, gepasteuriseerde room (met uitzondering van room met verlaagd vetgehalte)” wordt de vermelding voor levensmiddelenadditief E 466 vervangen door:

in food category 01.6.1 ‘Unflavoured pasteurised cream (excluding reduced fat creams)’, the entry for food additive E 466 is replaced by the following:


bij levensmiddelencategorie 01.6.1 „niet-gearomatiseerde, gepasteuriseerde room (met uitzondering van room met verlaagd vetgehalte)” wordt de vermelding voor levensmiddelenadditief E 466 vervangen door:

in food category 01.6.1 ‘Unflavoured pasteurised cream (excluding reduced fat creams)’, the entry for food additive E 466 is replaced by the following:


Doordat nieuwe verduurzamingswijzen werden ontwikkeld en de rillettes voortaan ook garen in een kookpot zonder deksel, waardoor een product met een vrij droge textuur ontstaat, kon het vetgehalte in de rillettes worden verlaagd en het vleesgehalte worden verhoogd zodat een fijner vleesproduct het licht zag.

The development of new preservation techniques and the use of uncovered cooking to give the product a fairly dry texture allowed the reduction of the amount of fat used and an increase in the proportion of meat in the rillettes, thus creating a higher quality product.


Het vetgehalte van de droge stof wordt verlaagd: 40 % in plaats van 45 %.

The fat content of the dry matter has been lowered: 40 % rather than 45 %.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Om voorts rekening te houden met de uiteenlopende consumptiegewoonten in de Gemeenschap dient voor de lidstaten te worden voorzien in de mogelijkheid om tevens bepaalde zuivelproducten met verlaagd vetgehalte en bepaalde kaassoorten in de lijst op te nemen.

To take account of varying consumption habits in the Community, Member States should have the option of including certain low fat products and certain cheeses.


2.2. Wordt voor producten met een vetgehalte van ten minste 39 % en ten hoogste 41 % de benaming "halfvolle" vervangen door de vermelding "met verlaagd vetgehalte" of "light"?

2.2. In the case of products with a fat content of not less than 39% but not more than 41%, is the term "half-fat" replaced by "low-fat" or "light"- If so, by which term- Is this always the case- Sometimes-




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Melkvetbroodsmeersel met verlaagd vetgehalte' ->

Date index: 2024-08-14
w