Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Acetaat
Acrylzuur
Alcoholzuur
Aromatisch zuur
Azijnzuur
Citroenzuur
Ester
Ftaalzuur
Gedimeriseerd vetzuur
MOV
Meervoudig onverzadigd vetzuur
Mierenzuur
Omega-3-vetzuur uit vis
Omega-3-vetzuur verkregen uit planten
Organisch zuur
Oxaalzuur
Salicylzuur
Vetzuren afscheiden
Vetzuren extraheren
Vetzuur
Vetzuur afscheiden
Vetzuur extraheren
Vrij vetzuur
Zuringzuur

Traduction de «Omega-3-vetzuur uit vis » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


vetzuren afscheiden | vetzuur extraheren | vetzuren extraheren | vetzuur afscheiden

fatty acid extracting | removing fatty acid | extract fatty acid | extracting fatty acid


omega-3-vetzuur verkregen uit planten

Plant N-3 fatty acid


organisch zuur [ acetaat | acrylzuur | alcoholzuur | aromatisch zuur | azijnzuur | citroenzuur | ester | ftaalzuur | mierenzuur | oxaalzuur | salicylzuur | vetzuur | zuringzuur ]

organic acid [ acetate | acetic acid | acrylic acid | alcohol acid | aromatic acid | citric acid | ester | fatty acid | formic acid | oxalic acid | phthalic acid | salicylic acid ]




meervoudig onverzadigd vetzuur | MOV [Abbr.]

polyunsaturated fatty acid | PUFA [Abbr.]


vrij vetzuur

free fatty acid | non-esterified fatty acid | FFA [Abbr.] | NEFA [Abbr.]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Ze worden gebruikt voor het verkrijgen van vlees, olie, spek, organen en bont, en voor uiteenlopende producten als omega-3-capsules en kledingstukken.

They are used to obtain meat, oil, blubber, organs and fur skins, and for articles as diverse as Omega-3 capsules and clothing.


Kaliumzout van vetzuur (zachte zeep)

Fatty acid potassium salt (soft soap)


De claim mag alleen worden gebruikt voor levensmiddelen die ten minste een bron van ALA zijn zoals bedoeld in de claim BRON VAN OMEGA-3-VETZUREN, zoals vermeld in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006.

The claim may be used only for food which is at least a source of ALA as referred to in the claim SOURCE OF OMEGA-3 FATTY ACIDS as listed in the Annex to Regulation (EC) No 1924/2006.


De claim mag alleen worden gebruikt voor levensmiddelen die ten minste een bron van EPA en DHA zijn zoals bedoeld in de claim BRON VAN OMEGA-3-VETZUREN, zoals vermeld in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1924/2006.

The claim may be used only for food which is at least a source of copper as referred to in the claim SOURCE OF [NAME OF VITAMIN/S] AND/OR [NAME OF MINERAL/S] as listed in the Annex to Regulation (EC) No 1924/2006.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Met betrekking tot de claims „bron van omega-3-vetzuren” en „rijk aan omega-3-vetzuren” moeten de gebruiksvoorwaarden een onderscheid maken tussen de twee soorten omega-3-vetzuren, die een verschillende fysiologische rol spelen en waarvoor verschillende consumptieniveaus worden aanbevolen.

Concerning the claims ‘Source of omega-3 fatty acids’ and ‘High in omega-3 fatty acids’, the conditions of use should distinguish between the two types of omega-3 fatty acids, which have different physiological roles and for which different levels of consumption are recommended.


Aangezien die gebruiksvoorwaarden nu zijn verduidelijkt en mede gelet op een op 30 juni 2009 goedgekeurd advies van de Autoriteit inzake de etikettering van de referentie-innamewaarden voor omega-3- en omega-6-vetzuren (3), is het raadzaam om de desbetreffende claims in de lijst op te nemen.

Those conditions of use having been clarified, taking also into account an opinion of the Authority on labelling reference intake values for omega-3 and omega-6 fatty acids adopted on 30 June 2009 (3), it is, therefore, advisable to include the claims concerned in the list.


Op 3 augustus 2009 hebben de Commissie en de lidstaten het wetenschappelijk advies van de Autoriteit ontvangen (vraag nr. EFSA-Q-2009-00548) (6); daarin wordt geconcludeerd dat de voorgestelde referentiewaarde voor de etikettering van 2 g voor het meervoudig onverzadigde n-3-vetzuur (PUFA) ALA in overeenstemming is met de aanbevolen inname voor mensen in de algemene bevolking in Europese landen.

On 3 August 2009 the Commission and the Member States received the scientific opinion from the Authority (Question No EFSA-Q-2009-00548) (6) which concluded that the proposed labelling reference value of 2 g for the n-3 polyunsaturated fatty acid (PUFA) ALA is consistent with the recommended intakes for individuals in the general population in European countries.


Er wordt binnen en buiten de Gemeenschap op zeehonden gejaagd met het oog op het verkrijgen van producten en artikelen zoals vlees, olie, spek, organen, bont en daarvan afgeleide waren, met inbegrip van zo uiteenlopende producten als Omega-3-capsules en kledingstukken waarin behandelde zeehondenvellen en -bont zijn verwerkt.

Seals are hunted within and outside the Community and used for obtaining products and articles, such as meat, oil, blubber, organs, fur skins and articles made therefrom, which include products as diverse as Omega-3 capsules and garments incorporating processed seal skins and fur.


(*) Verzadigde vetzuren: hoe meer waterstofatomen er aan elke koolstofatoom zitten, hoe meer het vetzuur verzadigd is.

* Saturated fatty acids: the more hydrogen atoms attached to each carbon atom, the more saturated the fatty acid is.


7. Wanneer de hoeveelheid en/of de soort vetzuur en/of de hoeveelheid cholesterol wordt vermeld, moet de desbetreffende aanduiding onmiddellijk na die betreffende het totaal aan vet als volgt worden aangegeven:

7. Where the amount and/or type of fatty acid and/or the cholesterol rate is declared, this declaration shall immediately follow the declaration of total fats in the following manner:




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Omega-3-vetzuur uit vis' ->

Date index: 2022-02-04
w