Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Custard met halfvolle melk
Geëvaporeerde gedeeltelijk afgeroomde melk
Halfvette-melkpoeder
Halfvolle koffiemelk
Halfvolle melk
Melkpoeder van gedeeltelijk ontroomde melk
Poeder van halfvolle koemelk
Poeder van halfvolle melk

Vertaling van "Poeder van halfvolle melk " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE
halfvette-melkpoeder | melkpoeder van gedeeltelijk ontroomde melk | poeder van halfvolle melk

partly skimmed-milk powder | partly-skimmed milk powder | semi-fat milk powder | SFMP [Abbr.]






custard met halfvolle melk

Custard made with semi-skimmed milk




geëvaporeerde gedeeltelijk afgeroomde melk | halfvolle koffiemelk:

condensed, partly skimmed milk
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Andere, bevattende geen van melk afkomstige vetstoffen, sacharose, isoglucose, glucose of zetmeel, of bevattende minder dan 1,5 gewichtspercent van melk afkomstige vetstoffen, minder dan 5 gewichtspercenten sacharose (het gehalte aan invertsuiker daaronder begrepen) of isoglucose, minder dan 5 gewichtspercenten glucose of zetmeel, met uitzondering van bereidingen in poeder voor menselijke consumptie van producten bedoeld bij de posten 0401 tot en met 0404

Other, containing no milkfats, sucrose, isoglucose, glucose or starch or containing less than 1,5 % milk fat, 5 % sucrose (including invert sugar) or isoglucose, 5 % glucose or starch, excluding food preparations in powder form of goods of headings 0401 to 0404


Bereidingen voor menselijke consumptie die cacao bevatten, hetzij in blokken of in staven, met een gewicht van meer dan 2 kg, hetzij in vloeibare toestand of in de vorm van pasta, poeder, korrels of dergelijke, in recipiënten of in andere verpakkingen, met een inhoud per onmiddellijke verpakking van meer dan 2 kg (met uitzondering van cacaopoeder, met een gehalte aan cacaoboter van 31 of meer gewichtspercenten of met een totaalgehalte aan cacaoboter en van melk afkomstige vetstoffen van 31 of meer gewichtspercenten; zogenaamde „choco ...[+++]

Food preparations containing cocoa in blocks, slabs or bars weighing more than 2 kg or in liquid, paste, powder, granular or other bulk form in containers or immediate packings, of a content exceeding 2 kg (excl. cocoa powder, preparations containing 18 % or more by weight of cocoa butter or containing a combined weight of 25 % or more of cocoa butter and milkfat; chocolate milk crumb; chocolate flavour coating; chocolate and chocolate products; sugar confectionery and ...[+++]


Bereidingen voor menselijke consumptie van meel, gries, griesmeel, zetmeel of moutextract, geen of minder dan 40 gewichtspercenten cacao bevattend, berekend op een geheel ontvette basis, elders genoemd noch elders onder begrepen; bereidingen voor menselijke consumptie van producten bedoeld bij de posten 0401 tot en met 0404, geen of minder dan 5 gewichtspercenten cacao bevattend, berekend op een geheel ontvette basis, elders genoemd noch elders onder begrepen (met uitzondering van bereidingen voor menselijke consumptie, bevattende minder dan 1,5 gewichtspercent van melk afkomstige vetstoffen, minder dan 5 gewichtspercenten sacharose (he ...[+++]

Food preparations of flour, groats, meal, starch or malt extract, not containing cocoa or containing less than 40 % by weight of cocoa calculated on a totally defatted basis, not elsewhere specified or included, food preparations of goods of headings 0401 to 0404, not containing cocoa or containing less than 5 % by weight of cocoa calculated on a totally defatted basis, not elsewhere specified or included (excl. food preparations containing nor or less than 1,5 % milkfat, 5 % sucrose (including invert sugar) or isoglucose, 5 % glucose ...[+++]


Zij vormen voorts ook de basis voor de identiteit van de basisproducten (wanneer mag een product "boter" worden genoemd?), voor de indeling van producten in klassen (wat is het minimumvetgehalte van "halfvolle melk"?), voor de definities van gereserveerde vermeldingen die een meerwaarde geven aan het product (welke olijfolie is "koud geperst"?) en voor de vaststelling van etiketteringsvoorschriften betreffende de oorsprong en de ligging van het landbouwbedrijf.

They ensure basic product identities (what can be called 'butter'?); classifications of product (what is minimum fat content of "semi-skimmed milk"?); and definitions of value-adding 'reserved' terms (what qualifies as 'cold pressed' olive oil?); and lays down requirements for origin or place of farming labelling.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Die melk mag niet worden omschreven als volle melk, halfvolle melk of magere melk”.

Such milk shall not be described as whole milk, semi-skimmed milk or skimmed milk’.


magere melk (0,5% vet of minder), halfvolle melk (tussen 1,5% en 1,8% vet), volle melk (3,5% vet of meer).

skimmed milk (0.5% fat or less), semi-skimmed milk (between 1.5% and 1.8% fat) whole milk (3.5% fat or more).


Die melk mag niet worden omschreven als volle melk, halfvolle melk of magere melk.

Such milk shall not be described as whole milk, semi-skimmed milk or skimmed milk.


De huidige categorieën (vol, halfvol en mager) blijven weliswaar bestaan, maar daarbovenop zal melk op de markt kunnen worden gebracht met een vetgehalte dat buiten deze categorieën valt, op voorwaarde dat dit gehalte duidelijk op de verpakking is aangegeven.

The existing categories (whole fat, semi-skimmed and skimmed milk) will continue to exist. But it will be possible in future to market milk with other fat contents as long as the fat content is clearly marked on the packaging.


Andere, bevattende geen van melk afkomstige vetstoffen, sacharose, isoglucose, glucose of zetmeel, of bevattende minder dan 1,5 gewichtspercent van melk afkomstige vetstoffen, minder dan 5 gewichtspercenten sacharose (het gehalte aan invertsuiker daaronder begrepen) of isoglucose, minder dan 5 gewichtspercenten glucose of zetmeel, met uitzondering van bereidingen in poeder voor menselijke consumptie van producten bedoeld bij de posten 0401 tot en met 0404

Other, containing no milk fats, sucrose, isoglucose, glucose or starch or containing less than 1,5 % milk fat, 5 % sucrose (including invert sugar) or isoglucose, 5 % glucose or starch, excluding food preparations in powder form of goods of headings 0401 to 0404


De Lid-Staten mogen daarom nationale of plaatselijke subsidies geven om verse melk en produkten als yoghurt, halfvolle melk en kaas, waarvoor het programma eveneens geldt, gratis of tegen verlaagde prijs te kunnen verstrekken.

Therefore Member States can offer national or local subsidies to assure a free (or further price reduced) distribution of fresh milk and products such as yoghurt, semi-skimmed milk and cheese, which are also included in the scheme.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Poeder van halfvolle melk' ->

Date index: 2024-08-22
w